В процес 126 Приключени 2228

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Изоставен автомобил

Начало
17.11.2021
ID:
1271

С настоящето Ви уведомявам, че на ул. Илинден, с.Мулдава, има изоставена кола ФОРД ФИЕСТА, бял цвят, БЕЗ РЕГИСТРАЦИОННИ НОМЕРА! Техническото състояние на колата не е известно (след като е без регистрационни номера), задното стъкло на колата е явно счупено, защото е покрито с черга/плътна покривка (или нещо наподобяващо това). Улицата е оживена - ИМА МАЛКИ ДЕЦА, в предучилищна и ранно-училищна възраст. При това положение, считам, че така изоставената кола създава реална ОПАСНОСТ от инцидент/ЗЛОПОЛУКА. На 19.10.2021г. съпругът ми е подал Сигнал за изоставена кола в деловодството на община Асеновград (вх. № 94.Т.248/19.10.21г), но до настоящия момент няма развитие по въпроса. МОЛЯ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ! Колата е оставена на пътя срещу къща на ул.Илинден № 4, с.Мулд

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

НЕФУНКЦИОНИРАЩА ШАХТА

Начало
15.11.2021
ID:
1265

Липсват решетките на шахтата,която е пълна с кал и камъни и не поема дъждовната вода( за което е предназначена)

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсваща пътна вертикална и хоризонтална маткировка на ключови кръгови кръстовища в града.

Начало
15.11.2021
ID:
1264

Според плановете за организация на движението в града на повечето кръгови кръстовища има по една вливаща се лента. Но това вероятно умишлено не е показано с пътни знаци и маркировка и преди кръстовищата се тъпчат по две ленти с коли. Но ширината на пътя в кръстовищата е нарочно стеснена за да е подходяща за еднолентово движение. Или трябва се разшири и позволи официално движението в две ленти, като се посочи и конкретно от коя лента накъде е разрешено да се движат водачите. Или да се поставят правилните знаци и маркировка, че в кръстовището се навлиза по една лента. В момента 99.99% от преминаващите са в нарушение. Ширината на пътното платно е предпоставка за ПТП и не е ясно при евентуално произшествие, кой е крив и кой е прав.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Повреден път

Начало
15.11.2021
ID:
1263

Асфалта по околовръстния път е повреден от множество разсипани парченца асфалт, които са полепнали и образували множество бабунки. Увредени са няколко стотин метра от пътя и в момента при движение по пътя друса.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Нарушен график на междуградския транспорт

Начало
13.11.2021
ID:
1259

От 10.11.21г. сутрин автобуса 7.50 от Асеновград за Пловдив липсва. Оправдението на диспечера на Хебросбус е колата се развали. Три дни поред? Или лъжите им са плитки, или монтьорите некадърни! Само в 7.50 пристига автобус на същата фирма от но чака до 8.20. Вчастен разговор с шофьор от фирмата разбах, че има отпаднал маршрут на работнически автобус иот там липса на интерес от превозвача. Не ели мястото на общината да контролира спазването на графика? Няма ли заменямост на превозвача? Или просто гражданите ще пренастройваме живота си по прищевките на самозабравил се дерибей?

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

НЕ ТЪРПИ ОТЛАГАНЕ!

Начало
11.11.2021
ID:
1257

Изключително възмутена съм от безотговорността на Община Асеновград, относно чистотата на ул. " Свети Димитър". Тревата, храстите и храсталаците са по-високи от мен. Необходимо ли е непрекъснато да пиша жалби и сигнали, за да може най-накрая НЯКОЙ, да си свърши задълженията, за които, ние - данъкоплатците, плащаме! Направете най-накрая график за почистване! Скандално е да плащам най-високия данък в града за имот и сметосъбиране и улицата да е по-гнусна от ромско гето! Вземете мерки незабавно! Гнус ме е да ходя по асфалта, който на всичкото отгоре е осеян с кратери! Около контейнерите за смет се навъртат котки, които наред с ромите, разпръскват битовите отпадъци на всички обитатели на улицата. ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Погрижете се за бездомните животни и за ТЕЗИ, които ровят и изхвърлят навън!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неспазване на срокове

Начало
11.11.2021
ID:
1256

Преди няколко месеца се спука ВиК тръба на ул. "Св. Димитър" . ВиК оправиха теча, засипаха с чакъл, който повече от половин година си стои. Изникна прекрасна зелена трева. При въпрос към Вик, защо още никой не е дошъл да асфалтира, ми беше обяснено, че те многократно са приканвали наетата фирма да си свърши работата. Срокът за асфалтиране след копаене по закон е 30 дни, за да слегне пръстта. Айде някой в Общината да се размърда и да си свърши работата. Защо трябва да подам сигнал за това някой да бъде ПРИКАНЕН да си свърши работата, за която е нает? Какви измислени фирми използвате?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен автомобил

Начало
08.11.2021
ID:
1244

Изоставен автомобил с номер РВ6186ВК

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Opasno dirvo

Начало
05.11.2021
ID:
1243

Zdraveyte bqh podal signal za edno opasno dirvo koito bqhte kazali che shte se podkastri tazi godina prez mesec oktomvri no za sega ne sa vzeti merki koga shte se podkastri darvoto moje li dami kajete

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

с.Мостово

Начало
29.10.2021
ID:
1232

В тежката ситуация предвид covid 19 мисля, че не трябва да подминаваме тези големи жестове от още по големи Българи . Става въпрос за анонимен подарък поднесен към с. Мостово селото се намира в центъра на най големият енергиен триъгълник Кръстова гора/ Караджов камък/ Белинташ.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител