В процес 127 Приключени 2227

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Охапване от куче

Начало
13.01.2023
ID:
2145

Минавайки по улицата с колелото, пред поне 10 свидетели, ме нападнаха 2 кучета и бях ухапан по лявата пета. Слава богу на зимните обувки не пострадах. Хората се развикаха, аз спрях и така атаката бе прекратена. Предполагам, (знаейки че такива неща се случват постоянно и знаейки силното лоби на явно ненавиждащите съгражданите си кучелюбци), че няма да предприемете някакви мерки, но бих искал да знам какви свободи на реакция срещу такава атака имат обикновените данъкоплатци като мене? (явно да сляза от колелото и да ухапя кучето не е осъществимо). Благодаря ви за вниманието предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
21.12.2022
ID:
2112

Моля,да бъдат взети мерки срещу четири бездомни кучета, които са се установили на Ген.Данаил Николаев. В събота вечерта на 17.12 нападнаха и ухапаха дъщеря ми пред къщата ни. Снощи и четирите кучета се бяха разположили в двора на къщата ни .Човек ни може да се прибере,ни да излезе

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

КУЧЕТА

Начало
21.12.2022
ID:
2111

Здравейте , на ул.Княгиня Евдокия и околните улици , обикалят безстопанствени кучета. На 20,12,22г. едно от тази глутница ,е нападнало дъщеря ми. Тя е запазила спокойствие ,и с раницата си за училище е успяла да го прогони. Питам ,след като в същият раьон преди точно месец е подаден сигнал за същият проблем и вече е със статус ,,приключил,, ,как точно приключихте и разрешихте проблема??? Кучетата са агресивни и са си още там. Престанете да ни казвате как са кастрирани , не ни дреме. Искаме децата и ние спокойно да излизаме от вкъщи. Много моля вземете под внимание въпроса.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кастрирани бездомни кучета

Начало
25.11.2022
ID:
2066

Моля да осъществите последващ контрол над кастрирани улични кучета, които са връщани незашити и с кървящи рани след кастрация на улицата. Моля да обявите публично кои служители ще извършват този контрол. Благодаря. В случая става въпрос за 2 кучета, върнати в тежко състояние до Чинара, на гърба на църквата "Света Богородица - Успение" . Едното е мъжко - Златко, а другото е женско, Златко е лекувано от съседи, женското засега не позволява да го хванем, за да го лекуваме. Според граждани на Асеновград и на други места са върнати кастрирани кучета в подобно състояние. Надявам се на коректни действия, според закона и договора, който Общината е сключила с фирмите за кастриране на бездомни животни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено куче

Начало
24.11.2022
ID:
2063

Здравейте,на ул."Матей Преображенски" над новоизграждащата се детска градина ,до един от строежите има едно доста агресивно куче,което за пореден път ражда и при всяко минаване на хора тръгва срещу тях.Ако може да бъде хванато и поне кастрирано.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

безстопанствени кучета-болницата

Начало
23.11.2022
ID:
2062

Здравейте, в района на болницата и на паркинга на болницата има 3 , 4 безстопанствени кучета, които се хвърлят на минаващите и по колите. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета нападат домашни животни в село Патриарх Евтимово

Начало
21.11.2022
ID:
2056

Здравейте, от известно време се наблюдава бум на безстопанствени кучета в село Патриарх Евтимово - след края на активния летен сезон много хора заминават и оставят кучетата си на произвола. Особено остър е проблема от скоро, тъй като гладните кучета започнаха да нападат домашни животни - има няколко семейства с изядени кокошки и други птици. Жени се страхуват да вървят по улицата, тъй като кучетата са големи на ръст и агресивни. Районът за който говоря е около стария магазин на Наркооп след парка, който в момента е празен, в посока Дълбок извор. Група граждани настояваме за спешни и незабавни мерки да бъдат уловени въпросните кучета, тъй като унищожават домашни птици. Случаите са ежедневни и намеса е необходима в неотложен порядък!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Огромен брой безстопанствени кучета

Начало
21.11.2022
ID:
2055

Здравейте! От известно време на ул."Княгиня Евдокия" около номерата 1 до 20 и в махалата се разхождат оргомно количесто безстопанствени кучета. Кучетата са около 20 на брой сред тях има и питбул. Лаят цяла вечер, а през деня се спускат към хора! Моля да вземете адекватни мерки! Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
31.10.2022
ID:
1993

Здравейте!В района на Малкият Чинар, на ул.” 6-ти януари” има 2 безстопанстмени кучета, които се хвърлят на минаващите по главният път коли , а също й на други преминаващи хора със свои домашни любимци. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Глутница агресивни кучета

Начало
18.10.2022
ID:
1976

Здравейте, в района на болницата срещаме проблем с все по нарастваща глутница от бездомни големи кучета, които шумят през нощта и стават все по- агресивни и териториални, вкл. и през деня. Спускат се на минувачи и пациенти на болницата. Напомням, че в съседство се намира ОУ Петко Каравелов, от което, и към което се движат деца. Към момента, ядрото на глутницата се състои от 4-5 едри кучета. Моля, помогнете с разрешение на проблема. Страх ни е за децата ни! Благодаря за отделеното време. Станислава Иванова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител