В процес 122 Приключени 2215

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липсващо осветление

Начало
25.04.2023
ID:
2394

Липсва осветление от години. След номер 12 няма никакво осветление.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

липса на водоснабдяване

Начало
25.04.2023
ID:
2393

Искам да попитам защо вече два дни няма вода в кв. Изток, а може би и на други места в града? Каква е причината за режима на водата? Кой носи отговорност за проблемите с водоснабдяването? При положение, че се спира водоснабдяването на редовни платци на водата е редно да има обяснение на ситуацията. А също така и компенсации за неудобството. А може би компенсациите са разбитите улици, неработещата администрация и бездомните кучета. Единственото логично обяснение в случая е прикриването на нечии грешки. Дължите обяснение на гражданите, но по-важното е че им дължите качествено водоснабдяване.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Изпразване на контейнер за отпадъци

Начало
25.04.2023
ID:
2390

Контейнерът е препълнен, ако скоро не се изпразни, боклукът ще бъде навсякъде и ще се превърне в поредното сметище. За съжаление, платформата не ми позволява да кача снимката колко е пълна самата лодка, защото файлът е голям. Моля, да обърнете внимание на случая. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Страх от бездействие

Начало
20.04.2023
ID:
2388

Уважаеми г-н Кмете, моля за вашата намеса , тъй като администрацията , на която Вие сте дали права да следи за незаконно строителство бездейства. До като тече проверка по нашите два сигнала, цялата къща вече е премахната. Ако другата част от сграда се срути и има пострадали, кой ще носи отговорност? Нашите предходни сигнали още се работят от някой специалист, който просто трябва да отиде до строежа!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изхвърлени кучета

Начало
19.04.2023
ID:
2387

До Тритон клуба в Асеновград има изхвърлени 4 малки кученца, с 3 други по- големи.Кученцата са около 2 месеца , а другите по -големи.Едното от по -големите вчера се появи с огнестрелна рана в областа на муцуната и се нуждае спешно от лечение.Моля да се приберат и да се кастрират и лекуват , защото мястото им не е там.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Подкастряне на дървета

Начало
19.04.2023
ID:
2386

Пиша Ви повторно във връзка с подаден от мен сигнал с № 2235/21.02.2023г. за необходимостта от санитарно почистване на дървета, намиращи се на ул. "Гоце Делчев" №49, и получен от Ваша страна отговор от 19.03.2023г., че "...сигналът е записан и е предаден на фирмата изпълнител, с която община Асеновград има сключен договор за изпълнение." Към момента все още не са извършени дейности по подрязване на дърветата. Моля за информация относно предприетите действия и очакван срок на изпълнение. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Път на тежки камиони с.Лясково

Начало
19.04.2023
ID:
2385

Уважаеми дами/господа, Край с . Лясково,в местностите Св Петка и Вълкови ниви започва сеч на борове. Научаваме ,че тежки камиони с дърва щели да преминават през селото,по ул,Ангел Войвода,Площада и по шосето за Асеновград. Категорично протестираме ,защото пътната настилка е от циментни блокчета и водопровода,и най-вече обратните води ще бъдат счупени и разместени,отделно ще има шум,прах.Освен това улиците са тесни и има опастност за хора и сгради Най-удачния маршрут е Вълкови ниви,покрай помпената станция ,по ул.Брегова,Параклис "Свети Атанас"и излизане на шосето.Така няма да се пречи и е безопасно за хора,сгради,МПС и улиците. В обратния случай,ще преминем към протест,като препречим пътя на камионите и пътя Асеновград -Смолян

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Тормоз над домашен любимец

Начало
19.04.2023
ID:
2384

Системен тормоз и побой над куче. Стопанинът не храни и не чисти на животното. Подавам сигнал за трети път!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомно куче с новородени

Начало
18.04.2023
ID:
2383

Бездомно женско, не кастрирано с новородени

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тревни площи в квартал "Запад" - окосяване и пръскане против кърлжеи

Начало
18.04.2023
ID:
2381

Здравейте! Моля да обърнете спешно внимание и да се предприемат действия по окосяване на тревните пощи из ц е л и я квартал "Запад". Тревата вече е с размер на места 50 см, кърлежите са масово явление, не е безопасно, както за възрастни и деца, така и за домашни любимци. Необходимо е да се вземат навременни мерки - първо окосяване и почистване на тревата и в период, в който не се очаква да вали дъжд - да се напръска срещу кърлежи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител