В процес 89 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

от дълги години изоставена кола с № РВ 4966 РК

Начало
02.11.2022
ID:
2003

На улица Княгиня Евдокия № 4 е паркирана от дълги години стара кола с изпочупени стъкла и се пълни непрекъснато с боклуци. Колата е на един от собсвениците на сградата, които нехае за това положение! Освен това, колата заема едно от толкова необходимите за живущите паркоместа! Същия собственик ползва поради тази причина две паркоместа и отнема правото на другите живущи в сградата да паркират колите си на безопасно за място! Номера на колата е: РВ 4966 РК Моля за съдействие от общината, да бъде отсранена колата и освободено мястото в полза на всички живущи! Благодаря за подкрепата в усилията ни за чистота и ред!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасен наклонен тухлен зид.

Начало
02.11.2022
ID:
2002

Съществуващия тухлен зид висок над 2 м на бившия ресторант Москва е компрометиран и наклонен опасно към тротоара и улицата , където ежедневно минават стотици пешеходци. В един момент зида ще падне и ако затисне и убие невинни хора , не ми се мисли за вас , понеже обекта е общинска собственост.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Стърчащ пън на тротоар

Начало
02.11.2022
ID:
2001

На тесния тротоар пред цитирания адрес, стърчи пън от отрязано дърво около 15 см , като корените на бившето дърво са компрометирали тротоарните плочи допълнително. През местото на този път, който е трябвало да бъде премахнат с корените от фирмата на която сте възложили отсичането, минава стотици ученици, майки с колички или всякакви други пешеходци всеки ден. Виждал съм много хора да се спъват и падат , като благославят нечия майка на висш общински служител. Преценете кога ще си довършите работата с пъна и с плочките на тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Лясковската река

Начало
02.11.2022
ID:
2000

Според мен не трябва да е бунище там, че е прекрасно място за отдих и след природа, ако може да го изчистите и да слагате кошове, или другия път ние ще го изчистеми

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнер за отпадъци на пътното платно

Начало
01.11.2022
ID:
1998

Искам да подам сигнал относно местоположението на контейнера за отпадъци, който се намира буквално върху пътното платно между ул. Никола Кръстев и ул. Спортист. Всеки ден ми се налага да минавам от там и разминаването на две коли едновремно е невъзможно. Отделно и в дните, в които от съседни фирми изхвърлят отпадъци в него, трябва да бъдат изчаквани да си свършат работата, за да може колата да премине. Мисля, че е крайно наложащо на този контейнер да му се намери място, предназначено за него, а не да стои на пътя.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Превръщане на детска площадка в бърдак

Начало
01.11.2022
ID:
1997

В детската площадка в квартал "Зъбчето" може да се види всичко друго, но не и играещи деца. Още от най-ранни часове започва потенето на алкохол, играе се комар, слуша се силна музика, уринира се навсякъде, постоянни кавги, боища, боклуци, чупят се стъклата на магазините.... Незнам как никой от общината не е забелязал какво се случва и как всичко е разрушено и заприличало на сметище. Вземете мерки за да има къде да играят децата ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътна безопасност

Начало
31.10.2022
ID:
1996

Здравейте, след подаден от съпруга ми сигнал на 25.07.22г по ел.поща , но без обратен отговор, за поредна катастрофа на ул.Ал.Стамболийски в близост до разклона за Околовръстното, повдигам ОТНОВО проблема за пътната безопасност. Въпреки поставената камера, ДРИФТОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ и създават предпоставка за нови ПТП-та. Явно камерата не може да ги спре. В тази връзка се позовавам на НАРЕДБА № РД-02-20-10 ОТ 5.07.2012г. на МРРБ, чл.8, ал.1, т.4 за поставяне СПЕШНО на "легнали полицаи" по ул.Ал.Стамболийски в района след болницата до разклона за Околовръстното. Направиха се две нови пешеходни пътеки, които обаче ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПОВДИГНАТИ, а и със специално осветление, защото вечер маркировката не се вижда. Два "легнали полицаи" ще решат проблема с джигитите, а и това е бюджетен вариант.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
31.10.2022
ID:
1993

Здравейте!В района на Малкият Чинар, на ул.” 6-ти януари” има 2 безстопанстмени кучета, които се хвърлят на минаващите по главният път коли , а също й на други преминаващи хора със свои домашни любимци. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Внимание

Начало
30.10.2022
ID:
1992

Моля да се осигури безопасно преминаване (слизане и качване) през бордюра за майки с детски колички и хора в неравностойно положение! Тъй като бордюра е доста висок и опасен! Както и да се предвиди повече зелени секунди на пешеходният светофар на най голямото и опасно кръстовище в града. Светофар на бул. България до сладкарница Нико!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Контейнер за смет

Начало
30.10.2022
ID:
1991

Моля,да бъде поставен контейнер за смет на ул Здравец до номер 1, където има свободно пространство, тъй като живущите, които сме на тази улица не разполагаме с контейнер за смет .Най-близките ни контейнер е на ул Хаджи Димитър с ул.Брегова.Благодаря за съдействието Ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител