В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Неработещо улично осветление

Начало
05.10.2023
ID:
2892

По повод СИГНАЛ №2736 ,който маркирахте като разрешен, а именно че уличното осветление вече работи - ами не работи!!! Може би сте отстранявали повреда на друга лампа! За това прикачвам снимка направена в тъмната част на денонощието на въпросната лампа, както и карта на точното й местонахождение! Благодаря!

Статус:  В процес

Градски транспорт

Начало
04.10.2023
ID:
2891

Моля, г-н Пиронков да си наеме по-спокойни и нормални шофьори на автобус Номер 1, защото сега съм в автобуса и отношението на шофьора е изключително грубо, ако е нервен и не му се работи, да си отива вкъщи. Ако той е невъзпитан и груб, аз не съм такава, но и е не допускам толкова отвратително отношение към мен. Дано се вземат сериозни мерки с градския ни транспорт!

Статус:  В процес

Автобусна линия номер 4

Начало
03.10.2023
ID:
2886

В сайта на община Асеновград пише: "Линия № 4 – Квартал “Долни Воден” – квартал “Изток” - съгласно часово разписание на интервал 20 минути от 4.50 до 20.50 часа." Аз всеки ден чакам по 50-60 Мин. Каква е причината автобусът да не спазва това разписание и как това ще се промени?

Статус:  В процес

Неспазване на разписание на автобус 5

Начало
02.10.2023
ID:
2884

Днес за пореден път шофьорът на автобус 5 заявява на децата ми, че последният автобус от Горни Воден до Асеновград е в 17.40ч. При курса в 18ч. автобусът се прибирал в Пловдив и няма да се карат пътници. При предния такъв случай подадох устно оплакване до г-н Бебев, но въпреки това разписанието продължава да не се спазва. Децата имат извънкласни дейности в ОДК е недопустимо да няма транспорт. Защо не се спазва разписанието?

Статус:  В процес

Жалба

Начало
01.10.2023
ID:
2880

От шест месеца улицата ни е разкопана и никой не съдейства по-въпроса, хвърчат камъни по паркираните коли и минаващи пешеходци, изпотроших си колата при вкарване и изкарване в гаража не мисля, че това е нормално. Трябва да се вземе адекватно решение от страната на община Асеновград.

Статус:  В процес

Поставяне на бабуна пред детска площадка

Начало
25.09.2023
ID:
2868

Откакто е асфалтиран този път ги няма вече двете бабуни пред детската площадка и е доста опасно за децата, тъй като има много паркирани коли и права улица, по която някои шофьори минават бързо и опасно. Би било хубаво, ако се постави отново поне една бабуна.

Статус:  В процес

Създаване на транспортна връзка между Долни и Горни Воден

Начало
25.09.2023
ID:
2864

Здравейте! Транспортната връзка на кв. Горни Воден с Асеновград е автобус №5. По маршрута от Горни Воден към Асеновград има спирка в крайната част на кв. Долни Воден, но на връщане - от Асеновград към Горни Воден - автобусът преминава отново в крайната част на кв. Долни Воден, но не спира никъде там, тъй като няма установена спирка. Ако човек желае да се придвижи от Долни до Горни Воден, трябва първо да отиде до кв. Запад, за да може да се качи на автобуса, което е нелогично. През 2017г. бе създадена и внесена подписка в Община Асеновград по въпроса, но въпреки поетите обещания, нищо не се направи, за да се създаде автобусна спирка на автобус №5 в района на кв. Долни Воден. Моля, да се предприемат мерки, за по-ефективно използване на автобусната линия.

Статус:  В процес

УНИЩОЖЕНИ ДЪРВЕТА

Начало
22.09.2023
ID:
2849

МОЖЕ ЛИ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ДА ОСВЕДОМЯТ ГРАЖДАНИТЕ НА КОЕ МЯСТО ИНВЕСТИТОРЪТ, КОЙТО ОТСЕЧЕ МЕЖДУ 30 И 40 БРОЯ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА - ЛИПА И АКАЦИЯ В ГРАДИНКАТА ДО ГАРАТА, ЗАСАДИ НОВИ ТАКИВА, КАКТО Е ПО ЗАКОН И КАКТО БЕШЕ ОБЕЩАНО ОТ РАЗРЕШИЛИТЕ СЕЧТА ? МОЛЯ ДА ОТГОВОРИТЕ И КОЙ СЛУЖИТЕЛ КОНТРОЛИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАКОНА? БЛАГОДАРЯ

Статус:  В процес

Разтревожени родители

Начало
21.09.2023
ID:
2845

Защо не поставяте изкуствени неравности по този стръмен и опасен път??? Хората се притесняват повече за колите си отколкото за живота на хората. Приканвам ваш представител да дойде на въпросната улица между седем и осем часа сутринта, да види за какво става въпрос? Този смешен знак с ограничение 30 км никой не го спазва, а след започване на учебната година по тази стръмна и тясна улица се стича поток от деца и в двете посоки!!! Ако недай Боже се случи инцидент, вие ще носите отговорност, заради вашето безхаберие и затова, че не сте взели нужните мерки за намаляне на скоростта. ЕТО СЕГА ВЕЧЕ ИМА И ПОДАДЕН СИГНАЛ, ЗА ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ, че не сте разбрали за проблема.

Статус:  В процес

Незаконна постоена къща

Начало
18.09.2023
ID:
2831

Зад къщата на двора на ул. Славей 11 е построена без разрешение за строеж и одобрен проект, по-малка къща на един етаж. Напълно незаконно е свързана към електромер,водоподаване и канакизация, възможно е постройката да е опасна.

Статус:  В процес