В процес 122 Приключени 2215

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бездомни малки кученца- нужда от спешна помощ

Начало
09.05.2023
ID:
2424

Пускам втори път сигнал за бездомни 4 малки кученца намиращи се до Тритор клуба в Асеновград.Кученцата са болни и имат спешна нужда от ветеринарно медицинска помощ. С тях има още 3 кучета по- големи които също проявават признаци на болест и все още не са уловени и кастрирани както бяхте обещали.За по- бързи и адекватни действия изпращам и сигнал на горещия телефон ва БАБХ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправилно работещ светофар

Начало
08.05.2023
ID:
2422

Когато светофара свети червено , лъжливо включва и жълтата светлина.Така някои шофьори се подлъгват и потеглят ,смятайки,че ще светне зелена светлина. А това не се случва! Ставала съм многократен свидетел на опасни ситуации.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запушена чешма

Начало
08.05.2023
ID:
2421

Моля да бъде поправена чешмата на махала Чинара понеже е запушена от доста години. Трябва да се отпушат тръбите.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Градски транспорт

Начало
07.05.2023
ID:
2420

Здравейте, Във връзка с проблемите на градския транспорт в Асеновград Имам следното предложение: На града са достатъни 2/две/ транспортни линии.Двете да тръгват от кв.Долни Воден .Първата да минава през общ.пазар към кв.Изток.Втората да минава през моста до у-ще"Хр.Ботев",болницата и индустриалната зона,като в съботни дни минава през новия гробищен парк. Мисля,че така ще се обслужат повече райони в града,граждани и ученици. Оставам с надежда за по-добър транспорт в града ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно кръстовище

Начало
05.05.2023
ID:
2419

Новата сфетофарна уредба на кръстовището в близост до Кауфланд едновременно забранява и разрешава завиване на дясно в посока Асеновград. Това създава объркване и е предпоставка за произшествия. Мисля, че е необходима промяна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Светофарна уребда

Начало
04.05.2023
ID:
2418

Новата светофарна уредба на кръстовището към кв. Запад предпоставя настъпването на инциденти. В повечето случаи колите, правещи ляв завой към квартала, остават по средата на кръстовището . Освен това е доста объркващо кога може да преминеш и кога трябва да изчакаш идващите от Пловдив. Моля да обърнете внимание !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

КОНТЕЙНЕРА ЗА БОКЛУК ДО ЧЕШМАТА НА "СВЕТА ВАРВАРА" СЕ ИЗХВЪРЛЯ 2 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА

Начало
04.05.2023
ID:
2417

Здравейте. Моля да бъде поискано обяснение от почистваща фирма: ЗАЩО КОНТЕЙНЕРА ДО ЧЕШМАТА на "СВЕТА ВАРВАРА"(Преслав 56) НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ РЕДОВНО! ВСЯКА СЕДМИЦА ОТ СРЯДА/ЧЕТВЪРТЪК СМЕ ЗАРИНАТИ В БОКЛУЦИ КОИТО СЕ СЪБИРАТ ЧАК В ПОНЕДЕЛНИК!!! Тоест в петък, събота и неделя НИКОЙ НЕ ПОЧИСТВА КОНТЕЙНЕРА!!!! НЕ Е ЛОША ИДЕЯ НА ТОВА МЯСТО ДА СЕ ПОСТАВИ ОЩЕ ЕДИН КОНТЕЙНЕР, ТЪЙ КАТО ТОЗИ Е НЕДОСТАТЪЧЕН ЗА ТОЗИ РАЙОН! Снимките показват какво е положението 3 дни ПРЕДИ да бъде събран боклука!!! Работниците НЕ събират боклука оставен на земята, който след това бива поставен от хората, живеещи наоколо в контейнера и автоматично отново напълнен от стария, невзет боклук!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО! ОЧАКВАМЕ РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА! АКО НЕ, ТО ЩЕ ВЗЕМЕМ ЧАС ЗА СРЕЩА С КМЕТА НА

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропадане на асфалта

Начало
03.05.2023
ID:
2416

На околовръстния път точно преди прелеза на Калцит има опасно пропадане на пътя. Подобна дупка има и близо до склада на Сомато Трейд и вулканизатора(ул.Катунско шосе 29)

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Промяна движение на еднопосочна улица

Начало
03.05.2023
ID:
2415

Искам да дам предложение да се отмени еднопосочното движение по улица "Княз Александър Батенберг", в участъка между улиците "Христо Ботев" до ул. "Капитан Андреев". Става дума за павираната стръмна улица от конската чешма, посока Бадалема. След направения страхотен ремонт, улицата е достатъчно широка за разминаване на две коли, а който не смее може да изчака, а в продължението улицата е достатъчно широка и спокойно се разминават автомобилите. Това ще улесни и тези които слизат от Палеонтологичният музей (новия квартал над Бадалема) и искат да отидат към ул "Христо Ботев" (конската чешма). Сега за да направят това се връщат назад почти до Гривата и после обратно по ул. "Оборище" за да идат до ул. "Христо Ботев" (конската чешма) . Благодаря ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконни легнали полицай

Начало
03.05.2023
ID:
2414

На ул.Сини връх между номерата 42-39 бяха поставени две бабунки от жителите на улицата...Интересувам се до колко са законни понеже са доста високи и необозначени.

Статус:  В процес