В процес 78 Приключени 2374

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Светофарна уребда

Начало
04.05.2023
ID:
2418

Новата светофарна уредба на кръстовището към кв. Запад предпоставя настъпването на инциденти. В повечето случаи колите, правещи ляв завой към квартала, остават по средата на кръстовището . Освен това е доста объркващо кога може да преминеш и кога трябва да изчакаш идващите от Пловдив. Моля да обърнете внимание !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

КОНТЕЙНЕРА ЗА БОКЛУК ДО ЧЕШМАТА НА "СВЕТА ВАРВАРА" СЕ ИЗХВЪРЛЯ 2 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА

Начало
04.05.2023
ID:
2417

Здравейте. Моля да бъде поискано обяснение от почистваща фирма: ЗАЩО КОНТЕЙНЕРА ДО ЧЕШМАТА на "СВЕТА ВАРВАРА"(Преслав 56) НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ РЕДОВНО! ВСЯКА СЕДМИЦА ОТ СРЯДА/ЧЕТВЪРТЪК СМЕ ЗАРИНАТИ В БОКЛУЦИ КОИТО СЕ СЪБИРАТ ЧАК В ПОНЕДЕЛНИК!!! Тоест в петък, събота и неделя НИКОЙ НЕ ПОЧИСТВА КОНТЕЙНЕРА!!!! НЕ Е ЛОША ИДЕЯ НА ТОВА МЯСТО ДА СЕ ПОСТАВИ ОЩЕ ЕДИН КОНТЕЙНЕР, ТЪЙ КАТО ТОЗИ Е НЕДОСТАТЪЧЕН ЗА ТОЗИ РАЙОН! Снимките показват какво е положението 3 дни ПРЕДИ да бъде събран боклука!!! Работниците НЕ събират боклука оставен на земята, който след това бива поставен от хората, живеещи наоколо в контейнера и автоматично отново напълнен от стария, невзет боклук!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО! ОЧАКВАМЕ РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА! АКО НЕ, ТО ЩЕ ВЗЕМЕМ ЧАС ЗА СРЕЩА С КМЕТА НА

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропадане на асфалта

Начало
03.05.2023
ID:
2416

На околовръстния път точно преди прелеза на Калцит има опасно пропадане на пътя. Подобна дупка има и близо до склада на Сомато Трейд и вулканизатора(ул.Катунско шосе 29)

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Промяна движение на еднопосочна улица

Начало
03.05.2023
ID:
2415

Искам да дам предложение да се отмени еднопосочното движение по улица "Княз Александър Батенберг", в участъка между улиците "Христо Ботев" до ул. "Капитан Андреев". Става дума за павираната стръмна улица от конската чешма, посока Бадалема. След направения страхотен ремонт, улицата е достатъчно широка за разминаване на две коли, а който не смее може да изчака, а в продължението улицата е достатъчно широка и спокойно се разминават автомобилите. Това ще улесни и тези които слизат от Палеонтологичният музей (новия квартал над Бадалема) и искат да отидат към ул "Христо Ботев" (конската чешма). Сега за да направят това се връщат назад почти до Гривата и после обратно по ул. "Оборище" за да идат до ул. "Христо Ботев" (конската чешма) . Благодаря ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконни легнали полицай

Начало
03.05.2023
ID:
2414

На ул.Сини връх между номерата 42-39 бяха поставени две бабунки от жителите на улицата...Интересувам се до колко са законни понеже са доста високи и необозначени.

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
02.05.2023
ID:
2413

Здравейте! Уличното осветление пред бл. 2 на жк. Изток, не работи от няколко дни! Моля, за отстраняване на проблема! Благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ДЕТСКИ ПАРК ДОЛНИ ВОДЕН

Начало
02.05.2023
ID:
2412

Здравейте, искам да попитам, защо парковете за деца в кв. Долни Воден не са поддържани, някои люлки -счупени и опасни, не изглеждат добре, не са почиствани редовно дори доста често мръсни и с разпръснат боклук по земята? Ние като родители на деца, жители на кв. Долни Воден, искаме да имаме хубави и поддържани детски площадки, да се забавляват децата и да растат в една по-добра среда. Може би не е добре да се дават примери с други общини, но всички паркове в гр. Куклен са супер поддържани, оборудвани, с мека подова настилка, напълно обезопасени, оградени и със затварящи се врати на площадката, с различни атракции за игра [пързалки, люлки, пясъчник(напълно чист и поддържан)]. Моля обърнете внимание на нашата молба и предварително Ви благодаря за отделеното внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Велоалея

Начало
02.05.2023
ID:
2411

Има паднал знак за обозначеие на велоалеята в близост от автомивката зад училище "Княз Борис l" Също така в непосредствена близост до падналият знак има непочистени бетонни конуси, оставени в градинката и стоят захвърлени от началото на играждането на самата велоалея.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неокосена зелена площ

Начало
29.04.2023
ID:
2409

Неокосена зелена площ! Кога ще бъдат окосени? Вместо да бъдат окосени и поддържани с хубави цветя! Това е състоянието им.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Куче в беда

Начало
28.04.2023
ID:
2408

Куче, вероятно натровено, трябва спешно да бъде заведено в Заравет -Асеновград!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител