В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Запитване за недовършен обект

Начало
22.07.2023
ID:
2661

Здравейте, след многократно входирани жалби за асфалтиране на около блоковото пространство на кв.Баделема бл.18 и бл.19, както и поставяне на осветление за нормано движение в тъмните часове на денонощието обекта пак е завършен наполовина. Асфалта се положи, но за осветлението се оставиха стърчащи кабелите. Парите сигурно се усвоиха и обекта е приключен. Защо не се довърши бетоновата стена със стърчащи арматури и не се поставиха предвидените лампи? В такъв вид ли се издава обекта? Работници имаше последно края на септмври и октомври 2022г. и близо една година нищо не се направи. Моля, началника на обекта и отговорните лица за коректно отношение. Прилагам снимки, от които е видно недовършената работа.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Въпрос към отдел УТК

Начало
13.07.2023
ID:
2624

Здравейте, бих искал да попитам какъв статуса по издаване на заповед по чл 16 от ЗУТ за поземлен имот 00702.523.370. Комисията по разпореждане с общинска собственост е приела предложението за продажба на този имот с протокол № 117/14.03. Благодаря предварително! Поздрави Иван

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Помощи за пътуващи ученици

Начало
07.07.2023
ID:
2604

Класен ръководител съм на ученици от 8 клас в ПГ" Цар Иван Асен II". Имам 7 пътуващи деца от села в общината. От октомври 2022г. до месец юни 2023 година / включително/ регулярно подаваме списък с имена и билети в счетоводството ни. Знаем, че помощта полагаща се за тях е 0.09 лв. на изминат километър. Защо децата не получиха такава помощ за месеците октомври, ноември и декември 2022г.?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пръскане за комари

Начало
25.05.2023
ID:
2468

Искам да попитам дали тази година община Асеновград е предприела мерки за справянето с комарите из града ? Миналата година имаше много ,надяваме се ,че тази година общината ще се заеме с този проблем .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Гробищен парк

Начало
20.05.2023
ID:
2452

Гробищните паркове са в безобразно състояние. Видно е, че не се поддържат от общината. Въпросът ми е, ЗАЩО?

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Градски транспорт

Начало
20.05.2023
ID:
2451

Имам няколко въпроса *Каква е причината линия№4 да не е редовна и почти ежедневно да има по един автобус, вместо два? *При неизпълнение на задълженията си превозвачът понася ли санкции и най-вече какво е името на фирмата превозвач? Защото поради липсата на редовен градски транспорт гражданите, спонсорират таксиметровите компании. А такситата висят като лешояди по спирките на градския транспорт. *Защо концесионният договор не е публичен? *По какъв начин общината контролира дейността на превозвача?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога ще решите проблема с ул.Велико Търново?

Начало
18.05.2023
ID:
2444

Колко километра трябва човек да вижда за да прецени дали да тръгне по улицата или да изчака колата отсреща? Не ви ли омръзна да бездействате? Променихте пътя с предимство на кръстовището и си мислите, че променихте нещо! Да ама, не. Сложете поне един знак забрането спиране и паркиране поне да можем да звъним на полицията (не че ще дойдат де). Последни път като идвах в общината ми казахче, че нямате знаци и че чакате да се избере друга фирма. Това беше сиг преди една година. Никаква организация на движението и никаква дейност от страна на полицията. Имате слаб 2!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

липса на водоснабдяване

Начало
25.04.2023
ID:
2393

Искам да попитам защо вече два дни няма вода в кв. Изток, а може би и на други места в града? Каква е причината за режима на водата? Кой носи отговорност за проблемите с водоснабдяването? При положение, че се спира водоснабдяването на редовни платци на водата е редно да има обяснение на ситуацията. А също така и компенсации за неудобството. А може би компенсациите са разбитите улици, неработещата администрация и бездомните кучета. Единственото логично обяснение в случая е прикриването на нечии грешки. Дължите обяснение на гражданите, но по-важното е че им дължите качествено водоснабдяване.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Асфалтиране ул. Гонда Вода 7 В

Начало
29.03.2023
ID:
2313

Здравейте бяхме писали миналата година за асфалтиране, осветление и поставяне на кош за отпадъци за ул. Гонда Вода 7 в. Споменахте че тази година ще се изпълни? Искаме да знаем кога ще бъде изпълнена молбата ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проверка по случай

Начало
13.03.2023
ID:
2276

Уважаеми, господин Грудев! Пиша Ви, по повод подаден от мен сигнал за поставяне на незаконна антена на спортна зала "Тритон Екстрийм". Следователно получих отговор от институциите, че сигналът ми е прехвърлен към община Асеновград. Мисля, че с това забавяне се иска да се прикрие случаят, защото въпросният господин, отговарящ за залата, е общински съветник- Мариан Велев. Вие също сте информирани кой управлява клуб "Тритон Екстрийм", че членовете на управителния съвет са фиктивни, а със средствата получавани за финансиране от общината биват използвани за лични нужди, а парите са оправдани с фалшиви фактури. Това, че въпросният господин е общински съветник не го прави "по- голям" от закона. Надяваме се, за адекватни мерки от Ваша страна, за да не става достояние на медиите! Благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител