В процес 39 Приключени 1325

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Непочистени боклуци

Начало
01.02.2022
ID:
1418

Контейнерите се изхвърлят редовно, но няма жени, които да почистват пространството около тях и пътеката пред ПГ " Цар Иван Асен ll".

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно изхвърляне на отпадъци

Начало
30.01.2022
ID:
1412

Проблеми с боклуци разпилявани по улица Ал. Батенберг номер 78. Спешно се нуждаем от помощ,защото ние не можем да се справим с това.Тези казани се ползват от целия град като място за изхвърляне на всякакви боклуци.Моето семейство и нашите съседи се виждаме в чудо с тази мизерия наоколо. Децата ми се срамуват да кажат къде живеят. Не е възможно децата ни да излязат спокойно на улицата да играят. Тези казани привличат стотици роми на ден. Буквално през 2 минути има хора ровещи в тях. Чистихме,прибирахме боклуците в казаните след ромите които ги разпиляват наоколо,но вече се уморихме. Това наша работа ли е? Надявам се да вземете проблема на сериозно и да направите необходимото. Искаме чиста улица за децата си а не сборен пункт на роми!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

НЕ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ ОТЛАГАНЕ!!!

Начало
30.01.2022
ID:
1411

Пиша ви за втори път. Предният ми сигнал беше с номер -1365 от 09.01.2022. Тогава обещахте да засилите контрола над нерегламентираното изхвърляне на отпадъци на княз Александър Батенберг 78,НО към днешна дата няма никакви действия от ваша страна в тази насока. Разберете ,че положението е нетърпимо!!! Мръсотия, мръсотия и пак мръсотия! За това ли плащаме данъци!? Разберете,че ни принуждавате да живеем на СМЕТИЩЕ. Махнете тези контейнери час по-скоро! Те са само на 2 метра пред прозорците на цяла жилищна сграда. Проблема не търпи отлагане! Не давайте обещания за действия ако нямате намерение да ги изпълните! Прилагам снимки от 30.01.2022г. ,а вие оценете как "контролирате нерегламентираното изхвърляне на отпадъци"...

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище

Начало
29.01.2022
ID:
1408

Здравейте, Моля да бъдете сезирани за незаконно сметище на края на улица "Дунав" в село Леново до реката. Огромна площ със строителни и битови отпадъци в опасна близост до реката и близката чешма,чиято вода е питейна.Изключително ще съм ви благодарна ако вземете мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Продължаващ проблем с чистотата!

Начало
27.01.2022
ID:
1407

След подаден от мен сигнал,получих отговор от Вас,че проблема е решен и на въпросното място е почистено. Да,идваха хора,които орязаха клоните на храстите около проблемните контейнери.Те също така събраха част от битовите отпадъци. Но седмица по-късно все още строителните отпадъци/бетонни колове и други едри късове бетон)стоят до контейнерите.Явно служителите на КМД не искаха да се затрудняват с тях. Не стига това ,но и по-голямата част от клоните ,които орязаха продължават да стоят тук. От 20.01.ръчното почистване,което твърдите ,че се случва веднъж седмично-НЕ се е случвало. Моля пратете хората,които свършиха работата си наполовина да си я довършат! Прилагам снимки на пространството около контейнерите към днешна дата-27.01.2022г.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Общински боклук на тротоара

Начало
25.01.2022
ID:
1403

Здравейте, от няколко седмици този боклук се намира на тротоара зад бившия детски дом в А-д, пред ОУ"А.Кънчев". Това са ненужни отпадъци от ремонта, направен в новия социален център в тази сграда. Кой отговаря за изхвърлянето на този вид отпадък? Ако като частно лице не се погрижа за контейнер и изнасяне на такива отпадъци, ще бъда глобена. А в тази ситуация: кой проверява и кой бива глобен? Градът ни е прекалено неподдържан и занемарен- всеки ден се сблъскваме с мизерия и мръсотия. Но не желая да свиквам с това и децата ми всеки ден да минават покрай толкова мръсотия. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Преливащи Еко комунали за разделно събиране

Начало
17.01.2022
ID:
1391

Здравейте, Искам да подам сигнал, че от преди нова година кошовете Еко - за разделно събиране, не са били изпразвани нито веднъж. Кошовете приливат, а хора като мен живеещи в близост няма как да си изхвърляме отпадъците за рециклиране и вече летят навсякъде около улиците там. Това е безумие. Искаме да живеем правилно и да рециклираме, а дори не ни се дава шанс. Кошовете залепени точно до тях за битов отпадък обаче се събират, трябва да се направи нещо по въпроса, защото от много време преливат и хората са принудени да хвърлят огромния си отпадък, който може да се рециклира в битовия, а това е напълно ненужно! Моля заемете се и решете проблема!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Продължаващ проблем с чистотата

Начало
15.01.2022
ID:
1386

Близо месец след подаден сигнал с номер -1336 и обещание от ваша страна за преместване на контейнерите, положението с мръсотията продължава да е трагично!!! Моля ви за спешни мерки! Това бунище е 2 метра пред прозорците на живущите на княз Александър Батенберг 78. Мястото на тези контейнери не е там! Цял град идват с бусове, камиони и каруци и си изсипват боклуците на метри от погледите ни.Приложените снимки показват "картината ",която десетки живущи са принудени да виждат всеки път ,поглеждайки навън. Още колко трябва да търпим това безобразие!? МОЛИМ ВИ ЗА СПЕШНИ МЕРКИ И НЕЗАБАВНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА КОНТЕЙНЕРИТЕ!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Препълнение контейнери за разделно събиране на отпадъци

Начало
10.01.2022
ID:
1369

Контейнерите за разделно събиране на отпадъци, намиращи се на ул.Иван Вазов /жълтия и зеления/ са толкова препълнени, че боклука вече пада отвън и замърсява улицата.Никаква фирма не минава да ги изпразва ! Докога ще ги чакаме да си приберат отпадъците, които съвестните граждани събират и изхвърлят разделно ??? Отделно сметосъбиращата фирма, изобщо не си почистват около контейнерите . Навсякъде се въргалят боклуци !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител