В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Подкастране на дървета

Начало
05.11.2022
ID:
2011

От 3 години чакаме да се подкастрят дърветата, които са белязани.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Вандализъм върху общинска собственост- асфалтена настилка на ул.Тракия 46-48

Начало
04.11.2022
ID:
2009

Днес- 04.11.2022г. около 11 часа , собственика на апатрамент на ул. Тракия 48- Нейчо Казайков прояви вандализъм върху общинска собственост- в случая чист и здрав асфалт на пътната настила между двете съседни къщи на ул.Тракия0 46-48. Проявата на вандализъм е изразена в драскане на асфалтената пътна настилка с трудно,дори невъзможно отстраним спрей в червен цвят. Подбудите на господина не мога да коментирам. Тъй като нарушава визията и благоустройство на улицата и прави неприятна гледката пред жилището ми, моля да бъдат взети мерки от страна на общината за почистването и съответно налагането на санкция към нарушителя.Като буден гражданин съм на мнение, че никой няма право да посяга върху визията на прекрасния ни град и да остане безнаказан. Оставам с Уважение- Ива Чавкова

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Проблем с новата велоалея

Начало
04.11.2022
ID:
2008

Асфалта цъфти и се разпада!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Не се вижда светофара на училище Христо Ботев от дървото

Начало
02.11.2022
ID:
2004

Светофара на училище Христо Ботев не се вижда от листата на дървото! И свети твърде слабо и няма добра видимост!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

от дълги години изоставена кола с № РВ 4966 РК

Начало
02.11.2022
ID:
2003

На улица Княгиня Евдокия № 4 е паркирана от дълги години стара кола с изпочупени стъкла и се пълни непрекъснато с боклуци. Колата е на един от собсвениците на сградата, които нехае за това положение! Освен това, колата заема едно от толкова необходимите за живущите паркоместа! Същия собственик ползва поради тази причина две паркоместа и отнема правото на другите живущи в сградата да паркират колите си на безопасно за място! Номера на колата е: РВ 4966 РК Моля за съдействие от общината, да бъде отсранена колата и освободено мястото в полза на всички живущи! Благодаря за подкрепата в усилията ни за чистота и ред!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Стърчащ пън на тротоар

Начало
02.11.2022
ID:
2001

На тесния тротоар пред цитирания адрес, стърчи пън от отрязано дърво около 15 см , като корените на бившето дърво са компрометирали тротоарните плочи допълнително. През местото на този път, който е трябвало да бъде премахнат с корените от фирмата на която сте възложили отсичането, минава стотици ученици, майки с колички или всякакви други пешеходци всеки ден. Виждал съм много хора да се спъват и падат , като благославят нечия майка на висш общински служител. Преценете кога ще си довършите работата с пъна и с плочките на тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Градски транспорт

Начало
27.10.2022
ID:
1987

Здравейте, искам да ви изпратя сигнал за нередности в градския транспорт. Става въпрос за линия номер 4 по която не се спазва график. Не е допустимо в делничен ден в 18:30ч. при наличие на пътници в спирка автобус да приключи работен ден и да тръгне да се прибира в гаража. Видно е, че превозвача не спазва графика си и отказва да изпълнява курсовете които е задължен да изпълнява. Моля да се вземат мерки относно това нарушение по линия №4 което продължава от много дълго време. Също така моля общината стриктно да следи целия градски транспорт, защото има много оплаквания от граждани. Не смятам. че би било трудно да се следи за редовното изпълнение на градския транспорт предвид броя на линиите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездействие, грубо отношение

Начало
25.10.2022
ID:
1985

Днес, от много време за първи път, ми се наложи да отида до Община Асеновград. Още на входа на общината се сблъсках с един невъзпитан служител, в отдел Информация, който ми повиши тон и ме нагруби. След като го предупредих да не ми повишава тон, той викайки по мен ми отвърна със следните думи: “искаш ли сега да те изгоня от тук”. Не мисля, че това е адекватно отношение и мисля, че прави много грозно впечатление за общината, която явно не прави никакъв контрол за нервно-психичното състояние на служителите, които работят там. Господин Кмет, моля да обърнете внимание на служителите от отдел Информация, да бъдат по-любезни и по-услужливи, защото никой не заслужава да бъде навикан за това, че е попитал на кой етаж трябва да се качи. Хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бездействие

Начало
17.10.2022
ID:
1974

Има подаден сигнал ,преди повече от година за незаконно строителство на горепосочения адрес . Въпроса ми е защо до момента не са предприети действия по премахване на съоръжението? Кой не си върши работата съвестно , че се налага всячески да търся отговор на въпроса ми ,който все още остава неуважен?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправилно поставени стрелки на пешеходните пътеки на всички улици с еднопосочно движение на МПС в града.

Начало
17.10.2022
ID:
1973

Правилото за пресичане на улица изисква поглеждане и в двете посоки на улицата, и то не по веднъж. Това че по дадена улица е забранено навлизането на МПС в едната посока, не означава, че в тази посока няма да се движат велосипеди, каруци, тротинетки, ролери и каквото там друго се сетите което е безмоторно. Също имайки предвид контрола, спазването и понякога липсата на пътните знаци, не е рядкост и навлизането на МПС в забранената за тях посока. Подвеждането на пресичащите пешеходци да гледат само в едната посока е крайно опасно и може да доведе до много неприятни инциденти.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител