В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Не почистени тротоари

Начало
05.11.2023
ID:
2949

Здравейте, Улица Иван Вазов с пресечките на Атанас Маринов, Сава Катрафилов, Кочо Честименски и Костадин Балтов е зарината в листа до оградата на ЖП Гарата. Тротоара е не проходим. Моля да изпратите екип, който да ги събере.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

относно автобусните спирки в Асеновград

Начало
05.11.2023
ID:
2948

драга община Асеновград. за пореден път изчистихте налепените от горе до долу автобусни спирки . За което ви се възхищавам на търпението. Имам предложение. Не е ли по-лесно да се залепят табели с указания от името на общината , че е забранено лепенето на всякакъв вид материали и отдолу солидна глоба. Оттам нататък си си има правораздавателни органи. не е трудно иска се воля ако искаме да живеем в по-чист град.Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Наводнение

Начало
04.11.2023
ID:
2947

Моля да се вземат някакви мерки защото при всеки валеж, цялото пред блоково пространство и гаражите се наводняват. Ако е възможно да се поставят отводнителни шахти.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветление

Начало
02.11.2023
ID:
2946

Няколко лампи по пътеката между ПГ 'Цар Иван Асен II" и двора на Винпром не светят

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Премахване на метални гаражи

Начало
02.11.2023
ID:
2945

Здравейте!Въпросът е относно металните гаражи поставени в целия град,но конкретно в случая става въпрос, за района на сладкарница и пекарна "НИКО" адрес бул. България 27-31. Ние сме достатъчно живущи шофьори в района,но и кафето привлича доста такива .Моля ,да се вземат мерки по премахването на тези контейнери,които дори не се ползват по предназначение.Смятам ,че местата за паркиране ще се увеличат значително и няма да се налага да паркираме пред блока на тротоара ,който е предназначен за пешеходци.Дори не разбирам в крайна сметка тези бункери законни ли са или не!Информацията е доста объркваща.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен кабел с високо напрежение

Начало
02.11.2023
ID:
2944

Здравейте, за пореден път подавам сигнал за опасен кабел с високо напрежение, който влиза в долната ,задна част( от ляво) на ламаринен гараж номер 313 в кв. Запад зад блок Асенова крепост на ул.Книжна Фабрика 15. Кабела е черен и влиза от ДОЛНАТА ЛЯВА страна на гараж номер 313, като минава покрай гараж 310. Пуснат е свободно от тераса от блока и представлява непосредствена опасност. Това е четвърти пореден сигнал, моля направете РЕАЛНА проверка. Отново прилагам снимки.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изрязан и оставен асфалт на тротоар

Начало
01.11.2023
ID:
2942

Изрязан и оставен асфалт на тротоар вече повече от година. Това е единственият тротоар в тази отсечка, зад болницата, в близост до ДГ "Слънце" и училище "П. Каравелов" и е много натоварен всяка сутрин. Бързат деца за училище, майки с малки деца за градина, крайно неприятно е да се заобикаля и да се навират хората, между колите на пътното платно. Моля да се вземат адекватни мерки и да се отстрани възможно най-скоро, преди да стане някоя беля с дете!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно сигнал 2898

Начало
30.10.2023
ID:
2940

Писахте, че колата трябва да бъде премахната до 24.10.2023г. Колата няма собственик, няма кой да я премахне. Надявам се да предприемете действия и да махнете колата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработен осветление

Начало
27.10.2023
ID:
2939

Осветлението точно на стълбите към младежкия отново не работи, дали няма вариант да се измисли по-дългосрочно решение за тази улична лампа, а не през 2 месеца да изгарят крушки и някой гражданин да пускам сигнал,че не работи осветлението. Нама ли някой, който периодично да ги проверява и да установява нередностите и да ги оправя.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасност в Асенова крепост

Начало
27.10.2023
ID:
2938

Здравейте, Аз съм екскурзоводът, който най-често води чуждестранни туристи в Асенова крепост и искам да споделя с вас 5 неща, които спешно трябва да се подобрят в обекта: 1. Гълъбите влизат в горното ниво на църквата от години и разрушават с екскрементите си ценните стенописи, което е много жалко. Решението е елементарно и не изисква много средства. Слага се обикновен комарник + табела на български и английски за туристите да знаят всеки да затваря комарника зад себе си. И проблемът приключва. Тези ресни, които на половина липсват, както и пластмасовите гарвани НЕ вършат никаква работа и само отварят повече работа на жената да чисти пода след гълъбите. Освен това някой път гълъбите стряскат/плашат и туристите като се разлетят изненадващо. 2. Едно от металните стъпала, водещи към най-

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител