В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Неправомерно изхвърлени боклуци

Начало
06.12.2020
ID:
529

Пиша Ви от името на фирма Ауто 2000 ООД във връзка с нередовно изхвърлени боклуци в индустриална зона в гр.Асеновград, ул. Козановска. Молим да бъдат взети незабавно мерки по повод изхвърлени боклуци, за да избегнем своевременно и незабавно образуването на сметище в индустриална зона. Това не е място за образуване на сметища и за изхвърляне на отпадъци. Тези обстоятелства неблагориятстват нашата работа като фирми и предприятия в Асеновград. Надяваме се общината да вземе спешно мерки и да бъде почистен боклука, като по този начин ни помага за добрия облик на града ни и да бъде благориятно за развитието на бизнеса в Асеновград. Очакваме и Вярваме в бързата реакция от Ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметоизвозване

Начало
30.11.2020
ID:
522

Въпроса ми е защо има един контейнер за смет на 15 къщи и не се почиства редовно. Преливат боклуците животни и вятъра ги разнасят навсякъде. Става въпрос за с. Боянци (животновъдните ферми).

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Препълнени кофи за боклук

Начало
23.11.2020
ID:
515

Здравейте. Моля да изпратите сметопочистващата фирма да извози боклука. Редовно се случва кофите да са препълнени. Поздрави

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно Сигнал №376

Начало
20.11.2020
ID:
511

Един месец г/д след обявяване на сигнала за приключен събраните боклуци все още не са извозени от сметопочистващата фирма. И продължават да се трупат нови отпадъци от недобросъвестни граждани като преобладават тези от махалата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не почистени контейнери

Начало
19.11.2020
ID:
510

От седмица има разпиля боклук около контейнерите, който не се събира и се носи из целия квартал. Моля да се вземат мерки за почистването и слагането на поне още 2.тъй като точно тези обслужват повече от 5 кооперации и 2 улици с къщи

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

До кога така кмете на Св.георги 7а

Начало
18.11.2020
ID:
506

Кмете до кога така. Как не може да накарате някои хора в този град да си изхвърлят боклуците на регламентираните места. Празен контейнер е има. Явно ви плащат за да си затваряте очите.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Излязло от употреба юпс

Начало
30.10.2020
ID:
484

Здравейте, пред на блок Асенова крепост, кв. Запад. Ул.Книжна фабрика15 на паркинга има излязло от употреба мпс Опел Вектра с рег номер РВ 1971 ХН.МПС-то е излязло от употреба, не се пордържа, не му се плаща нищо,не минава прегледи, а същевременно в него има горива, масла, акомулатор, газова бутилка, и представлява непосредствена опасност за живущите в блока и случайно преминаващи.Освен това заема паекомясто пред блока. Собственика е в същия блок вход А ап 1. Това не е първия и единствен автомобил, който този собственик изоставя за повече от 3години пред този блок и на други места из Асеновград. Молим общината да се сезира и реши проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупен съд за битови отпадъци

Начало
27.10.2020
ID:
476

Здравейте! Пиша този сигнал с ясното съзнание, че едва ли ще се направи нещо по него(още чакам резултат от предишния и май ще си остана с чакането). Но, да си знам, че все пак съм опитала....Та, на прикачената снимка виждате счупен варел за битовите отпадъци на дома, в който живеем три семейства. В този единствен варел си изхвърляхме отпадъците, до преди около половин месец, когато все още можеше да се ползва. С казуса е запознат и младшия експерт в Долни Воден и сигналът вероятно е предаден, където е необходимо. Та, в тази връзка имам молба за по-скорошно доставяне на нов съд, а ако е възможно да са поне два, защото на адреса живеем три семейства. Към момента събираме торбите с битовия отпадък и ги изхвърляме в контейнер, който е на съседна улица. Благодаря за вниманието. Бъдете здрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Непочистен Зелен контейнер

Начало
24.10.2020
ID:
473

Преди повече от два месеца подадох сигнал за непочистван Зелен контейнер! Тогава ми отговорихте на какъв период се събират контейнерите, но проверка никой не направи дали е събиран този точно контейнер по обявения график! Вече пет месеца (най-малко) наблюдавам този контейнер и той не е събиран! Много моля да бъде направена проверка и контейнера да бъде събран, защото в противен случай няма никакъв смисъл да го има. И също така миналият път не ми беше даден отговор на втория въпрос, който бях поставила - кога ще се постави син контейнер, а също и кафяв (за биоразградими)? Моля, проверявайте сигналите, нали затова е тази платформа, не само да отговаряте и то непълно!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Непочистени улици

Начало
16.10.2020
ID:
471

Улица "Иван Вазов" в района на ЖП гара, не е почиствана от дълго време.Има много нападали листа и боклуци около контейнерите.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител