В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

ОПАСНА СКАЛА

Начало
07.09.2023
ID:
2804

МОЛЯ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВИСЯЩА СКАЛА ОКОЛО 4-5 ТОНА. НАМИРАЩА СЕ НА 3 МЕТРА ВИСОЧИНА И НА НЯКОЛКО МЕТРА ОТ РАЗКЛОНА ПО ПОСОКА ЗА АСЕНОВАТА КРЕПОСТ. ВСЕКИ ДЕН ПОД НЕЯ МИНАВАТ СТОТИЦИ КОЛИ, КОЛИЧКИ С МАЛКИ ДЕЦА, ГРУПИ ОТ ТУРИСТИ И ДРУГИ. СКАЛАТА СЕ ДЪРЖИ "НА КОСЪМ" И ПРИ НАЙ-СЛАБ ТРУС ИЛИ СИЛЕН ДЪЖД МОЖЕ ДА СЕ СРУТИ И ДА ЗАТИСНЕ ХОРА. ПОДАЛ СЪМ УСТНИ СИГНАЛИ ДО ОБЩИНА МАСЕНОВГРАД , ПРИ КОЕТО ЕДИН ПЪТ СЪМ ЗАВЕЛ СПЕЦИАЛИСТ ОТ ОБЩИНАТА НА МЯСТО. И СЪМ В ГОТОВНОСТ ПАК ДА ГО НАПРАВЯ. С УВАЖЕНИЕ : ДАМЯН ГЛУХОВСКИ

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасна изоставена площ

Начало
06.09.2023
ID:
2802

Моля за спешно почистване на високите треви, дървета, трева и храсти. Мястото от години е занемарени и вече е сериозна предпоставка за опасни инциденти. Развъдник на змии, богомолци, стоножки, плъхове, скривалище на бездомни кучета и други животни, които сме засичали. Има реална опасност да ухапят, ожилят и ранят случайно преминаващите хора и деца, които са почти целогодишно в непосредствена близост в училището и спортната площадка, а и живущите в района около мястото. Животните приминават оградата и нахлуват в дворовете на кооперациите и къщите. Моля за незабавна реакция, на 15ти септември стартират учебните занимания!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Чистене на реката

Начало
05.09.2023
ID:
2798

Здравейте, През цялото лято коритото на река Чая е непочистено от боклуци, дървета, храсти и всякаква друга растителност. Моля, обърнете спешно внимание за да се предотвратят по-големи бедствия подобни на тези, които се случват в момента на Черноморието ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал 2661

Начало
05.09.2023
ID:
2797

По сигнал 2661 получих съобщение,че проблема е отстранен. За сложените улични лампи съм съгласна. По отношение на стърчащите арматури по бетоновите стени нищо не е направено. Мисля,че проблема е частично отстранен. Моля, отговорните лица да си свършат докрай работата. Около блоковете играят нашите деца и тези арматури може да са причина за лоши инциденти.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставени котета

Начало
02.09.2023
ID:
2795

Днес,малко след 19 ч. кола с регистрационен номер РВ 7095 ВХ, тъмносиня на цвят, остави кашон с две котета вътре, до контейнерите до задния вход на ДГ " Бако Динчо". Уведомила съм и полицията, но моля, да вземете и Вие мерки за глобяване на шофьора, който беше придружен и от една жена.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Куче без намордник

Начало
01.09.2023
ID:
2794

Собственик на куче порода Дого Аржентино го разхожда без намордник,живущ на ул. Градешница N31

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупени надгробни плочи на гроб на новите гробища

Начало
01.09.2023
ID:
2793

Здравейте. При посещение на гроб на новите гробища на 18.08.2023г. , се оказа, че са извършвани дейности по съседен гроб от ЕТ"Георги Авков - 32". В следствие на тези действия от работещите на съседния гроб, са спукани две надгробни мраморни плочи на гроба на майка ми и баба ми. Охраната на гробищата не извършва никакъв контрол и отсъства от обекта, в следствие на което се извършват действия, може би и умишлени.Моля за извършване на проверка и действия от Ваша страна.

Статус:  В процес

Достъп до тротоар

Начало
31.08.2023
ID:
2791

Здравейте, Участъка мужду кв.Запад и кв.Д.Воден няма тротоар,тъй като е обзет от храсти,саморасли дървета.Има саморасла черница,която вече е завзела цялостно тротоара,а до колкото ми е известно точно там минава кабел за високо напрежение на ЕВН. Отсечката е изключително натоварена от пешеходци (майки с колички,деца,а сега от 15 септември и от много ученици). Имаше знак за ограничаване на скоростта,но вече го няма,но дори и при неговото наличие МПС карат с бясна скорост,стават гонки на коли и мотори. Моля за реакция от ваша страна.

Статус:  В процес

Поставяне на уличен стълб

Начало
29.08.2023
ID:
2785

Собственик съм на имот в с. Златовръх , община Асеновград, ул. 23- Септември № 3. Пред входа към гаража е изграден и поставен нов стълб, с което затруднява влизането ми с МПС в гаража. А при разширението на входа към гаража, тъй като е направен с размери за влизане с каруца, а не с лека кола. Ще трябва да минавам през стълба. Нима, трябва да паркираме по тротоарните пространства или в гаражите си? Моля за вземане на навременни решения и действия!

Статус:  В процес

Мизерия центъра на Бачково

Начало
22.08.2023
ID:
2766

Здравейте,докога ние жителите на село Бачково ще търпим,своеволията на наемателя на комплекс мегдана Димитър Белев, доскоро имаше изкарани дини във дървени стелажи по тротоара,а сега има вече и скара и барбекю на самият тротоар,майки с деца,пенсионери откъде да минават,има ли работещи хора в община Асеновград да дойдат на проверка и всички тези неща да се премахнат,целият тротоар от въпросните дини е ужасно мръсен понеже изгниха там,мирише също на мърша,не мисля че в едно нормално българско село трябва са бъде така… На последната снимка ви показвам и със неговата рекламна табела,за която съм сигурен че е незаконно поставена,как е скрил знака за пешеходна пътека че се наближава

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител