В процес 108 Приключени 2601

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна детска площадка-център сабас

Начало
09.04.2024
ID:
3276

Липсваща летва на детската пързалка,надигнати плочки на подовата настилка,представляващи опасна среда за прохождащи деца! Пясъчник също изпочупен!

Статус:  В процес

Нарушено улично осветление

Начало
08.04.2024
ID:
3274

Свети 5 минути , 20 минути не свети.А през улицата минават много бездомни кучета и може да изплашат минаващите хора за работа посреднощ.

Статус:  В процес

Опасна люлка

Начало
07.04.2024
ID:
3273

Основата на люлката е излязла от единия край и се клати дори и при леко люлеене

Статус:  В процес

Паркиране и престой

Начало
07.04.2024
ID:
3271

Здравейте! Подаваме този сигнал във връзка с паркиралите превозни средства на куриерска фирма Спиди, на съответната улица между номер 9 и 11. Превозните средства, на гореспоменатата фирма, ограничават достъпите до гаражите, паркират по тротоарите и карат несъобразно с ограниченията за скорост. Затрудняват движението на пешеходците. След подаден сигнал към МВР Асеновград, казаха да сигнализираме общината. Молим проблемът да бъде разрешен. Благодарим за вниманието!

Статус:  В процес

СПЕШНО! ОПАСНА ПЪРЗАЛКА

Начало
05.04.2024
ID:
3269

СПЕШНО! Опасна детска пързалка, която се намира в детската площадка на ул. Гоце Делчев Моля да бъдат взети необходимите мерки за обезопасяването на съоръжението ( детската пързалка) . Копирано от група. "Родители внимавайте с тази пързалка на ул.Гоце Делчев .Ламарината е започнала да се отваря и има опасност от нарязване ." П.п Моля лицето което отговарят за детските площадки в град Асеновград, да обходи и да види в какво състояние са и да вземе необходимите мерки за обезопасяването им. Както и молим за строг контрол върху вандалите разрушаващи детските площадки и не само, не може ние които пазим да страдаме заради хора които не са наказани по някакъв законен начин, при положение че унищожават общинска собственост. И при положение, че нарушават куп закони. С уважение!

Статус:  В процес

Лампичка

Начало
05.04.2024
ID:
3268

Дори не видяхме как свети тази леко счупена лампичка. Дали ще разберем е моят въпрос? Има още една или две в същото състояние отново в градския парк .

Статус:  В процес

Опасно дърво

Начало
05.04.2024
ID:
3267

Здравейте пиша за незнам кой път за опасно борче скоро някъв клон ще падне върхо някое дете а в районна има доста деца включително и мойто това борче е точно пред мойта къща моля незабавно да се вземат мерки прикачвам снимки но не се вижда много хубаво

Статус:  В процес

Опасна детска площадка

Начало
04.04.2024
ID:
3266

Здравейте! Пускам сигнал за поредна опасна детска площадка, която се намира на центъра до читалище Родолюбие. Липсва дъска на пързалката ( ще приложа снимки) и е опасно за децата може да пропадне някое детско краче и да стане на инцидент. Също така има големи разстояния между стъпалата на пързалката на която има липсваща дъска. Моля да бъдат взети необходимите мерки за обезопасяването на съоръжението.

Статус:  В процес

Опасна детска пързалка

Начало
04.04.2024
ID:
3265

Ламарината на пързалката е започнала да се отваря и има риск от нарязване на някое дете.

Статус:  В процес

На общинско място направиха гараж за МОТОР, развалиха градината!

Начало
04.04.2024
ID:
3264

На хубавата градина пред блок102 вх.Б ж.к Запад някой си реши да направи гараж за мотор. Как може такъво безобразие, развалят парка за един гараж на мотор, моля да се вземат необходимите мерки за премахването му!!!

Статус:  В процес