В процес 39 Приключени 1325

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Изгоряла лампа на уличното осветление

Начало
07.02.2022
ID:
1435

Здравейте,изгоряла е лампа на уличното осветление намираща се на ул.Спортист там където се пресича с ул. Средна гора.Това е втората лампа по ул Спортист като броим от ул Никола Кръстев.Ако мое да е смените ,че жената се прибира късно вечер и много я е страх :)

Статус:  В процес

Крив стълб на лампа

Начало
20.01.2022
ID:
1395

На ул.Георги Ангелов 9 на уличната лампа е крив стълба и е опасна.

Статус:  В процес

Ремонтни дейности

Начало
12.01.2022
ID:
1373

Здравейте! Преди 2месеца се разкопа пътя пред СБА за полагане на ел. кабел но не се възстанови в нормалния му вид. Желая, да се направи проверка кой е отговорен за възстановяването на пътя и да изискате да го извърши!Поздрави!

Статус:  В процес

Състоянието на ул. ,,Родопи'' в с.Боянци

Начало
25.12.2021
ID:
1347

Г-н Кмете след като общината 55 години не може да отдели средства за да асфалтира улицата, и да позволи на хората от селото да я използват по предназначение ( тоест като улица за нормално предвижване) , може ли поне да разрешите законно да се ползва като безплатно сметище? Съжалявам за сърказма, но обсоятелствата от бездействието на кмета на селото и Вашето бездействие ме карат да пиша така! Може би трябва вече да се обърнем към медиите за огласяване на положението с улицата на която живеем, и която се намира във Центъра на селото, пренебрегвана вече 55години от съществуването си.

Статус:  В процес

Пропаднал път

Начало
17.11.2021
ID:
1269

До Германско-българска лаборатория ул. "Капитан Андреев", която се предича с ул. "Оборище" е отсечена с една дълбока хлътнала лента и колите преминават много трудно, опират и се повреждат и тази хлътнатина стои от години и никой не я оправя. Подобно нещо има малко по-на долу където улицата води до ул. "Цар Иван Асен II" до пекарната боби-рач.

Статус:  В процес

незаконно поставяне на скоби за паркиране

Начало
21.10.2021
ID:
1213

Продължава поставянето на незаконни скоби за паркиране. След двукратно подаване на сигнали ,към общината няма никакъв ефект и даже броя на скобите се увеличава. Явно всеки може да си слага скоби ,където си пожелае без да плаща и без да има санкции.

Статус:  В процес

Не регламентирано сметище

Начало
19.05.2021
ID:
832

Аз живея под църквата в Долни воден точно до нас има една дупка превърна се на не регламентирано сметище изхвълят битови отпадъци пълно е с змии почнаха да ми влизат в двора искам дасе възтанови оградата и дасе третира против змии

Статус:  В процес

Неосветен участък на ул. Хан Аспарух

Начало
05.03.2021
ID:
688

На ул. Хан Аспарух от номер 11 в посока супермаркет БББ е изключително тъмна улицата. Причината е, че на един от стълбовете липсва улична лампа, а следващия стълб е на кръстовището и лампата е насочена да осввтява кръстовището. В тази тъмна част на улицата има входове на кооперацията, както и входове на къщи от другата страна на улицата. Въобще не е безопасно за деца в тази тъмнина, а също така има много паркирани коли на улицата и това, че е тъмна е предпоставка за грабежи.

Статус:  В процес

Опасна, рушаща се козирка на улица Цар Иван Асен ll

Начало
18.01.2021
ID:
601

Хора, внимавайте когато минавате по улица Цар Иван Асен ll , козирките над входните врати на старите блокове се рушат и една замалко да ми отнесе главата днес. Падна точно пред мен, секунда по-късно и щеше да ме нокаутира. Звъннах на звънците за да предупредя живеещите в блока, но се показа единствено много възрастна жена, която не знам дали изобщо ме разбра.

Статус:  В процес