В процес 115 Приключени 2610

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Повреден контейнер

Начало
27.09.2020
ID:
446

Повреден контейнер, който видно от снимките поради състоянието си води до увреда на новия асфалт , при всяко почистване.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Отпадъци

Начало
25.09.2020
ID:
437

Зад Кауфланд

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Камион за боклук не е минавал от средата на август!!

Начало
14.09.2020
ID:
416

Беше съобщено, че няма да се събират боклуците този месец! Последно боклуци бяха събрани средата на август! Не стига, че идват веднъж месечно, а сега и това не правят! Как може при условия на епидемия и препоръки за спазване на хигиена да си държим боклуците по 2 месеца?!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Прах и пясък след ремонт на ВИК

Начало
01.09.2020
ID:
399

След ремонт на ВИК, на площада пред новите кооперации от Генерал Данаил Николаев номер едно по протежение на цялата улица до до номер 5, остана ситен прах на купчини, който движещите се автомобили разнасят и затрудняват дишането и чистотата в района. Моля да, се изпрати екип за почистване и измиване.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Почистване след ВИК ремонт

Начало
01.09.2020
ID:
394

След ВИК ремонт на улиците Генерал Данаил Николаев 3 и Княгиня Евдокия асфалтовата настилка е нарушена и се вдига ужасен облак от прах вече пети ден, който дишаме и влиза в домовете ни и търговските обекти. Моля да се асфалтира и да се измият улиците в най-кратки срокове!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липса на кошчета за боклук

Начало
31.08.2020
ID:
393

В района около магазините Била и Юск ежедневно има разпиляни боклуци. По цялото продължение на алеята до ЖП гарата липсват кошчета за отпадъци и тревните площи за непрестанно замърсени.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Боклуци

Начало
24.08.2020
ID:
387

За втори път подавам сигнал за контейнери на кръстовището на улици Марин Дринов с Полковник Дрангов.Два контейнера без колела и изцяло смачкани основи.Стоят полуизправени благодарение на бордюра.След запълването им до една втора от капацитета боклука изпада и околността е постоянно замърсена.Нужно е спешно да се подменят.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преместен контейнер

Начало
23.08.2020
ID:
385

Обръщаме се към Вас във връзка с, по наше мнение незаконното и произволно преместване на контейнера за смет, намиращ се на ъгъла на улиците "Асенова крепост" и "Скалата". Въпросният контейнер е преместен от определеното му място от наемателите на приземното помещение на жилищния блок на ул."Асенова крепост" №1. Има свидетели, които потвърждават, че въпросните лица са качили контейнера на камион и са го отнесли някъде. С извършеното се създават затруднения, особено за възрастните хора, живеещи в блока, а и въобще за околно живеещите, които използваха въпросния контейнер, отпъдъците започват да се пълнят в кошчетата за смет или да се оставят на мястото му на земята... На приложената снимка са очертани мястото, където се намираше контейнера и заведението, чиито наематели са го

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преместване на контейнер за смет

Начало
23.08.2020
ID:
384

Уважаеми г-н Грудев, Живея на ул. "Асенова Крпост" № 3, където отстрани на блока има предвидено място за контейнер за събиране на отпадъци. От три дни контейнера е вдигнат от наемателите на неоткрития все още магазин за готова храна, находящ се под блока. Този контейнер се ползва не само от живущите в него, но и от близките жилищни кооперации и от общинския пазар отред. Предвид изложеното, моля да разпоредите проверка относно преместването на контейнера, т.е. дали това е направено правомерно и с разрешение от общината, както и да върнете същият на неговото място. С уважение, Емилия Топалова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнери за смет пред домът ми,в неразумна близост

Начало
19.08.2020
ID:
377

От години нашето сем-во търпи мръсотия точно пред домът ми(една тротоара плочка разстояние от оградата ни), омръзна ни вече да дишаме мършата,вкиснатите отпадъци, прахоляците от дворовете на комшиите да влизат в нас,зимно време по нощите излизам да гася подпалените контейнери от сгурата,където си я изхвърлят комшиите ни. Живеем в район,където по байрямите става ужасно от миризмата на закланите животни,хората си чистят дворовете и хвърлят неща,които запълват контейнерите и хранителните боклуци са по земята.Излезам аз да ги чистя. Почистваща фирма не минава или ако мине чисти само един контейнер,другият прелива. Имаме деца,които растат в мизерна обстановка,мухи и миризми.Не можем да си излезнем в двора,да си отворя дори прозореца да проветря.Молим да се преместят на друго място! Нетърпимо е!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител