В процес 33 Приключени 1656

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Неработещо улично осветление на ул." Ст. Джамсъзов"

Начало
14.09.2021
ID:
1125

Новото улично осветление покрай оградата на училище Цветни Метали не работи цяло лято, но вече започва учебната година и учениците тръгват на училище, сутрин и вечер е много тъмно, но също и се разхождат много бездомни кучета. Надявам се да се отстрани поне проблема с осветлението, а за кучетата ... Предварително Ви Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомни кучета

Начало
29.07.2021
ID:
1025

Глутница от около шест /6/ безстопанствени кучета тормози живеещите в района. Няколко пъти се спускат срещу мен , като на 28. 07. 2021 година едното ме захапа за обувката .Моля да се вземат необходимите мерки срещу тази напаст и индивидите , които хранят животните .Свидетели на случката са работещите в магазина за дрехи , шивашкото ателие и козметичното студио. Надявам се , че предизборните обещания за справяне с проблема не са били само думи! п.п. Обичам животните и имам домашен любимец .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Глутница налитащи кучета

Начало
21.07.2021
ID:
1013

На ъгъла на улиците "Градешница" и "Полковник Дрангов" отново се отглеждат бездомни кучета. Преди години Община Асеновград в лицето на г-жа Дора Младенова двукратно се намеси за разрешаване на сходен проблем, за което благодарим. За съжаление проблемът рецидивира и ескалира: в момента се отглеждат на улицата 6 /шест/ кучета - изнася им се храна, създават им се условия. В периода между мръкване и съмване е невъзможно да се премине без най-малко да бъдете заобиколен от враждебно настроени кучета и дори да бъдете нападнат. Денонощно сме жертви на неистов лай и нахвърляния. Нормалният сън е невъзможен. Притесняваме се и за децата си, които все пак са ни по-важни и по-мили. Затова молим Община Асеновград да се намеси, за да осигури безопасността и спокойствието ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
18.07.2021
ID:
997

Здравейте! Цялата махала сме подложени на голям тормоз от бездомни кучета. Около 4 големи и 3 малки са. Неможе да се спи от тях, а сме и с малки деца. Моля молбата ни да бъде удовлетворена.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Глутница бездомни кучета

Начало
06.07.2021
ID:
951

Моля да се вземат мерки срещу глутница улични кучета в района на бензиностанция Шел и денонощен магазин Суров отсреща. Глутницата е от над 10 кучета, които са агресивни и нападат коли и хора, особено в ранните сутрешни часове. Дъщеря ми днес е била преследвана от тях. Моля молбата ми да бъде удовлетворена.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни кучета

Начало
30.06.2021
ID:
932

Уведомяваме Ви, че на 28.06.2021г сутринта в непосредствена близост до ДГ „Надежда“ се появиха две изключително опасни кучета, които нападнаха и нахапаха няколко човека, единия от които е наш родител. Същото се е случило и предишната вечер. Издирихме собственика на кучетата-господин Хасан Мулла Юмер собственик, на шивашки цех в бившето РП на ул. „Ал. Стамболийски“ №85 , бившия ресторант „Орфей“. Същият е прибрал кучетата си, но няма гаранция, че няма пак да бъдат пуснати по улиците, с което да бъдат застрашени децата ни или други случайни минувачи. Моля , да бъде направеното необходимото собственика да не допуска това да се повтаря и да пострадат още хора.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА НА ЖП ГАРА АСЕНОВГРАД

Начало
23.06.2021
ID:
916

Моля да се вземат мерки във връзка с безстопанствените кучета около ЖП гарата и автогарата в Асеновград. Не знам дали кучетата са маркирани, но това няма никакво значение при положение, че постоянно притесняват децата, учещи и пътуващи до Пловдив.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Новите табелки в централния парк (Забранено разхождане на кучета)

Начало
12.05.2021
ID:
817

Здравейте, от 12.05.2021 в централния парк има нови табели забраняващи разходки с кучета (по изображението се разбира, че и на кашика не може) Аз съм стопанин на куче, което е ципирано, вакцинирано, обезпаразитено и т.н. Няма нужда да се споменава, че и данъци се плащат. Въпросът ми е следният, ако не мога да си разхождам кучето в парка, къде има специални за целта кучешки площадки и обезпаразитени места за социализация на кучето, тренировки и т.п.(живея на адрес ул. площад България 2) Има стотици регистрирани кучета и редно е да им се осигурят условия. Големи фирми като "Purina" "Pedigree" с удоволствие ще ви изградят кучешки площадки, само им осигурете място. Моля да не приемате връждебно моето запитване. Объркан съм след видяното днес. Желая Ви успех и търпение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разхвърляна отрова!

Начало
05.05.2021
ID:
807

Здравейте от няколко дни в социалната мрежа фейс буй се пускат постове за разхвърляна отрова в различни квартали из града. В кв. Запад, кв. Изток , на улица Спортист , около детската градина там има най много натровени животни. Моля да се вземат необходимите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно безстопанствено куче на ул. Хан Аспарух (до бившия хлебозавод)

Начало
03.05.2021
ID:
803

Здравейте, пиша Ви относно агресивно безстопанствено куче, което обикаля целият град, но главно пребивава на ул. Хан Аспарух 22. Кучето е адски агресивно и голямо! Скача на всичко на колела (коли, колелета, мотори, и понякога на МАЙКИ С КОЛИЧКИ). Вече и други хора са подавали сигнал за въпросното куче, а ефекта е НУЛЕВ, никой не е дошъл да го прибере! Трябва ли да се стигне до инцидент за да се предприемат мерки? Моля да се отнесете сериозно към въпросният проблем и да бъдат взети мерки! Кучето е на въпросният адрес през по-голямата част от дена, но главно от сутрин до обяд! Около въпросното куче обикалят още 2-3 безстопанствени такива. На снимките които направих може ясно да видите въпросното куче как напада минаващи автомобили в случая. Очакваме действия в най-кратки ср

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител