В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Съхраняване на лични вещи в общи части в сграда на ул. Преслав 21

Начало
15.08.2022
ID:
1814

Уважаеми господин Грудев, Настоящия сигнал подавам във връзка с нарушаване на разпоредбите на Закона за управление на етажната собственост и противопожарните норми в ж.с. на ул. Преслав 21, изразващо се в съхраняване на лични вещи на стълбищните площадки във входа от някои собственици. В резултат на това са ограничени евакуационните пътища във входа, което е недопустимо, и е влошен микроклимата във входа от миризмата на обувки. Водени са разговори с тези собственици да приберат личните си вещи от общите части, но същите отказват с мотива, че в Асеновград не се прилагат разпоредбите на ЗУЕС, а противопожарните норми нямат задължителен характер. Във връзка с това мола за Вашата намеса да се осигури спазване на посочените разпоредби и се осигури сигурността на всички собственици в сградата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Начало
10.08.2022
ID:
1808

На автобусната спирка в кв.Запад до такситата има панел от спирката който е на земята от няколко дни.Мисля че Общината трябва да се погрижи за целоста на тази спирка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проблем с паркирането на обществено място

Начало
04.08.2022
ID:
1795

На улица ,, Цар освободител 51-53 " системно се нареждат туби и всякакви предмети(от стройтелна фирма и магазин за козметика) и възпрепятстват паркирането на живущите в района. Имат ли това право? Моля да бъдат предприети съответните мерки. (не ми позволява да приложа снимки... Иска определен формат)

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Парадоксален знак в началото на града

Начало
03.08.2022
ID:
1791

Здравейте! Възмутен се обръщам към общината на град Асеновград! Парадоксално е поставянето на знак “забранен обратен завой” на кръстовището на хотел Сани! Уж за олекотяване на трафика, резултатът е точно обратното! Трафикът на този сфетофар става по- усложнен и натоварен. Защото желаещите да посетят нещо в тази област, идващи от центъра, изчакват 2 светофара, а не един. Регулирането на светофарите да бъдат самостоятелни, би било най- адекватна намеса към подобряване на пътната обстановка! Обърнете сериозно внимание на темата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шум

Начало
29.07.2022
ID:
1777

Преминаването по ул.Ст. Джансъзов на определени МПС става с изключителна висока скорост с форсиране и неспазване на пътните знаци, особенно осезаемо в късните часове между 21 -1ч ,вдигайки неописуем шум и създавайки предпоставки за ПТП .Моля да се изградят съоръжения не позволяващи движение с по висока скорост от разрешената в градска среда. Всеки петък и събота от заведение над кв Запад (предполагам аквачарк Витус) се чува силна музика до 1-2ч . Гореизброените нарушават обществения ред и влошават качеството на живот в квартала ,моля да се вземат необходимите мерки. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липса на пътна настилка и улично осветление

Начало
28.07.2022
ID:
1775

Добър ден, Всеки ден на много хора им се налага да минават по този път. Снимките констатират липсата на пътна настилка и улично осветление пред блоковете 7А и 7Б на улица Гонда Вода (Ж.К Изток). До момента няма предприети действия. Очаквам отговор с конкретни дати и предприети действия по нашия проблем. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Обрасла улична лампа

Начало
27.07.2022
ID:
1773

Уличната лампа на ъгъла на Атанас Мишев и Стою Шишков се закрива от близкото дърво и вечер почти няма ефект от лампата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нямам отговор на мой въпрос

Начало
25.07.2022
ID:
1768

Преди повече от месец зададох въпрос, с чие позволение е поставен павилион за пазарски дрехи между Т маркет и църквата "Св.Атанас". До момента не съм получила отговор от вас. Сега подавам сигнал със същото питане и предложение павилионът да бъде премахнат, тъй като загрозявя и понижава стойността на обекта зад него, т.е църквата. Очаквам вашият отговор и разршаване на казуса.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Съседа ни отглежда кози в двора си

Начало
24.07.2022
ID:
1764

Здравейте. Месец по- късно след извършената Ви проверка по сигнал N: 1674 Г-н Георги Димов продължава спокойно да си отглежда миризливите кози! Благодарим за бързата реакция!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветление и пешеходна пътека

Начало
22.07.2022
ID:
1761

Моля за легнал полицай на конската чешма и осветително тяло на ул.кн.Батенберг 5точно на стълба до комунала защото улицата е тъмна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител