В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Боклуци

Начало
24.08.2020
ID:
387

За втори път подавам сигнал за контейнери на кръстовището на улици Марин Дринов с Полковник Дрангов.Два контейнера без колела и изцяло смачкани основи.Стоят полуизправени благодарение на бордюра.След запълването им до една втора от капацитета боклука изпада и околността е постоянно замърсена.Нужно е спешно да се подменят.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преместен контейнер

Начало
23.08.2020
ID:
385

Обръщаме се към Вас във връзка с, по наше мнение незаконното и произволно преместване на контейнера за смет, намиращ се на ъгъла на улиците "Асенова крепост" и "Скалата". Въпросният контейнер е преместен от определеното му място от наемателите на приземното помещение на жилищния блок на ул."Асенова крепост" №1. Има свидетели, които потвърждават, че въпросните лица са качили контейнера на камион и са го отнесли някъде. С извършеното се създават затруднения, особено за възрастните хора, живеещи в блока, а и въобще за околно живеещите, които използваха въпросния контейнер, отпъдъците започват да се пълнят в кошчетата за смет или да се оставят на мястото му на земята... На приложената снимка са очертани мястото, където се намираше контейнера и заведението, чиито наематели са го

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преместване на контейнер за смет

Начало
23.08.2020
ID:
384

Уважаеми г-н Грудев, Живея на ул. "Асенова Крпост" № 3, където отстрани на блока има предвидено място за контейнер за събиране на отпадъци. От три дни контейнера е вдигнат от наемателите на неоткрития все още магазин за готова храна, находящ се под блока. Този контейнер се ползва не само от живущите в него, но и от близките жилищни кооперации и от общинския пазар отред. Предвид изложеното, моля да разпоредите проверка относно преместването на контейнера, т.е. дали това е направено правомерно и с разрешение от общината, както и да върнете същият на неговото място. С уважение, Емилия Топалова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнери за смет пред домът ми,в неразумна близост

Начало
19.08.2020
ID:
377

От години нашето сем-во търпи мръсотия точно пред домът ми(една тротоара плочка разстояние от оградата ни), омръзна ни вече да дишаме мършата,вкиснатите отпадъци, прахоляците от дворовете на комшиите да влизат в нас,зимно време по нощите излизам да гася подпалените контейнери от сгурата,където си я изхвърлят комшиите ни. Живеем в район,където по байрямите става ужасно от миризмата на закланите животни,хората си чистят дворовете и хвърлят неща,които запълват контейнерите и хранителните боклуци са по земята.Излезам аз да ги чистя. Почистваща фирма не минава или ако мине чисти само един контейнер,другият прелива. Имаме деца,които растат в мизерна обстановка,мухи и миризми.Не можем да си излезнем в двора,да си отворя дори прозореца да проветря.Молим да се преместят на друго място! Нетърпимо е!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище

Начало
19.08.2020
ID:
376

600 метра след новите гробища нивите са превърнати в сметище и покрай пътя е пълно с боклуци

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени улици

Начало
17.08.2020
ID:
374

Здравейте, пиша ви по повод безобразното състояние на улица "Иван Вазов" и ул."Индустриална". По тротоара покрай завод "Асенова крепост" са израстнали треви и храсти, които вече стигат до кръста на преминаващите хора и е невъзможно преминаването на бебешки колички . Това е улица в центъра на града , непосредствено зад ЖП гара! Кога ще бъде изчистена от тревите и приведена в нормално състояние ? В още по-лошо състояние е ул." Индустриална" - буренясала, пълна с изхвърлени боклуци с чували. Моля за отговор - кога ще бъдат почистени двете улици и приведени в приличен вид , присъщ за един европейски град ???

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Счупен контейнер за боклук

Начало
12.08.2020
ID:
363

От две седмици основния контейнер за боклук на повечето къщи на улицата е счупен, липсват му няколко колелца. Виждате на снимката как седи на една страна, съответно уикенда боклука излиза извън него и гледката е грозна. Моля да се оправи/смени контейнера!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Цялата пътека е със буклуците

Начало
11.08.2020
ID:
362

Цялата пътека е със буклуците и строителни материали и мебели и буклуци От кафе Тихия кът има една пътеки от зад там има много буклуци тези санимки са от там има направих адреса така е от месеци

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващи колела на контейнери на фирма КМД пред магазин Т-Маркет

Начало
10.08.2020
ID:
358

Контейнерите до магазин Т-Маркет 2 броя са без колела и от месец новия асфалт на улицата е надран от постоянното влачене при изхвърляне на боклука. Два пъти звънях на КМД Пловдив, те ме препращат към отговорника в Асеновград, на който също звънях и няма никаква реакция. Моля да съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистен Зелен контейнер

Начало
09.08.2020
ID:
355

Повече от два месеца наблюдавам зеления контейнер на кръстовището на ул. Захари Зограф и ул. Крива зад църквата Св. Богородица, който е препълнен. Интересно е, че жълтият до него се събира периодично - не е ли една събиращата фирма?! Не ми е проблем да се разходя малко повече до този на Рилска, но е странно защо не го събират. И вторият въпрос е има ли намерение общината да постави и сини контейнери?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител