В процес 49 Приключени 1823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Добавяне на коментари под сигнали

Начало
31.01.2023
ID:
2179

Здравейте, Мисля, че не е лоша идея , в тази система под всеки подаден сигнал да има опция за добавяне на коментари и/или даване на по-адекватна обратна връзка след като един сигнал бъде "приключен", а не само оценка от 1 до 5. За пореден път пускам сигнал за неработещо улично осветление, който е марикаран като "приключен", а осветлението така и не работи. Моля да обръщате внимание на оценките, които потребителите връщат като обратна връзка, защото щом е оценката е 1, значи нещо не както трябва.

Статус:  В процес

Опасни стълби и тротоари.

Начало
23.01.2023
ID:
2166

Опасни стълби с липсващи и паднали плочки,които дори не са нивелирани.Всеки ден от там минават хора и ученици за автобусната спирка до БББ на ул.Христо Ботев Моля, да се обърне внимание и на тротоарите в квартал Изток, а не само на центъра и пазара. Благодаря за вниманието!

Статус:  В процес

Неработещ световар

Начало
19.01.2023
ID:
2159

Добър ден! Светофара на кв. Зъбчето посока от Център Асеновград към с. Болярци се нуждае от ремонт. Козерката на червената светлина липсва и при слънчево време не се вижда добре, поради което много шофьори минават на червено. Също така светлинната индикация за пешеходците не се вижда добре. Моля този път ремонтната дейност да бъде извършена адекватно. Благодаря!

Статус:  В процес

запушена шахта и некачествен ремонт

Начало
17.01.2023
ID:
2151

Здравейте, пиша ви по повод сигнал с ID: 2092, тъй като няма развитие по въпроса, ето отново проблема: искам да обърна внимание на една шахта на ул. Драгоман 13, която след ремонта на улицата през лятото на 2022 се запушва при всеки дъжд и водата събираща се там се увеличава постоянно като почти достига нивото на магазина ни. Наблягам на това, че шахтата се запуваш от най-малкия дъжд и това е следствие на ремонта, преди това нямаше подбни проблеми. Също така при смяната на бетонната настилка с плочките има огромни фуги между плочките и там където свършват плочките и започва бетонната настилка, както и липсата на хидроизолацияя води до резултат, че при дъжд водата се просмуква и избива в нашия склад, който се намира под земята на съответната улица. Поздрави.

Статус:  В процес

липса на промяна при вече подаден сигнал

Начало
13.01.2023
ID:
2146

Въпреки дадения кряен срок 18.11.2022, за премахване на кола с рег. номер: РВ 4966 РК на ул. Княгиня Евдокия 4, няма реално предприети действия! Незаинтересуваността се демонстрира все още! Има ли парични санкции, които да накарат тези граждани да отстранят колата? Нужно ли е да се обърна по този повод към полицията или да извикам телевизията, за отразяване на публичност на случая? Очаквам вашето съдействие като орган на реда в този град! Поздрави

Статус:  В процес

НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ

Начало
09.01.2023
ID:
2139

Здравейте, На 6.12.2022 г. публикувахте моя СИГНАЛ №2089 относно НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ. На 23.12.2022 получих от вас отговор че сигналът ми е препратен по компетентност до ВиК - Пловдив. На 04.01.2022 г получих обаждане от ВиК - Пловдив, в което служителят ми обясни че сигналът който сте им препратили не е от тяхна компетентност, а е от компетентност на Община Асеновград, която е собственик на съоръжението. Как според вас ще се реши това недоразумение ? Моля ви за адекватна реакция и намеса за решаване на продължаващия проблем с наводняването.

Статус:  В процес

Неработеща улична лампа

Начало
04.01.2023
ID:
2127

Уличната лампа на ул. Македонска 6 непрекъснато спира да работи. Тръгва и след няколко минути спира. Моля за вашата бърза намеса.

Статус:  В процес

Разбит тротоар невъзможен за преминаване

Начало
07.12.2022
ID:
2093

Тротоара на ъгъла на улица Персенк 6 срещу ресторант Чинара покрай магазина за кучешка радост , хранителния магазин посока пекарна Чинар е тотално разбит . Липсват много тротоарни плочки . Повече от 10 години след ремонти накомуникационни и газови дружества тротоара е негоден за употреба . Пешеходци и майки с колички слизат на шосето което е много опасно за да избегнат разбития тротоар. Над 150 кв. м тротоарна настилка с бордюр са разбити и за смяна. Участъка е опасен за пешеходци. Моля когато общински служител идва на проверка да ме уведоми за час ден преди проверката. Целта ми е да помогна за да насочите фирмата изпълнител на правилното място. По мое наблюдение фирмата буквално работят без точни указания. Очаквам да се поправи разбития тротоар. Тел. 0897473388 Деби Тахтакова

Статус:  В процес

Несвършена работа на Общината

Начало
06.12.2022
ID:
2090

На 21.12.2021 подадох сигнал за пропаднал тротоар . Записан под № 1335. До ден днешен проблемът не е отстранен ,а дори получих съобщение да оценя свършената работа . Днес видях в сайта ,че сигналът който съм подала е със статус приключен. Това означава,че сте свършили работа или да се оправяме сами?!?? Как Общината прави тез ремонти, само на документи ли?

Статус:  В процес

Молба да отремонтирате осветлението

Начало
02.12.2022
ID:
2079

От край време на ул.Рилска 80 и 90 (стълбите) няма осветление. Стълбовете и лампите са стари и овехтели,имаме деца учиници които се налага да изпращаме и посрещаме заради непрогледната тъмнина. Молим сменете ги!

Статус:  В процес