В процес 61 Приключени 2546

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Защо не показвате сигнал с номер №1606

Начало
18.05.2022
ID:
1609

Защо не показвате сигнал с номер №1606?? Вчера го пуснах

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

окосяване на трева

Начало
18.05.2022
ID:
1608

Моля да окосите тревните площи по пътеката, с която се стига до пътя за асеновата крепост от квартал Метоха, до цървката св. Георги. Пътеката е малка, напълно обрасла, но ползвана от стотици граждани и предвид бездомни и домни животни по всяка вероятност ще бъде опасна за преминаване , заради кърлежи и.... влечуги. Надяваме се и да се направи напръскване срещу кърлежи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ТРЕВНИ ПЛОЩИ

Начало
17.05.2022
ID:
1607

Тревните площи по пътя имат нужда от окосяване. Твърде високи са и няма никаква видимост за автомобилите излизащи от улицата до р-т Протос за да се включат по "Цар Иван Асен". Има предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обещахте за Параколово ВОДА г-н Грудев!

Начало
17.05.2022
ID:
1606

Уважаеми г-н кмет на гр.Асеновград, Бяхте обещали за вилна зона Параколво да пуснете тръба за вода от ново построената ВИК помпена станця която ще захранва с вода мулдовския манастир Света Петка. Знаем, че за този проект са отпуснати милиони. От дълги години на сам, само обещания давате за вилната зона Параколово на Асеновград, но реални действия не виждаме. Във вилната зона има много вили които имат нужда от вода и инфраструктура, подавани са множество сиганли и молби през годините, защо никой от управниците не работи по въпроса?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разхвърляна отрова

Начало
13.05.2022
ID:
1600

Здравейте! Отново има разпръсната отрова в парка на ДАНДЕВИЛ отровата е разпръсната по градинките. Моля да се вземат необходимите мерки ( видеозаписи) ако има камери наоколо и този престъпник да си понесе отговорността за деянието.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващ тротоар, буйна трева вместо пешеходен тротоар

Начало
13.05.2022
ID:
1599

Здравейте, с настоящия сигнал бих искала да уведомя и помоля общината да положи тротоарната настила, която винаги е липсвала на ул. Захария между номер 95 и 97 в квартал долни Воден. През летния сезон тревата в този участъкк избуява и освен, че е некрасиво затруднява пешеходците на ъгъла между ул. Родина и ул. Захария. С оглед на текущата подмяна на тротоарната настилка в близост до този участък, предполагам, че включването му в текущата подмяна няма да бъде трудно изпълнимо за общината. С уважение, Христина Пейккова.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Безхаберие и липса на отговорност

Начало
11.05.2022
ID:
1594

Изхвърлени боклуци,бездомни кучета ровещи гробовете, коне пасящи и тъпчещи всичко, цигани заселили се буквално на гробищния парк.Кал,мърсотия,безхаберие.Липса на какъвто и да било контрол. Това е покъртително и жалко!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кърлежи

Начало
11.05.2022
ID:
1593

Здравейте! Пиша от името на много майки от улица: Атанас Мишев 18,които сме безкрайно притеснени и възмутени от нашествието на кърлежи! Тук в нашия район нямаме детска площадка и се налага децата ни да си играят на пътя! Но за 2 дни сме намерили поне 10 кърлежа на тротоара,което страшно много ни притеснява за здравето и безопасността на децата!!!! За наше съжаление дори си ги вкарваме вече вкъщи! Може ли да се направи нещо от Общината относно въпроса,защото на близо има достатъчно тревни площи и бездомни кучета или сами трябва да търсим решение на проблема? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Общински имоти

Начало
09.05.2022
ID:
1587

Здравейте! Моля да вземете мерки и да влезнете във владение относно общински имоти в местностите-Калдаръма(Чакъла), Баш Колиба и района около Аман дере(кв. Горни Воден) Общинските имоти в района са завзети и се ползват неправомерно! В общинските имоти в този район се отглеждат животни(почти всякакви видове) и се замърсява околната среда с фекалии и всякакви боклуци. Вие(Община Асеновград) като собственик на тези имоти молим да си ги разчистите и освободите за обществено ползване!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Премахване на стар автомобил

Начало
03.05.2022
ID:
1575

Автомобил с регистрационен номер PB5291XB (стар Мерцедес). Точно срещу входа за автомобили на ОУ "Ангел Кънчев". Два пъти общината поставя бележка, че ще бъде премахнат (още миналата година), но все още не е. Собственикът отдавна не е в града, а автомобила не е мърдал от мястото си около 3 години. Със сигурност няма платени нито данък, нито застраховка. Подобна е ситуацията е с друг автомобил на тротоара на ул. Рилска 8 - поставяно е уведомление за премахване, но не е премахнат. Планира ли общината някакви действия?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител