В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Искане за поставяне на камери за видеонаблюдение

Начало
25.01.2024
ID:
3112

Добър ден Пиша, за да посоча възможността тази година Общината в общинския бюджет за 2024 г. да инвестира средства за инсталиране и увеличаване на камерите за видеонаблюдение във всички обществени паркове и пешеходна зона, защото понякога се случва вандали, които разбиват, крадат и т.н. и не са заловени от полицията, това служи за повишаване на сигурността в нашия град. Благодарим ви

Статус:  В процес

ЖП Гара Асеновград - сметище

Начало
25.01.2024
ID:
3111

Обърнете внимание на ЖП Гара Асеновград да си почистят района зад складираните траверси, защото мястото е превърнато в обществена тоалетна и нерегламентирано сметище. Района е обрасъл във високи храсти и дори саморасли дървета, а отделно хората ползват гъстите храсталаци за тоалетна и за изхвърляне на боклуци. ЖП Гара имат чистачка, която чисти само перона и по коловоза на влака !!! Ако те не си изчистят района, защото са крайно безхаберни , пратете сметопочистваща фирма от общината !!! Не мисля, че хората пристигащи в Асеновград първо трябва да ни виждат боклуците !

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасност от падащи керемиди

Начало
24.01.2024
ID:
3110

Здравейте, покривът на сградата на посоченото място е опасен и има възможност да паднат керемиди непосредствено върху пешеходците, минаващи по тротоара отдолу. Не изглежда никак добре обезопасено.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Невъзстановени изкопни дейности пред търговски обект

Начало
23.01.2024
ID:
3109

На дата 08.11.23г. копахте входа на магазина ни (пред входната врата, целия тротоар), както и на обекта. Фирма подизпълнител с много арогантен представител, с намеци за почерпка, за да се възстановят нещата по-скоро, извърши копките. В началото на декември се обадихме на централата ви, за да информираме, че не е спазен едномесечният максимален срок за възстановяване на пътя и тротоарите, от където имат достъп нашите клиенти, наематели, както и самите ние. Днес към 23.01.24г. все още нищо не е предприето за отстраняването на проблема! Три мецеса търпим това положение, ограниченият достъп възпрепятства нас и нашите клиенти, а това допринася за пропуснати ползи. Моля, общината да си свърши работата в най-кратък срок!

Статус:  В процес

Спешни мерки с цел безопасност

Начало
23.01.2024
ID:
3108

Проблемът, с който ежедневно се сблъскваме живущите на улиците "Пейо Яворов" и "Бако Динчо", е несъобразената скорост на автомобилисти и мотористи, които виждайки права, дълга отсечка /по "Пейо Яворов"/, вдигат невъобразими скорости. Заради тях, не само, че се притесняваме да пуснем децата си да играят навън, за да не ги отнесе някой самозабравил се шофьор, ами е опасно за всички пешеходци. Да не говорим, че в района има детска градина и основно училище и съответно ученици, които отиват или се прибират от там. Предложението ми и молба е да се поставят (където прецените, но да е ефективно) повдигнати неравности, с които поне малко да се регулира скоростта на несъобразителните. Наложително е, притеснително е, моля вземете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветление

Начало
23.01.2024
ID:
3107

Първата снимка е направена в 16ч на ул. Йордан Йовков, а втората в 20.20ч на ул Вихрен. Смятам, че това е достатъчно.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Спешно

Начало
22.01.2024
ID:
3106

Общината ако не вземе мерки с това голямо куче ,което ми скъса 2 якета вече,ще им го закарам там още утре.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране в с.Козаново

Начало
22.01.2024
ID:
3105

Относно сметосъбирането в с.Козаново,не намирам отговор в Наредбите на общ.Асеновград. Искам да разбера защо сметосъбирането се извършва веднъж в месеца. Това не е нормално в 21-ви век.На какви Наредби се позовава това решение? Ние сме редовни данъкоплатци и това поражда нашето недоумение и несъгласие.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Караджов камък

Начало
22.01.2024
ID:
3104

Искам да алармирам за голямата опасност,която крие нестабилната стълба,по която се изкачват туристите до върха на Караджов камък. Ежегодно това място се посещава от хиляди туристи,а никой не предприема адекватни мерки за тяхната безопасност. Моля,отговорните звена и органи от общината да направят необходимото преди започване на масово движение на хора към посочения обект! Нека не чакаме да се случи най-лошото!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

събиране на стари автомобилни гуми

Начало
22.01.2024
ID:
3103

Моля за информация,къде могат да се изхвърлят стари автомобилни гуми в община Асеновград.И къде това е упоменато ,за да може да се информираме.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител