В процес 122 Приключени 2215

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Относно вандалщината в Новия гробищен парк

Начало
22.12.2020
ID:
559

Уважаеми г-н Кмете, На 20.12.2020 г. посетих гробищен парк да отдам заслуженото внимание на сестра ми Росица Илиева Фичева. На това на което се натъкнах онемях. При нас щетите не са много счупено е стъклото на кофеина което става не за първи път. Предишния път охраната каза ,че това е от бурята и ние естествено го възстановихме . Искам да знам описани ли са всички щети по гробовете защото срещу сестра ми и през един гроб до нея щетите са огромни и дали при нея е описвано или да си покрием отново това, което е сътворено от недоброжелатели.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасен участък за пешеходци, липсва тротоар

Начало
17.12.2020
ID:
554

Липсва каквато и да било възможност да се стигне безопасно пеша до параклиса Св. Козма и Дамян, посока хотел Чифлика, Горно Воден. Мястото е предпочитано за разходка от много хора, известно е като - Чешмичката. Няма пешеходна пътека, няма видимост и за шофьорите, които хвърчат с бясна скорост и това е предпоставка за инциденти. Предлагам да се изрежат храстите, да се направят тротоари, да се постави маркировка, да се обозначи със знаци мястото за пресичане към планината, шофьорите да знаят, че има постоянен поток от пешеходци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Общински тротоар, зает с маси и столове на отдавна затворено заведение

Начало
17.12.2020
ID:
552

Здравейте, интересува ме, дали собственикът на заведене "Гардения", намиращо се на адрес Асеновград, ул. "Цар Освободител" 61 заплащата тротоарно право за мястото от тротоара пред заведението, което все още е заето от маси, столове и чадъри. Заведението не работи далеч преди обявяване на локдаун. А собственикът определено се чувства такъв и на тротоара, и на улицата пред него. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Ремонтни дейности на ул. "Клокотница"

Начало
15.12.2020
ID:
549

Здравейте, от 08.12.2020г. на ул. "Клокотница" се извършват ремонти дейности- смяна на водопровод. На 11.12.2020 фирмата/ изпълнител залепи по всички стълбове на улицата информация, да не се паркират коли от 14.12.2020 до преключване на ремонтните дейности. Напълно разбираемо е, защото това пречи на работата по ремонта. Защо няма санкции или принудително отстраняване на автомобилите на тези, които все още продължават да паркират на улицата? Собствениците могат да бъдат открити много лесно по регистрационен номер на МПС. Прилагам снимка, като има и други спрени МПС-та. Много малка част от тях са на служители на фирмата- изпълнител. Предварително благодаря за отделеното време и своевременна реакция.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Кв. БАДЕЛЕМА 2

Начало
11.12.2020
ID:
542

На 07.09.2020г е подаден Сигнал №409. Във връзка с изграждане на проект за канализация на новия квартал Баделема 2. На 26.10.2020г сте отговорили че договора е сключен и монтажните дейности започват в началото на месец ноември 2020г. Въпроса ми е защо не е стартирал проекта ?

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Изоставени фургони

Начало
06.12.2020
ID:
531

Пиша Ви от името на фирма Ауто 2000 ООД по повод два изоставени фургона в индустриална зона в гр.Асеновград, ул. Козановска. Два фургона се нахождават оставени в този район не използваеми и без да се употребяват. Молим да бъдат взети своевременно мерки и да бъдат преместени или изхвърлени, съгласно нужния ред и процедури по закон. Надяваме се общината да реагира незабавно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Градски транспорт

Начало
27.11.2020
ID:
520

На кратко, няма да споменавам коя линия използвам но едва ли е само тази която, не стига до последна спирка дори понякога и не идва, да не говорим за времето което изчаква след като дойде на последна спирка не отваря врати зимно време отваря след 15 мин, подавам сигнал напълно съзнателно 1-2 пъти се случва да ок но постоянно си е направо гавра, пиша това оплакване в момента е 19 и 50, рвйсът трябваше да дойде 19 и 30 и да тръгне без 15, а аз си чакам от 19:00

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващи светлоотразители на новопоставена мантинела

Начало
23.11.2020
ID:
514

Не са поставени задължителните светлоотразителни елементи на новоремонтирания участък под Асеновата крепост. Моля да се поставят?Позволявам си да пиша, тъй като през годините тези така важни елементи не се поставят на всички новопоставени мантинели при всеки такъв ремонт. Има налични само на старите мантинели, поставени преди повече от 30 години. Надявам се да отстраните проблема и обекта наистина бъде приет, съгласно проектната документация и изискванията за безопасност.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

неремонтирани тротоари

Начало
23.11.2020
ID:
513

Колко време се проверява сигнала ми?! Два месеца стоят разрушени тротоарите,достъпът до гаража ми не е възможен,както съм описал,да отивам ли към съд или ще проверите и наложите глоби и компенсации ?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паркиране

Начало
22.11.2020
ID:
512

Не мога и не искам да разбера защо се неглежира този очевиден проблем, с който се сблъскват ежедневно стотици граждани и гости на града ни по една от най-натоварените пътни артерии в града. А именно неправилното паркиране на бул. България в посока Пловдив по цялото и протежение. В това число и в зелените площи около новостроящата се жилищна сграда срещу Стоматологията. Хората искат действия,а не обещание и гръмки фрази от разни ресорни чиновници. Поне като не се взимат крайни мерки ,да се взимат ежедневни,да се пълни така и иначе празната хазна на общината. Може би ще има ефект. Поздрави и със здраве.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител