В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Неизползвам павилион на неправилно място

Начало
26.08.2021
ID:
1095

Неизползваемият от година павилион/ който е почнал безогледно да се руши/ намиращ се на спирката до полицията, пречи както на движението на спирката, така и на движението по и без друго тесния тротоар. Загрозява и градска среда. Моля, вземете отношение!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Незаконно паркиране

Начало
24.08.2021
ID:
1091

Незаконно паркиране на микробус.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен градски парк

Начало
22.08.2021
ID:
1087

Здравейте. Искам да попитам,централния градски парк така наречения"Лятно кино" кой трябва да го поддържа? Изобщо дали някой има желанието да го поддържа? Защото, парка е заприличал на не точно това което обещавате,че може да направите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени животни на главен път Асеновград-Кърджали

Начало
18.08.2021
ID:
1078

На главен път Асеновград-Кърджали на около 1-2 км след отбивката за с. Мулдава непосредствено до павилиона където продават риба, има безстопанствени телета, които излизат на главния път и са предпоставка за голямо ПТП. Моля да бъдат предприети незабавни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отвратен съм!!!

Начало
15.08.2021
ID:
1077

Нямам думи,с които да опиша вузмущението си и разочарованието си.Високата музика и маанета от махалата са почти ежедневни.Нямам против веселието на хората но не по този начин,заради няколко души да страдат стотици.Наскоро станах баща на близнаци(така дълго чакано)жена ми е от Пловдив.Костваше ме адски много да я убедя да дойде да живее тук.Ежедневно сме принудени да стоим затворени в собствения си дом заради кефа на някой.Живеехме няколко дни в Пловдив и сега се връщаме и нещата още по-зле.А това,че на този светъл празник днес-Успение Богородично ние сме принудени да стоим като затворници вътре и да слушаме гнусна музика и викане като на заколение си е направо падение.Искам да знам какво е нужно и къде да отида за да се спре това и да отгледам децата си нормалноГотов съм на Крайности!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Компрометирани туристически табели

Начало
13.08.2021
ID:
1074

Табели пред пещера Добростански бисер и местност "Превала" са в това състояние. Табела за пещерата в село Добростан не е монтирана и е подпряна на един стълб. Моля да се вземат мерки, туристите плащат немалък вход и виждат на метри от входа подобни гледки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

.... след ремонта на Ул."Странджа"

Начало
10.08.2021
ID:
1056

Здравейте! Адмирации за добре свършената работа, относно укрепването и ремонта на ул."Странджа". НО на един въпрос, обаче, не намирам отговор. След приключването на втория етап от строително-монтажните работи, кой и колко време е нужно да се почистят/преместят/извозят строителните материали, които фирмата-изпълнител остави след себе си. Става въпрос за големи купища от баластра/фракция, и фин пясък, които са стоварени непосредствено пред дома ми, и през които се налага всеки ден да минаваме като през препятствия, за да се приберем. А именно пред къщата на ул."Богомилска"23 и 21, там, където свършва ул."Странджа", там, където се позиционираха всички материали и машини, с които се работеше.Повече от десет дни обаче вече не се работи, но не се и почиства. Моля, вземете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

сигнал

Начало
08.08.2021
ID:
1052

Може ли да проверите защо не работи капковото напояване на ул."Стоян Джансъзов" или по-точно Зона 5 в кв."Запад"?Толкова хубаво беше направено и сега всичко съхне.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно куче

Начало
07.08.2021
ID:
1051

В къща на улица Бузлуджа 2 живее видимо агресивно куче, което се разходжа на ръба на къщата и лае агресивно по минувачите долу на улицата. Кучето не е вързано, оградата не е обезопасена, стопанинът разчита на факта че кучето няма да скочи от 2 метра ограда на двор. Проблемът е че кучето ходи по ръба може и без да иска да падне и тогава не знам как би реагирало, налага ни се да избягваме улицата от страх.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пешеходците са в опасност

Начало
04.08.2021
ID:
1045

Предложението ми е да се поставят камери по бул. България и да се осъществява контрол на скоростта на движение. Както и да се постави нависоко мигащи светлини , които предупреждават шофьорите за пешеходна пътека в района на бензиностанция ШЕЛ. Това са едни от най- опасните места за пресичане на пешеходци.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител