В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

НЕ ТЪРПИ ОТЛАГАНЕ!

Начало
11.11.2021
ID:
1257

Изключително възмутена съм от безотговорността на Община Асеновград, относно чистотата на ул. " Свети Димитър". Тревата, храстите и храсталаците са по-високи от мен. Необходимо ли е непрекъснато да пиша жалби и сигнали, за да може най-накрая НЯКОЙ, да си свърши задълженията, за които, ние - данъкоплатците, плащаме! Направете най-накрая график за почистване! Скандално е да плащам най-високия данък в града за имот и сметосъбиране и улицата да е по-гнусна от ромско гето! Вземете мерки незабавно! Гнус ме е да ходя по асфалта, който на всичкото отгоре е осеян с кратери! Около контейнерите за смет се навъртат котки, които наред с ромите, разпръскват битовите отпадъци на всички обитатели на улицата. ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Погрижете се за бездомните животни и за ТЕЗИ, които ровят и изхвърлят навън!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неспазване на срокове

Начало
11.11.2021
ID:
1256

Преди няколко месеца се спука ВиК тръба на ул. "Св. Димитър" . ВиК оправиха теча, засипаха с чакъл, който повече от половин година си стои. Изникна прекрасна зелена трева. При въпрос към Вик, защо още никой не е дошъл да асфалтира, ми беше обяснено, че те многократно са приканвали наетата фирма да си свърши работата. Срокът за асфалтиране след копаене по закон е 30 дни, за да слегне пръстта. Айде някой в Общината да се размърда и да си свърши работата. Защо трябва да подам сигнал за това някой да бъде ПРИКАНЕН да си свърши работата, за която е нает? Какви измислени фирми използвате?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен автомобил

Начало
08.11.2021
ID:
1244

Изоставен автомобил с номер РВ6186ВК

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Opasno dirvo

Начало
05.11.2021
ID:
1243

Zdraveyte bqh podal signal za edno opasno dirvo koito bqhte kazali che shte se podkastri tazi godina prez mesec oktomvri no za sega ne sa vzeti merki koga shte se podkastri darvoto moje li dami kajete

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

с.Мостово

Начало
29.10.2021
ID:
1232

В тежката ситуация предвид covid 19 мисля, че не трябва да подминаваме тези големи жестове от още по големи Българи . Става въпрос за анонимен подарък поднесен към с. Мостово селото се намира в центъра на най големият енергиен триъгълник Кръстова гора/ Караджов камък/ Белинташ.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Без вода втори ден

Начало
22.10.2021
ID:
1215

Вече втори ден няма вода в село Патриарх Евтимово. Как да спазваме препоръките за хигиена като дори ръцете не можем да си измием втори ден? Това се случва през седмица две. Някой да направи контрол на съоръжението и ако трябва да се подмени.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Запушени отводнителни канали

Начало
21.10.2021
ID:
1212

Запушени отводнителни канали на улица Речна намиращи се на паркинга между читалище Родолюбие и реката преди известно време ремонтираха единият и го изчистиха другите ги оставиха задръстени

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дървета

Начало
14.10.2021
ID:
1201

Опасни наклонено дърво и друго от което падът изгнили клони.Намиращи се пред оу Христо Ботев.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Запитване към Сигнал 1185

Начало
11.10.2021
ID:
1196

Здравейте, благодаря за бързия отговор по изпратен мой сигнал с номер 1185. Имам само още един въпрос: след като има проблем в сграда на адрес "Клокотница" 49 и е установена липса на фуга, защо трябва да се разкопава улицата на адрес "Клокотница" 39? Ние, живущите на този адрес, нямаме теч. И предполагам, че ако фугата липсва пред нас, първо проблемът ще възникне в нашите избени помещения, а не в сграда, намираща се 100 м от нашата и в друга пресечка. Затова попитах как така се копае на сляпо (защото служителите на място опрдеелено не знаеха, защо ще копаят тук). А и ценя малките подобрения, които се правят... Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ограничен достъп

Начало
11.10.2021
ID:
1195

През лятото на 2021г. ВИК Асеновград разкопа пътят над 13,14 блокове за да прекара канализация за новият квартал Баделема 2.проблемьт обаче е там, че пътят беше чакалиран и можехме да се предвижваме по него а сега той е изцяло в кал и е непроходим. При първият дъжд сутуацията е трагична а камо ли при сняг. Моля общината да направи нещо по въпроса поне да се въстанови чакълът за да може да се предвижваме.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител