В процес 115 Приключени 2610

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Крива маркировка

Начало
10.04.2024
ID:
3280

Маркировката на пътя за село Боянци е изключително крива. Прекъснатите линии нямат една с една прави. “Островът” който е на самия разклон за селото сега е ДВА ПЪТИ по-малък спрямо старата маркировка.

Статус:  В процес

ЗАПУШЕНА ЧЕШМА

Начало
10.04.2024
ID:
3279

Моля да бъде поправена чешмата на махала Чинара понеже е запушена от доста години. Трябва да се отпушат тръбите.Има нужда от подмяна и на крана вътре в чешмата. За 2ри път алармирам за дадения случай нека работата се свърши както трябва. Благодаря за което.

Статус:  В процес

Нарушена пътна настилка

Начало
10.04.2024
ID:
3278

Нарушена пътна настилка по цялата дължина на улица Свети Георги в квартал Свети Георги ( Джордж махала) и една ужасно опасна шахта вече два пъти правят ремонт и пак е в ужасно опасно състояние моля да бъдат взети мерки по сигнала ми !!!

Статус:  В процес

Улично осветление

Начало
09.04.2024
ID:
3277

Здравейте! Вече 4 месеца уличния стълб четвърти по ред от долната страна на главния път на ул. Изгрев в с.Долнослав, не свети и никой не взима под внимание , на улицата живеят доста възрастни хора и през почивните дни има доста малки деца , не е приятно да няма осветление. Моля да бъдат взети мерки . Благодаря . Да не говорим, че уличната настилка е компрометирана но.... жалко

Статус:  В процес

Опасна детска площадка-център сабас

Начало
09.04.2024
ID:
3276

Липсваща летва на детската пързалка,надигнати плочки на подовата настилка,представляващи опасна среда за прохождащи деца! Пясъчник също изпочупен!

Статус:  В процес

Нарушено улично осветление

Начало
08.04.2024
ID:
3274

Свети 5 минути , 20 минути не свети.А през улицата минават много бездомни кучета и може да изплашат минаващите хора за работа посреднощ.

Статус:  В процес

Опасна люлка

Начало
07.04.2024
ID:
3273

Основата на люлката е излязла от единия край и се клати дори и при леко люлеене

Статус:  В процес

Паркиране и престой

Начало
07.04.2024
ID:
3271

Здравейте! Подаваме този сигнал във връзка с паркиралите превозни средства на куриерска фирма Спиди, на съответната улица между номер 9 и 11. Превозните средства, на гореспоменатата фирма, ограничават достъпите до гаражите, паркират по тротоарите и карат несъобразно с ограниченията за скорост. Затрудняват движението на пешеходците. След подаден сигнал към МВР Асеновград, казаха да сигнализираме общината. Молим проблемът да бъде разрешен. Благодарим за вниманието!

Статус:  В процес

СПЕШНО! ОПАСНА ПЪРЗАЛКА

Начало
05.04.2024
ID:
3269

СПЕШНО! Опасна детска пързалка, която се намира в детската площадка на ул. Гоце Делчев Моля да бъдат взети необходимите мерки за обезопасяването на съоръжението ( детската пързалка) . Копирано от група. "Родители внимавайте с тази пързалка на ул.Гоце Делчев .Ламарината е започнала да се отваря и има опасност от нарязване ." П.п Моля лицето което отговарят за детските площадки в град Асеновград, да обходи и да види в какво състояние са и да вземе необходимите мерки за обезопасяването им. Както и молим за строг контрол върху вандалите разрушаващи детските площадки и не само, не може ние които пазим да страдаме заради хора които не са наказани по някакъв законен начин, при положение че унищожават общинска собственост. И при положение, че нарушават куп закони. С уважение!

Статус:  В процес

Лампичка

Начало
05.04.2024
ID:
3268

Дори не видяхме как свети тази леко счупена лампичка. Дали ще разберем е моят въпрос? Има още една или две в същото състояние отново в градския парк .

Статус:  В процес