В процес 33 Приключени 1656

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

5и вероятно не само избите, а и приземните етажи. Кой ще носи отговорност за евентуалните щети на имуществото, при положение че Общината своевременно е уведомени??

Начало
31.08.2021
ID:
1101

и вероятно не само избите, а и приземните етажи. Кой ще носи отговорност за евентуалните щети на имуществото, при положение че Общината своевременно е уведомени??

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

тротоарни плочки

Начало
26.08.2021
ID:
1093

Моля, да подмените и плочките на този тротоар.Когато се подменяха плочките на ул."В.Търново" преди 2- 3 години,този участък беше пропуснат.Положението е критично.Ако е възможно и да се поставят бетонни колчета ,за да не се качват автомобили на тротоара.Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разделно събиране на отпадъци

Начало
25.08.2021
ID:
1092

Здравейте, подадох сигнал 1090 за препълнени контейнери за разделно събиране. Вашият отговор , че контейнерите не са за битови отпадъци , и че се събират на 2 седмици звучи безмислено, защото това не променя ситуацията. Предлагам да обсъждате въпроса и да намерите решение с графика , броя на кофите контрол над събирането или някакво друго СМИСЛЕНО решение. Очаквам отговор. Пожелавам ви успешно решение.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Предложение за легнали полицай на ул.Марица преди пешеходните пътеки

Начало
20.08.2021
ID:
1084

Здравейте изпращам ви предложение за поставяне на легнали полицай между двете пешеходни пътеки, тази след (Молинари) и преди къръговото до (Вокс). Няколко пъти пресичам там вечер на прибиране от парка с жена ми и детето в количката и за една бройка не ни блъскат. Но да оставим това настрана, ние живеем на Марица 11 вечер е невъзможно да отвориш врата или прозорец камоли да спиш,имам чувството,че живея на състезателна писта. Моля да вземете предложението ми под внимание защото съм сигурен,че и всички живущи там са на същото мнение. Благодаря ви !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно кръстовище

Начало
12.08.2021
ID:
1063

На вашето внимание моля да бъде спешно урегулирано с пътни знаци кръстовището на ул. Раковска и ул. Панайот Сребров , което в момента не е и никой водач на МПС ,който се изкачва по ул. Панайот Сребров в посока нагоре към ул. Отон Иванов , преминава през цитираното кръстовище с голяма скорост, без изобщо да спазва правото на преминаване на дясностоящия участник в движението, който идва по ул. Раковска от позиция черквата св. Троица и навлиза в кръстовището с предимство. Вече трети път (вчера 11.08.2021г) замалко на късмет избегнах да ме направят на каша в моя автомобил в страничен удар на прелетял през кръстовището с автомобила си водач непосредствено пред мен , който ми отне предимството и само рязкото ми спиране предотврати фатално ПТП. Настоявам за спешно поставяне на знаци там.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Паркиране

Начало
04.08.2021
ID:
1042

Уважаема Общинска Администрация, моля вземете под внимание предложението , което ще отправя, защото то ще реши много от проблемите с паркирането не само на ул. Изложение, а и като цяло в града! Премахнете човешкия фактор при плащане и пропускане на автомобили на паркингите общинска собственост. Не е много трудно да се закупят машини за таксуване и пропускане на автомобилите. Една на входа и една на изхода на паркинга. Мисля, че се сещате, кои са тези машинки, има ги във всеки МОЛ, който посещавате. Колкото и за вас да е голяма инвестиция, мисля, че Община Асеновград е по- платежоспособна от един магазин. Приемането на това предложение ще доведе до намалението на загубите на ОП Паркинги и гаражи и ще спести един солиден паричен поток, който се харчи за заплати на персонал без работа!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Засаждане на дървета

Начало
24.07.2021
ID:
1016

Цялата отсечка от старите гробища до разклона за Козаново може да се засадят дървета мястото между двете пътни платна,защото няма една сянка ,а ще поемат и мръсотията от ужасния трафик.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Детска площатка

Начало
18.07.2021
ID:
1000

Здравейте от името на целия квартал Изток моля управата на град Асеновград да се погрижи за нашите дечица докато се строят безразборно детски площадки в квартал запад които вече се разпадат и въобще не се поддържан ние в квартал Изток и то не само имаме една единствена разпаднала се и опасна детска площадка до новата църква . Та нека оправляващтите да обърнат малко внимание на нашите дечица не винаги можем да пътуваме до квартал запад или да си позволяваме да ходим в Пловдив

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка Баделема

Начало
17.07.2021
ID:
995

Здравейте, Детската площадка на Баделема е доста малка, а за квартала децата са много. На площадката има само една пързалка и 2 люшки. Бихте ли могли да направите площадка с повече съоражения за децата, (например както в Кв.Запад, а там са площадка до площадка, а тук имаме само 1 и то с малко неща на нея).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Публикуване на ОУП

Начало
13.07.2021
ID:
977

Считам за необходимо одобреният ОУП на гр.Асеновград да бъде публикуван на сайта на Община Асеновград и то във формат позволяващ идентифицирането на всеки от имотите предмет на плана.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител