В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

За пореден път ни излъгахте

Начало
18.03.2023
ID:
2286

Миналата година ни обещахте да ни оправите тротоара пред блока, който беше включен в проекта за облагородяване на кв. "Запад", но незнайно как изчезна. Също така, държим и тротоарът на ул. "Димитър Стоилов" над магазин Кауфланд и пешеходната пътека, също да бъде оправен ПОНЕЖЕ ПОСТОЯННО СЕ ПРЕВРЪЩА В НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ И НЕ СЕ ПОЧИСТВА, ЗАЩОТО НЯМА ОТ ГОДИНИ ЧИСТАЧКИ ПО УЛИЦИТЕ В КВАРТАЛА. РАЗЧИТАМ, ЧЕ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ БЪДЕМ ЧУТИ, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ИДВАТ И МЕСТНИ И НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРИ. П.П. Между другото си проверете капковото напояване и броя изсъхналите новозасяти дървета.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ремонт на кръгово

Начало
17.03.2023
ID:
2285

Здравейте. Бих искал да информирам общината ,че няма да е зле да се хвърлят 100 кг асфалт на кръговото на дет маг и църквата свети Атанас.Има пропадания и дупки на пътното платно които са от минимум 10 ГОДИНИ и са доста неприятно особено ако се спускате по ул Хр.Ботев и завивате към полицията цялото ляво платно е пропаднало . Същото положение е и при кръговото до църква св.Атанас. След ремонт на ВиК има пропадание което е по цялата дължина на кръговото. Дупките са изключително неприятни и са от поне 10 години.Благодаря.Мисля ,че няма нужда от снимки на всеки му е ясно къде са.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улица хан Аспарух

Начало
17.03.2023
ID:
2284

Здравейте, В момента се ремонтира тротоара на Първомайска, на ъгъла които съм посочил по горе Първомайска/Хан Аспарух има надигнати и липсващи плочки. Смятам че също трябва да се добавят към проекта тъй като става дума за около 5 квадратни метра, а ще е много по безопастно за всички включително трудно подвижни хора и майки с колички. Към сигнала ще приложа и снимки. Благодаря предварително и хубав ден

Статус:  В процес

Предложение за празника на града

Начало
17.03.2023
ID:
2283

Пиша Ви с предложение да поканите група Молец на празника на града. Много бихме се зарадвали, ако осъществите това мое предложение. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пиша ви с предложение за празника на града

Начало
16.03.2023
ID:
2282

Пиша с предложение да поканите група Молец да бъдат част от празника на Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
16.03.2023
ID:
2281

Неработещо улично осветление!развалено !много опасно пълен мрак,на 5 метра от основно училище!!!какво се чака ?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Предложение за деня на Асеновград

Начало
15.03.2023
ID:
2280

Здравейте! Пиша Ви с предложение да поканите една нова, нашумяла и наистина талантлива група - "Молец" за празника на нашия красив град! В града сме доста почитателите на групата и много бихме се зарадвали да ги чуем на живо в родния си град! Убедени сме, че ще има много гости и от други градове, дошли, за да чуят прекрасните "Молец" и същевременно да имат възможността да се разходят по обновения ни център! Оставям имейла на групата и линк към един от техните хитове. Благодаря Ви предварително! molec.crew@gmail.com https://youtu.be/Gm8unaZk-2o

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Улично осветление

Начало
15.03.2023
ID:
2279

Подавам пореден сигнал за неработещо осветление на ул." Книжна фабрика 3"от вече почти един месец. Чакате да се случи инцидент и тогава да вземете мерки, както винаги се случва всичко в тази държава !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Глутница кучета нахапаха момиче !! КВ. Запад

Начало
14.03.2023
ID:
2278

Глутница кучета нахапаха момиче. Момичето разхождаше своето куче в кв. Запад около улица Хаджи Димитър Стойлов номер 4 и беше нападната от глутница кучета. Моля община Асеновград да вземе бързо мерки и да няма повече пострадали. Кучета обикалят всяка вечер спускат се на хора и животни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупен контейнер за смет

Начало
13.03.2023
ID:
2277

Моля да сигнализирате сметосъбиращата фирма да подмени с нов контейнера за смет на ул.Иван Вазов , там където се пресича с ул.Сава Катрафилов, тъй като сегашния е със счупени и липсващи колела и се килнал на една страна. Не е лошо да се помисли и за поставяне на втори контейнер, тъй като фирмите в периметъра /особено склада на фирма "Любекс"/ пълнят с отпадъци от дейността си единствения контейнер и за отпадъците на живущите в района не остава място.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител