В процес 49 Приключени 1823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасни отводнителни шахти

Начало
16.01.2022
ID:
1388

На улица "Нишана" между № 4 и № 14 се наблюдава следното: 1. В средата на пътното платно се е отворила опасна дупка около капака на канализационната шахта и създава опасност от пропадане. Дупката е трудно забележима за преминаващите автомобили и пешеходци и нараства на диаметър с всеки изминал ден. 2. Запушен с пясък и наноси е линейният отводнител в близост до шахтата в т.1 (непосредствено под склона на "Нишана" 14). През изминалите дъждовни дни отводнителната система на практика не работеше, като вместо това водата се стичаше безконтролно надолу по улицата, оставяйки след себе си кална диря. 3. След полагането на паважа по улицата, слягането на пътя доведе до пропадане при спускане в частта на пътя до линейния отводнител, което нанася щети на много автомобили.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

опасна дупка

Начало
15.01.2022
ID:
1385

Живея на ул. „Кирил и Методий” 28.Точно под прозореца – на 2 м от него има голяма и дълбока дупка на улицата. Всяко преминаване на леки и лекотоварни коли /целият трафик от източната част на града – въпреки забраната за ляв завой посока Смолян, е по тази улица – сигнализирайте КАТ !/ се чува и усеща като лек трус. Като резултат имам напукани тавани и стени. И страх от хвърчащи камъни към прозореца. На 20 м. по нагоре, на ул.”6ти Януари” има пропаднал капак на канализационна шахта, точно по средата на улицата. Тировете минавайки през нея, също предизвиква сеизмичен вълни, които ронят основите на камбанарията на църквата „Св. Василий Велики”.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ремонтни дейности

Начало
12.01.2022
ID:
1373

Здравейте! Преди 2месеца се разкопа пътя пред СБА за полагане на ел. кабел но не се възстанови в нормалния му вид. Желая, да се направи проверка кой е отговорен за възстановяването на пътя и да изискате да го извърши!Поздрави!

Статус:  В процес

Участък в лошо състояние между с.Новаково и с.Искра.

Начало
28.12.2021
ID:
1350

Отсечката от разклонът към село Искра до бившият военен завод е в окаяно състояние. Участакът е около 50 метра и е покрит с огромни дупки, които няма как да бъдат заобиколени.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дупка на пътното платно пред сладкарница Нико

Начало
22.12.2021
ID:
1338

Дупка с размери 60х40 см опасна за автомобилите ! При преминаване през нея с ниска скорост - спукана гума , изкривена джанта , счупен носач .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дупки по ул. Марица

Начало
22.12.2021
ID:
1337

Улицата е с много дупки. Предпоставка за ПТП. Моля за спешен ремонт.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропаднал тротоар

Начало
21.12.2021
ID:
1335

Пропадна тротоара между № 22 и № 24 на ул.Конушка и се отвори дупка , в която може да падне човек. Оказа се ,че под тротоарните плочки по време на дъждовете е изнесен пясъка и също така под част от асфалта е кухо . Въпрос на време е да пропадне и пътната настилка!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна дупка на уличното платно на ул."Княгиня Евдокия" срещу номер 9.

Начало
13.12.2021
ID:
1322

Здравейте! Преди околко два месеца подадох сигнал за същата опасна улична дупка, като реакцията на Община Асеновград беше мигновенна. За съжаление преди да бъде попълнена дупката, дори не беше почистена и при следващия дъжд се отвори с още по-голям размер. Моля за своевременно реакция и адекватно отношение!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дупка на улично платно на ул."Княгиня Евдокия" срещу номер 9.

Начало
13.12.2021
ID:
1321

Здравейте! Преди около два месеца, Ви писах за същатата дупка и реакцията по запълването на дупката беше мигновенна! Но при попълването с незнайно каква смес, дори не беше почистена дупката преди това и номално при първия дъжд се отвори отново и дори е по-голяма! Моля за своевременна реакция преди зимния сезон!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асеновград-Първомай

Начало
10.12.2021
ID:
1317

Казахте, че пътя ще се ремонтира след като се приключи пътя за Кърджали, защото е обходен маршрут. Вече пътя е ремонтиран, поставени са табели, но ремонт не започва. Снощи пак имаше катастрофа. Отиде си млад човек. Трябваше ли да се стига до тук? Искаме яснота, искаме дати. Кога ще започне ремонта? Кога ще придвижваме безопасно по пътя за който плащаме? Кажете истината, проекта замразен ли е?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител