В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Сметище със строителни отпадъци

Начало
04.02.2021
ID:
634

Здравейте, в пресечката до чешмата на ул. РОДОПСКА 40 от седмици се изхвърлят нераглементирано строителни отпадъци. Моля вземете мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Контейнери за смет - не са на мястото предвидени за това

Начало
03.02.2021
ID:
631

Здравей те! Относно сигнал номер 630 подаден на 3.02.2021г. (по рано днес). Има неточност ( грешка) при цитирането породена която сега забелязах от речника вграден на устройството. За което предварително и много се извинявам. Относно цитата,, почерпихме ги и не ни интересува, ние не искаме контеинери‘‘. ИМАШЕ СЕ В ПРЕДВИД ,, почнаха ги и не ни интересува, ние не искаме контеинери‘‘. Отново се извинявам за не точността. Благодаря за разбирането.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контеинери за смет - не са на мястото предвидено по план

Начало
03.02.2021
ID:
630

Здравейте! На 11.01.2021г. е подадена жалба в общината със входящ номер 94.13.8 във връзлка със разположението на контеинерите за смет на ул., Отец Паисий 65‘‘(която е в ремонт). След като трябва контеинерите да се намирт по план на ул. , Отец Паисий‘ 64 (на отсрещния тротоар). След като са подадени многократно жалби че не желаят контеинерите да се намират на ул.,Отец Паисий 65‘.Контеинерите миришат, палят се като веднъж се запали и дирвото, добре че са го видели.Преди няколко дни е имало посещение от общината и нищо контеинерите са на същото място, защото живущите на ул. , Отец Паисий‘ 64, са вдигнали скандал и както сами казват ,, почерпихме ги и не ни интересува, ние не искаме контеинери‘‘. И в този случаи какво се прави ? А някои питали ги на хората живеещи на ул. , Отец Паисий‘‘ 65.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище

Начало
25.01.2021
ID:
609

Това е само едно от сметищата в района на Източна промишлена зона и около него. Примерът е за сметище на 150 м северозападно от базата на КОРАЛ СПЕКТЪР ООД. Има много сметища и на общински терени, разпопожени между КОРАЛ СПЕКТЪР и ул. "Цар Иван Асен II". Силно замърсен е и районът непосредствено до последната спирка на автобуси №1 и №2.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметище на околовръстното

Начало
22.01.2021
ID:
608

Незаконно сметище на пътеката, която тръгва от околовръстното към 40-то извора.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Прословутото сметище след новите гробища

Начало
22.01.2021
ID:
607

Миналата година мястото беше почистено от общината но явно хората не умеят да пазят. В момента хората пак продължават да си хвърлят отпадъците.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци

Начало
15.01.2021
ID:
594

Здравейте бих желала да ми бъде даден варел за отпадъци .Защото не е редно да си пмашам данъците като добросъвестен гражданин.А да изхвърлям отпадъците си като отчелник.Или да ми бъде подмене стария защото е много тежък а момчетата от почистастващата фирма отказават да коментират Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Непочистени улици

Начало
12.01.2021
ID:
591

Здравейте, искам да Ви обърна внимание на чистотата (ТАКАВА ЛИПСВА) на улиците в квартал Свети Георги! По цялото протежение на улица Винарска от ЦДГ Бако Динчо, към вътрешността на квартала, не е почиствано повече от половин година. Улицата е в критично състояние, пълна с боклуци, листа, животински фекалии. Същото е и в парковете наоколо, този на ул. Асенова крепост (в окаяно състояние), този на кварталния клуб Свети Георги (клуба на Пальо), където и детските съоражения са е плачевно състочние-листа, боклуци, животински фекалии. тези, на които им е възложено да почистят споменатите улици и паркове пушат цял ден цигари, угарките, на които изхвърлят на същите тези улици и паркове, а при опит да им се направи забележка се правят, че не разбират български или се карат на "ромски" език.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно чистотата

Начало
06.01.2021
ID:
571

Моля, вземето отношение относно почистването на стари отпадъци в градинката до Жп гарата ! От 25 декември кошчетата седят препълнени . Живея в блок до гарата и виждам това. Заех се да почистя сам, изнесох 3 торби с отпадъци, но това нито е достатъчно, нито мога да правя редовно. От там, през тази красива и стара градина всеки ден минава половината град. Забелязва се вече, че служутелите по почистването избягват да работят там ! Защо е така ? Моля да вземете отношение !

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Боклук

Начало
30.12.2020
ID:
567

Боклуци които не се чистят от седмици

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител