В процес 115 Приключени 2610

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Разбит тротоар невъзможен за преминаване

Начало
07.12.2022
ID:
2093

Тротоара на ъгъла на улица Персенк 6 срещу ресторант Чинара покрай магазина за кучешка радост , хранителния магазин посока пекарна Чинар е тотално разбит . Липсват много тротоарни плочки . Повече от 10 години след ремонти накомуникационни и газови дружества тротоара е негоден за употреба . Пешеходци и майки с колички слизат на шосето което е много опасно за да избегнат разбития тротоар. Над 150 кв. м тротоарна настилка с бордюр са разбити и за смяна. Участъка е опасен за пешеходци. Моля когато общински служител идва на проверка да ме уведоми за час ден преди проверката. Целта ми е да помогна за да насочите фирмата изпълнител на правилното място. По мое наблюдение фирмата буквално работят без точни указания. Очаквам да се поправи разбития тротоар. Тел. 0897473388 Деби Тахтакова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Орасно стърчащо съоръжение нан пътното платно

Начало
17.11.2022
ID:
2046

След най-новото асфалтиране в града ни, ул. Богомилска, лъснаха проблемни точки. Една от тях е тялото на надстърчащ подземен чугунен пожарен хидрант, който навлиза около 20 см. от тротоара в пътното платно и на около 15 см. над асфалта , новия асфалт . Фирмата , извършила ремонта изобщо не е съобразила, че колите които се движат там, в скоро време ще се срещнат с гуми и джанти с огромния тежък корпус на оставения вероятно от глупост в обхвата на пътното платно метално подземно тяло . Това ако сега може би може да се избегне, шанса да стане при снежна покривка , от шофьори незапознати детайлно с фактическото състоянеу е огромен. Още повече, че на някакви си 10 метра нагоре, има надземет нов хожарен хидрант на тротоара. Съвета ми е, за избягване на злополуки, да се премахне стария хидрант.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасен наклонен тухлен зид.

Начало
02.11.2022
ID:
2002

Съществуващия тухлен зид висок над 2 м на бившия ресторант Москва е компрометиран и наклонен опасно към тротоара и улицата , където ежедневно минават стотици пешеходци. В един момент зида ще падне и ако затисне и убие невинни хора , не ми се мисли за вас , понеже обекта е общинска собственост.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Внимание

Начало
30.10.2022
ID:
1992

Моля да се осигури безопасно преминаване (слизане и качване) през бордюра за майки с детски колички и хора в неравностойно положение! Тъй като бордюра е доста висок и опасен! Както и да се предвиди повече зелени секунди на пешеходният светофар на най голямото и опасно кръстовище в града. Светофар на бул. България до сладкарница Нико!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
16.10.2022
ID:
1972

Детската площадка в кв.Запад до бл.101 е в окаяно състояние от години. Пясъчника е станал затревена площ.Беседкта е счупена, липсва една от вртите, люлеещото конче е счупено, доста от оградните дъски са счупени. Надяваме се, че ще вземете незабавни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасно игрище

Начало
16.10.2022
ID:
1971

Искам да сигнализирам за опасно игрище в кв.Запад до бл.109. Игрището е в окаяно състояние. Няма мрежи, вратите към игрището са супени, футболните врати също са счупени и всичко това може да доведе до сериозен инцидент отново. Топката постоянно излиза извън игрището, заради липсващите мрежи и така децата се озовават на натоварените платна за движение.Вярваме,че ще вземете незабавни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопан тротоар на Ул. Иван Вазов

Начало
02.10.2022
ID:
1932

Вече за Незнам, кой път пиша за този тротоар. Завод Асенова Крепост го разкопаха и си го оставиха така. Тротоара е опасен! Какво трябва да стане, че да обърнете внимание? Има десетки сигнали за този тротоар, какво трябва да направим ние гражданите, да се обадим на Румен Бахов, барем да се видим по телевизията?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
02.10.2022
ID:
1931

В двора ми има две изсъхнали дървета(липа).Представляват опасност за къщата и хората, които минават покрай нея.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шахта на улица рожен

Начало
22.09.2022
ID:
1906

Шахта издаваща шум денонощно от преминаващите автомобили

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица без тротоар

Начало
14.09.2022
ID:
1885

Защо ни излъгахте? Г-н Бебев пред БНТ коментира, че пътен знак няма да реши проблема, защото НЯМА КОЙ ДА СЛЕДИ, НЯМА ПОЛИЦАИ ТУК! И обеща неравности по пътя. Днес получих отговор от Вас, че няма да има неравности, защото нямало сигнали. Това е невярна информация! Лично аз съм звъняла на 112 и на дежурен кат и посавала сигнали многократно. Ще ви бъде представена разпечатка от телефона кой ден и в колко часа. Очакваме комисия по транспорта да си свърши работата, да заповяда на место да види терена и да постави неравности. Междувременно отнасяме проблема заедно с кореспонденция и публикации в медиите до Областна администрация. Свършите си работата! Мен лично щеше да ме блъсне кола! Какво чакате? До убият човек ли? Кръвта по асфалта безопасно движение ли значи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител