В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Относно паркиране на пътното платно

Начало
15.02.2024
ID:
3164

Подавам жалба относно паркиране на пътното платно на автомобили ,които с паркирането си съадават предпоставка за пътен инцидент. Собствениците на автомобилите са завзели пътното платно. Моля да вземете мерки да не се паркира,и да се предотврати тази порочна практика. Поставят се шишета с вода на пътното платно .Моля да вземете отношение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

относно сигнал 2940

Начало
14.02.2024
ID:
3162

Искам да попитам до къде стигна процедурата по премахване на изоставената кола на ул. Гоце Делчев 81.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Сигнал за пусната отрова

Начало
10.02.2024
ID:
3144

Здравейте! Искам да подам сигнал за масово отравяне на кучета в село Златовръх. Отровата е разпръсната в близост до детска площадка и училище. Не само безстопанствени, а и домашни кучета има натровени. Притеснени сме за децата, животните на улицата и домашните животни. Това се случва за пореден път. Подаден е сигнал към полицията, но се изисква аутопсия и протокол за да се започне разследване. Оставям снимков материал на намерените от нас кучета, сигурност има още. Моля за съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Без работно време

Начало
06.02.2024
ID:
3132

Магазин за килими и пътеки работи без работно време и никаква информация за фирмата

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
06.02.2024
ID:
3131

Здравейте. Искам да подам сигнал за опасно дърво/липа/, което е много старо. Намира се на тротоара пред нашия и на съседите домове. Дървото е с опасно надвиснали клони, постоянно падат такива при по-силен вятър и крие опасност за преминаващи хора, играещи деца и паркирани в близост леки коли. Искрено се надяваме за бързата и адекватна намеса на отговорните институции за предприемане на необходимите действия.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасност от падане на стълбове за осветление

Начало
06.02.2024
ID:
3130

В кв. Баделема, зад блокове 18 и 19, бяха поставени преди около година четири нови стълба за парково (улично) осветление. Прекрасна идея, светят идеално, но в нашия квартал ветровете са много силни и са целогодишни, тези стълбове са много високи и вятъра ги разклаща и има опастност да ги изскубне от анкерите, които ги закрепват към бетонна ограда. Вече съм ги притягал два пъти, но отново се разхлабват. Ако паднат тези стълбове могат да ударят човек или кола. Предложението ми е или да се укрепят с допълнителни конзоли към бетонната основа или да се намали височината на стълбовете на половина.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасни дървета

Начало
31.01.2024
ID:
3122

По ул. Васил Левски има много дървета които са опасни за хората. По дърветата има големи дупки. Моля общината да извърши проверка за състоянието на дърветата.

Статус:  Приключен
Оценка: 3.5 от 2 потребителя

Неизпълнение на разписание на автобус. No5

Начало
28.01.2024
ID:
3119

Днес, 28.01.24г.в 11.45ч. няма автобус от Горни Воден до Асеновград. И в празници и в делници, разписанието не се изпълнява.

Статус:  В процес

Невъзстановени изкопни дейности пред търговски обект

Начало
23.01.2024
ID:
3109

На дата 08.11.23г. копахте входа на магазина ни (пред входната врата, целия тротоар), както и на обекта. Фирма подизпълнител с много арогантен представител, с намеци за почерпка, за да се възстановят нещата по-скоро, извърши копките. В началото на декември се обадихме на централата ви, за да информираме, че не е спазен едномесечният максимален срок за възстановяване на пътя и тротоарите, от където имат достъп нашите клиенти, наематели, както и самите ние. Днес към 23.01.24г. все още нищо не е предприето за отстраняването на проблема! Три мецеса търпим това положение, ограниченият достъп възпрепятства нас и нашите клиенти, а това допринася за пропуснати ползи. Моля, общината да си свърши работата в най-кратък срок!

Статус:  В процес

Караджов камък

Начало
22.01.2024
ID:
3104

Искам да алармирам за голямата опасност,която крие нестабилната стълба,по която се изкачват туристите до върха на Караджов камък. Ежегодно това място се посещава от хиляди туристи,а никой не предприема адекватни мерки за тяхната безопасност. Моля,отговорните звена и органи от общината да направят необходимото преди започване на масово движение на хора към посочения обект! Нека не чакаме да се случи най-лошото!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител