В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Огромни дупки на околовръстния път

Начало
21.12.2021
ID:
1334

Моля да обърнете внимание на околовръстния път преди жп прелеза. Огромни дупки и шахти навсякъде. Вчера разпих колата си в една такава дупка, в опит да избегна ПТП. Спешно трябва да бъдат ремонтирани, защото са доста опасни. Недопостиму е път, по който има такова движение да е в това окаяно състояние.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропаднал път

Начало
17.11.2021
ID:
1269

До Германско-българска лаборатория ул. "Капитан Андреев", която се предича с ул. "Оборище" е отсечена с една дълбока хлътнала лента и колите преминават много трудно, опират и се повреждат и тази хлътнатина стои от години и никой не я оправя. Подобно нещо има малко по-на долу където улицата води до ул. "Цар Иван Асен II" до пекарната боби-рач.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пропаднал път

Начало
17.11.2021
ID:
1268

Здравейте, искам да Ви информирам, че няма никакъв резултат от подаденият СИГНАЛ №1046 и отговорът от вас: "Здравейте, уведомяваме Ви, че е извършен оглед на място, установено е че между двете шахти в началото на ул."Искра" до трафопоста има порапдане. Уведомени са "Водоснабдяване и канализация" и фирмата изпълнител по възстановяванто на асфалтовата настилка. В понеделник (8.11.2021г.) ще се предпиремат действия по отстраняване на ВиК аварията, (тъй като ако се възстанови само асфалтовата настилка това ще доведе до ново пропадане) и след това фирмата изпълнлител ще възстанови и компрометирания участък." До момента всичко си стои без даже да са дошли да проверят и пропадането става още по-голяма и опасно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Във връзка със сигнал 1028

Начало
04.11.2021
ID:
1237

На 30.07.2021г. ви подадох сигнал за път,който ще пропадне.Какво направихте вие-НИЩО! Сигналът е все още в "процес на обработка", а пътя вече пропадна. Изобщо някой работи ли в тази община? Този път сигнала ще се изпрати препорачително и на кмета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътя Първомай- Асеновград

Начало
16.10.2021
ID:
1204

Здравейте ,г-н кмете! Крайно време е да обърнете внимание на пътя Асеновград - Първомай ! ПРЕВЪРНА СЕ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ! Вече претърпях пътен инцидент с колата в която се возеха и двете ми деца ! Не съм единствена , имам много познати на които им отнасят страничните огледала ! Можете да си представите и колко непознати такива има ! Налага се да се вземат изключително бързи мерки по ПРОБЛЕМА ! ПРЕДИ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ПО ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Път Асеновград-Първомай

Начало
13.10.2021
ID:
1199

Пиша ви във връзка с пътя Асеновград-Първомай. На много хора им се налага ежедневно да пътуват по този път. Колите се разминават на сантиметри една от друга в опит да избегнат дупките. С настъпването на студените месеци и дъждовете състоянието на пътя продължава да се влошава. Дупките са на всеки метър и това, че започната разчистването на пътя допълнително усложни ситуацията. Моля да предприемете действия преди да има непоправими последствия.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Много лошо състояние на пътя Асеновград - с. Патриарх Евтимово

Начало
01.10.2021
ID:
1165

Пътят Асеновград - Първомай е в окаяно състояние. Вече не броя парите, които похарихме за гуми и ремонт на предница на колата. Плащаме си данъците и винетки в срокове, а караме по разбит и вече отчайвайщо стеснен път(след т. нар. уж подготовка за ремонт не стига че го разбиха допълнително, но и го стесниха до такава степен, че две коли се разминават на сантиметри). Наш познат се наложи дори да остави колата на пътя, защото щетата от влизането в поредната дупка не подлежеше на бърз ремонт. Нека някой обърне внимание на състоянието на пътя преди да станем свидетели на поредния пътен инцидент, защото на всички пътуващи ни се налага да караме дори и в насрещното движение, за да избягаме от някоя яма. А какво ще се случи, когато започнат дъждовете и мъглите. Няма маркировка, караме на сляпо.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Ул. Матей Преображенски

Начало
07.06.2021
ID:
880

Наскоро чикалирана улица Матей Преображенски, след проливните дъждове се образуваха дупки и неравности по пътя ,няма и стълбище към баделема. Всеки ден минават деца за училище и възрастни хора.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Здравейте

Начало
31.05.2021
ID:
854

Здравейте,като една европейска страна и най красивият град в България живеем в нечовешки условия в един чисто нов квартал който са ивестирани милиони от граждани,който си построихме къщи,става въпрос за квартал баделема от към страната на квартал изток Матей Преображенски,газим в калта когато завали и дишаме прах когато е сухо,плащаме данъци за къщите и колите си,та въпросът ми е толкова ли няма общината 1000 лв да изсипе поне най малкото което е чакъл в определен участък,където минават почти всички жители на квартала,хората от квартала започнаха да се организират за протест моля да се направи нещо по въпроса.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пропадане на околовръстен път

Начало
09.04.2021
ID:
760

Във връзка с отговор на сигнал №677 : (ОТГОВОР ОТ ВАС НА ПЪРВИЯТ СИГНАЛ: "Уважаеми г-н Атанасов, община Асеновград няма правомощията да налага забрани за преминаване на моторни превозни средства (МПС) през пътни или други участъци." ) Никъде в сигнала не съм изразил желание да се ограничи преминаването на автомобили по околовръстния път! Поради пропадането на пътя товарните автомобили заобикалят участъка и навлизат в насрещното платно и е въпрос на време да възникне инцидент! Моля Общината да вземе мерки и да реагира адекватно и отговорно,а не да отговарят безхаберно .Както и моля сигналите да бъдат преглеждани от специалисти,а не от "Калинки"!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител