В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Частично асфалтиране кв. Баделема

Начало
24.01.2022
ID:
1400

Здравейте! Много хубава инициатива сте започнали до блоковете,където живеем. Започнаха да подготвят за асфалтиране връзката(улицата),която свързва блоковете 11,12 и 13 в кв. Баделема.Това е отлично,но има едно "но"! До това място се стига по една друга уличка,която е цялата разбита. Това е улицата между бл.12 и бл.13.Тя свързва въпросното място.което ще асфалтирате.През лятото сами сме си запълвали дупките.Тя е дълга около 50-60 метра и молбата ни е,ако може и тя да бъде асфалтирана. По нея дори няма осветление и нощем не се вижда нищо. Моля да предадете това писмо към отдела,който отговаря за тази дейност.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Цял квартал се трови!!!

Начало
23.01.2022
ID:
1399

Всеки зимен сезон,квартал ,,Чинар,, бива обгазен от човек,палещ всевъзможни боклуци в печката си.Дима е толкова гъст и задушлив,че не омирисаното пране ни е проблем,а това,че не може да се диша дори и в апартаментите на хората.Много хора се отопляват на подобен тип печки,но предметите ,които се горят тука,не са от дървен произход.Моля направете проверки и необходимите действия,защото това е недопустимо в 21 век. С уважение

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Жалба

Начало
15.01.2022
ID:
1384

Искам да съобщя за разместена шахта в центъра на кръстовището. Улицата е изключително натоварена, на близо се намира детска градина и училище и потока на коли е интензивен. Шумът от разместената шахта пречи на спокойствието и съня на живеещите наоколо. Многократно са подавани сигнали във ВиК, но безрезултатно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Орязахте грешното дърво

Начало
30.12.2021
ID:
1352

Здравейте, искам да Ви уведомя, че във връзка с подадения от мен сигнал #1276 за опасно дърво на ул. "Никола Кръстев" пред №3, на 15 декември 2021г. бе орязана короната на друго дърво, находящо се на същата улица, но пред № 11, за което дърво не е подаван сигнал. Ето защо следва да изпратите екип, който да окастри правилното дърво, за което е подаден горецитираният сигнал и което дърво представлява опасност.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Запушена отводнителна шахта

Начало
20.12.2021
ID:
1333

Днес е трети ден от снеговалежа и улица още прилича на река. Това се случва при всеки дъжд отводнителната шахта е запушена водата не се отича а се тазмива от колите. Прилагам снимки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Казан за боклук който не се почиства

Начало
08.12.2021
ID:
1311

От 10дни единия казан за боклук е наклонен и от фирма КМД го подминават всеки ден.Казана е пълен и седи полегнал.Моля за подмяна с нов казан.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Нарушение с градската среда

Начало
28.11.2021
ID:
1294

Здравейте искам да попитам как е възможно градинката зад ловно рибарско дружество хората ползват за гараж а сега взеха да си слагат сами колчета и да присвояват незаконно парко места. Пълно безумие има коли които не се движат не се махат и не се глобяват но сами да си присвояват парко места слагайки си ограничители колчета без разрешение е престъпление. Вече и градинката и тротоара е невъзможно да се минава и там си набиват колчета присвояваики си назаконо места за колите. Надявам се управата съвместно с паркинги и гаражи да извърши проверка и да санкционира нарушителите

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътен участък Асеновград - Тополово

Начало
24.11.2021
ID:
1288

Във връзка с провежданите ремонтни дейности на пътя Асеновград - Тополово, моля да бъде взето под внимание, че поставените тротоарни бордюри са много над допустимите норми, което е предпоставка за ПТП. Като доказателство предоставям последния случай на подобно ПТП, където именно бордюрът е отговорен за спукването на гумите на превозното средство :https://m.24chasa.bg/novini/article/10431205. Неясно е още колко време ще продължават довършителните дейности, като платното буквално се извисява с над 20 см във въздуха, без възможност за отбиване, нито в лявата, нито в дясната лента. Няма поставени и достатъчно ограничителни знаци и повечето водачи шофират с несъобразена скорост, което е допълнителна предпоставка за ПТП. Моля да уведомите контролни органи за съдействие до края на ремонта.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Поредната безстопанствена кола

Начало
24.11.2021
ID:
1286

Здравейте, подавам сигнал за поредната безстопанствена кола, позиционирана на ул.,,Рилска'' 5 с рег. No РВ 6858 ВН сиво ауди, което очевидно не е в движение. Очаквам адекватната Ви реакция по проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
18.11.2021
ID:
1276

На улица "Никола Кръстев" №3 в гр. Асеновград има дърво - липа. Същото дърво е прораснало и клоните му при вятър се удрят в покрива на къщата, находяща се на същия адрес. По този начин разрушават покривното покритие от керемиди и бутат цели керемиди на тротоара пред къщата. Всичко това води до застрашаване живота и здравето на преминаващите по тротоара пешеходци. Ето защо Ви моля да вземете необходимите мерки за окастряне на клоните на гореописаното дърво най-скоро време. Прилагам снимка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител