В процес 61 Приключени 2547

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна улична шахта

Начало
26.01.2024
ID:
3116

Здравейте! Част от линейната шахта на кръстовището с улици "Градешница" и "Хан Крум" е почупена и липсваща, създавайки предпоставки за инцидент с МПС/ППС и(ли) пешеходци. Шахтата е в този си вид от няколко дни. Моля за своевременна реакция и Ви благодаря предварително! Поздрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неизпълнение на служебни задължения

Начало
26.01.2024
ID:
3115

Днес 26.01.2024г. работничките от отдел "Чистота" не си свършиха работата и това не е за първи път.Дойдоха в 10.15ч. на ул."Стара планина"5, изядоха си закуските, изпушиха си цигарите и без да съберат листата си тръгнаха. Надявам се на реакция от Ваша страна и дано служителките не се учат от Вас.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ЖП Гара Асеновград - сметище

Начало
25.01.2024
ID:
3111

Обърнете внимание на ЖП Гара Асеновград да си почистят района зад складираните траверси, защото мястото е превърнато в обществена тоалетна и нерегламентирано сметище. Района е обрасъл във високи храсти и дори саморасли дървета, а отделно хората ползват гъстите храсталаци за тоалетна и за изхвърляне на боклуци. ЖП Гара имат чистачка, която чисти само перона и по коловоза на влака !!! Ако те не си изчистят района, защото са крайно безхаберни , пратете сметопочистваща фирма от общината !!! Не мисля, че хората пристигащи в Асеновград първо трябва да ни виждат боклуците !

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Осветление

Начало
23.01.2024
ID:
3107

Първата снимка е направена в 16ч на ул. Йордан Йовков, а втората в 20.20ч на ул Вихрен. Смятам, че това е достатъчно.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Спешно

Начало
22.01.2024
ID:
3106

Общината ако не вземе мерки с това голямо куче ,което ми скъса 2 якета вече,ще им го закарам там още утре.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране в с.Козаново

Начало
22.01.2024
ID:
3105

Относно сметосъбирането в с.Козаново,не намирам отговор в Наредбите на общ.Асеновград. Искам да разбера защо сметосъбирането се извършва веднъж в месеца. Това не е нормално в 21-ви век.На какви Наредби се позовава това решение? Ние сме редовни данъкоплатци и това поражда нашето недоумение и несъгласие.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неосветена цяла улица

Начало
21.01.2024
ID:
3101

Здравейте, Всичките 4 лампи по улица "Найден Геров" не работят: 1) В близост до ул. Найден Геров 1, кръстовище с ул. "Иглика" 2) Кръстовище ул. "Найден Геров" / ул.Първенец 3) В близост до ул. "Найден Геров" 8А 4) Кръстовище ул. "Найден Геров" / ул. "Космос" Цялата улица е напълно в рок тъмнина от около 2 седмици. Спряха да работят едновременно! Не знам дали е следствие или съвпадение, но малко преди да спрат да работят лампите, на тази улицата и на съседните работеха по стълбовете служители на EVN! За това счетох, че може би правят ремонт и временно са спряли захранването на цялата улица. Моля да бъде възстановено осветлението на улицата! Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Сигнал за изтичане на лични данни

Начало
20.01.2024
ID:
3100

Уважаеми г-н Кмете, Уважаеми г-н Председателю на Общински Съвет - Асеновград В приложение (Изображение 1) подавам тревожен сигнал за изтекли лични данни. Същите са Ви предоставени с документи, входирани на 12.01.2024 година. Прилагам снимка на цитираната статия (Изображение 2). ... Лични данни, които сме предоставили само и единствено на Вас, чрез Вашата администрация, са известни и цитирани от г-н Вакрил Запрянов. Настояваме за незабавна проверка и отговор как нашите лични данни, защитени от закона, са изтекли от поверената Ви институция и са станали известни на лице, което не е част от нея. С уважение, 3 жени от Горнослав,

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Туристически данък

Начало
20.01.2024
ID:
3099

Добро утро Пиша ви, за да попитам за възможността общинският съвет да въведе туристически данък на дневна база за всички хотели и ваканционни къщи, както и за тези в Бачково и други села, защото е справедливо и туристите да плащат нещо, а ако има увеличение, предвид високата инфлация, и тези пари могат да се използват в общината, както правят много общини в България. Благодаря ви

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Две години вече.

Начало
20.01.2024
ID:
3098

Апел към институциите: Моля, обърнете внимание на дърветата, намиращи се на общинския пазар в града! Те са със счупени клони и застрашават всички преминаващи хора през пазара и това са предимно майки с бебешки колички, възрастни хора и работещите служители там. Дърветата от една година са маркирани за окастряне, но до този момент нищо не е направено Призовавам Ви, към адекватна намеса и предприемане на спешни мерки, за да не стане късно! Всеки човешки живот е ценен и не го подценявайте!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител