В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Косене на тревите по кръговите движения посока Пловдив

Начало
19.07.2023
ID:
2647

Здравейте, Имате ли възможността с общините Куклен и Пловдив да съдействате за косенето на бурени и треви в посока Пловдив, които са пораснали обилно около и на всички кръгове движения. Има предпоставки за катастрофи и няма почти никаква видимост.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кв. Долни Воден извън картата на Асеновград за сигнали

Начало
11.07.2023
ID:
2614

Сайта ви за сигнали изписва че кв. Долни Воден не е в рамките на общината, същото показва и на картата, че е извън очертаните рамки. Моля това да се коригира!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Повече пейки на парка

Начало
22.06.2023
ID:
2564

Моля да бъдат поставени повече пейки на парка на улица Гоце Делчев, защото тези , които са налични са крайно недостатъчни за посетителите на парка! Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Да се поставят ограничители на тротоарите!

Начало
20.06.2023
ID:
2557

Да се поставят ограничители на тротоарите, за да не се паркират коли по тях!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Да се поставят табла за некролози и обяви

Начало
20.06.2023
ID:
2556

Да се изчистят дърветата от некролозите и обявите и да се поставят тъбла на които да се залепят!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Място за отдих

Начало
11.06.2023
ID:
2523

Здравейте. Понеже в квартал Зъбчето липсват места за отдих, бих предложила - понеже тротоарът, между Ул. Хан Аспарух и ул. Л. Каравелов в страни до кооперацията, до странно, самоделно, незнам колко законно заграждение, е доста широк - да се сложат няколко пейки и някакъв тип ограждение и озеленяване, за да може поне майки с малки деца или възрастни хора да отпочиват. В момента само се качват коли, които го унищожават. На околните кооперации е крайно необходимо такова пространство за отдих! Моля да обмислите предложението, в летния сезон е от голяма необходимост.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Повече пейки в парк "Лятно кино"

Начало
25.05.2023
ID:
2469

Има нужда от още допълнителни пейки. След излизане на учениците в лятна ваканция от няколко дни е невъзможно до 14:00 да намериш свободна пейка. Майките с бебета в момента правим куп обиколки чакайки да се освободи някоя пейка. Моля,за още поне 20 пейки. Благодаря предварително! Поздрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Младежки хълм

Начало
09.05.2023
ID:
2426

Здравейте, Това е по-скоро молба, отколкото сигнал. Моля заемете се сериозно и окосете и напръскайте също парка на историческия музей/младежкия хълм, понеже всички треви и храсти са пораснали ужасно високи, а доста хора с деца, ученици и хора с домашни любимци се разхождат тук. Мястото е прекрасно и трябва да се поддържа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Градски транспорт

Начало
07.05.2023
ID:
2420

Здравейте, Във връзка с проблемите на градския транспорт в Асеновград Имам следното предложение: На града са достатъни 2/две/ транспортни линии.Двете да тръгват от кв.Долни Воден .Първата да минава през общ.пазар към кв.Изток.Втората да минава през моста до у-ще"Хр.Ботев",болницата и индустриалната зона,като в съботни дни минава през новия гробищен парк. Мисля,че така ще се обслужат повече райони в града,граждани и ученици. Оставам с надежда за по-добър транспорт в града ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ДЕТСКИ ПАРК ДОЛНИ ВОДЕН

Начало
02.05.2023
ID:
2412

Здравейте, искам да попитам, защо парковете за деца в кв. Долни Воден не са поддържани, някои люлки -счупени и опасни, не изглеждат добре, не са почиствани редовно дори доста често мръсни и с разпръснат боклук по земята? Ние като родители на деца, жители на кв. Долни Воден, искаме да имаме хубави и поддържани детски площадки, да се забавляват децата и да растат в една по-добра среда. Може би не е добре да се дават примери с други общини, но всички паркове в гр. Куклен са супер поддържани, оборудвани, с мека подова настилка, напълно обезопасени, оградени и със затварящи се врати на площадката, с различни атракции за игра [пързалки, люлки, пясъчник(напълно чист и поддържан)]. Моля обърнете внимание на нашата молба и предварително Ви благодаря за отделеното внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител