В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Кой, как и в какъв срок възлага ремонтни дейности?

Начало
06.10.2021
ID:
1185

Здравейте, по какъв начин и в какъв срок се обработват в Община Асеновград сигнали за аварии от граждани? Следната ситуация от днес (06.10.2021 г. в 9ч.): Служители на фирма "Запрянов" щяха да разкопаят новата асфалтова настилка на ул. "Клокотница" пред номера 39, 38 и 40, тъй като има подаден сигнал за авария на канализацията.Такъв актуален сигнал няма(последните са от преди година, на които никой не реагира!/ това ни потвърдиха и от ВиК).Сигналът е подаден от Общината- г-жа Живка Гонзалес, която не открих по телефона в работно време.Успяхме да спрем това поредно доказателство за липса на организация и нехайно отношение. Кой и защо нарежда такива ремонти, след като няма авария, сигналите са със стара дата и асфалтът и канализацията е подменена на 100% само преди 6 месеца?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разписание на автобусите до и от с. Мулдава

Начало
05.10.2021
ID:
1181

Пиша от името на учителките,работещи в детската градина в с. Мулдава. Ние сме наред със всички ученици от селото пряко засегнати от разписанието на автобусите за и от селото .Оказва се ,че на обяд от 11,30 до 15:30 от с.Мулдава към АСЕНОВГРАД няма превоз .Все пак са 7км ,които не могат да се изминат пеша,а такси всеки ден по 8лв си е разход.Моля за съдействие за пускането на обеден автобус ,който си имаше години наред 13:30 от с.Мулдава за АСЕНОВГРАД. Предварително благодаря за всяко съдействие

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Недвижещи се коли, затрудняващи паркирането

Начало
24.09.2021
ID:
1152

Добър ден! Бих желала да подам сигнал за два автомобила, паркирани пред кооперациите на ул. Пролет 1 . Въпросните превозни средства са неизползваеми от доста време, не помръдват от улицата и затрудняват паркирането на живущите. Р3егистрационните номера са следните: РВ7846ХА и РВ1953АН. Ще се радвам да се намерят собствениците и да се предприемат необходимите мерки. Благодаря предварително за отделеното време и навременната ви реакция! С уважение, А. Арабаджиева

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неактуален телефон за пещера Добростански бисер

Начало
24.09.2021
ID:
1149

При планирането на посещения с групи, както и индивидуално организираните туристи не може да се открие никаква актуална информация за работното време на пещера Добростански бисер. Сайта на ОП Туризъм не работи, пещерата няма и профил в социалните мрежи. Телефонът, който е сложен в Гугъл за информация за пещерата е неактуален и на него никой не вдига. Това поставя в изключително неприятна ситуация туристите, които неможейки да получат актуална информация, просто не идват до пещерата. Молим да се вземат мерки! Водим постоянно групи и не може да няма никаква следа за работата на пещера Добростански бисер! Въпросът ще бъде отнесен до Българска асоциация на туристическите агенции (БАТА) и Асоциацията на екскурзоводите в България, както и регионалната структура на организацията за Пловди

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преброяване 2021

Начало
21.09.2021
ID:
1144

Преброих се коректно и в срок /електронно/ ! Интересува ме кога преброител ще мине в дома ми, за да предам информацията и трябва ли да чакам три седмици блокирана вкъщи, за да изпълня гражданския си дълг ?

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Услуга

Начало
19.09.2021
ID:
1135

Може ли да помолим да бъдат окосени новите зелени площи на зона 5.Винаги сте се отзовавали на нашите сигнали, за което благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно ремонта на пътя- Асеновград-Кърджали

Начало
16.09.2021
ID:
1131

По пътя който тече ремонт в момента там постоянно има движение на коли.Пътя е настелен с пръст и чакал и се вдига такъв прахоляк.Това не е нормално наоколо е такава мъгла от прахоляк,не може да се диша.Трябваше ли така да се застели пътя толкова рано близо до границите на града,след като ще се асфалтирва най -накрая. Не може ли поне да се напръсква с вода да няма този прахоляк.Но е нещо ужасно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконно паркиране

Начало
13.09.2021
ID:
1124

Изоставен микробус.Общината ми писаха че микробуса е премахнат на 2 Септември,но това е откровена лъжа. Представям нова снимка от 11Септември.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Невъзможен достъп до гаражи

Начало
08.09.2021
ID:
1116

Имаме неудобство, заради паркирани лични автомобили пред собствените гаражи, които гаражи се ползват за склад, за работилница, за прибиране на дърва, само не и на автомобил. Така се затруднява прибирането и изваждането на автомобилите на малкото хора, които ползваме гараж по предназначение. Нито един от гаражите не е с променен статут за хранителен склад, или работилница, но като помоиш да си измести колата, казва "аз съм си пред гаража". А, за да извадя, или прибера моята кола ( налагало се е по 6 пъти на ден), аз трябва да стоя и да чакам, да измести някой колата си, та да мога аз да си отворя вратите на гаража и да прибера моята. Да, наистина си седят пред гаражите, но ние не можем да достъпим нашите, заради тясно пространство! Моля, за намеса от съответните органи!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно за пресичане

Начало
04.09.2021
ID:
1114

Надявам се по целия нов асфалтиран път на кв. Запад по посока Долни Воден, в най-скоро време да бъдат поставени легнали полицаи,светещи табели, ограничителни знаци, или каквото е там необходимо, за да спрат да карат с 200.Пресичането стана опасно и невъзможно понякога, няма и достатъчно пешеходни пътеки,(на които също не спират).Скоро децата ни ще тръгнат на училище.Моля да се вземат адекватни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител