В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Счупена люлка детска площадка

Начало
01.08.2023
ID:
2701

Люлката е цялата счупена моля да се смени с нова за да се ползва от децата и за да не е опасна за тях !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупена детска пързалка

Начало
18.07.2023
ID:
2645

Червената пързалка на голямата площадка в Градския парк е провиснала от едната страна. Болтовете липсват.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Площадка до щанги залата

Начало
23.06.2023
ID:
2566

Скейт-зоната до щанги залата е в окаяно състояние, трева до РАМО, счупени детски съоръжения, счупени и липсващи пейки и още много други.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна детска площадка

Начало
14.06.2023
ID:
2534

Моля, да се провери безопасността на голямата дървена пързалка, намираща се в парка до лятното кино!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Вандализъм

Начало
13.06.2023
ID:
2529

Здравейте! Пиша относно една публикация в социалната мрежа Фейсбук в групата ЗА по-добър живот в Асеновград. Копирано от групата "ЗА по-добър живот в Асеновград" "Здравейте Асеновградчани, днес по време на пороя попаднах на следната ситуация. Две момчета(вандали) сравнително големи за използване на приспособлението за тяхната възраст се опитваха да разрушат или увредят детската площадка. Не успях да започна по рано да снимам опитите за увреждане на съоръжението, опитите с ритници да счупят червената пързалка поне бяха неуспешни. Надявам се родителите им да прочетат и припознаят отрочетата и можеби да им налят малко акъл в главите. Моля от общината да проверят най скоро за здравината на съоръжен" Моля да вземете необходимите мерки относно детската площадка и извършителите.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Площадка в кв.Изток,до църквата "Св.Архангел Михаил"

Начало
07.06.2023
ID:
2511

Единственото място за игра в квартала е в окаяно състояние-изпочупени съоръжения,висока трева,в която се крият всякакви опасни гадини,мръсотия.Мол, да се вземат мерки да се поправят катерушките,за да има къде да играят децата,да се окоси,да се напръска срещу кърлежи и да се наеме някой,който периодично да почиства,така както се случва в големите градски паркове.Срамота е да не се мисли за децата и младежите в града.Нека се вземат незабавни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка кв."Изток"

Начало
02.06.2023
ID:
2491

До кога голям квартал като кв.Изток,ще бъде лишеннот място,където децата да играят безопасно?Има едно обособено място ,до новата църква,не го наричам дори площадка,което е занемарено,изпочупено.Има две междублокови градинки с опасно люлки,висока трева и кучешки изпражнения(понеже нямат ограда).Питам,предвидена ли е някаква ремонт,изграждане на детски кът и кога ще се случи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка

Начало
27.05.2023
ID:
2472

Здравейте, изпращам Ви снимки за нередно използване на детската площадка от хора които пускат кучетата да си играят вътре. Това е ежедневно и децата ги е страх и не могат да играят.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно детско игрище

Начало
25.05.2023
ID:
2467

Клетката за спортна дейност до блок 109 в кв.Запад е опасна, стърчат телове от оградата, паната падат /и от високо/. СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ РЕМОНТИРА ! Също липсват и футболните врати от известно време. Вчера е паднало отново едно от горните оградни пана, но за щастие само един телефон, който е бил там е пробит. Помислете ако имаше дете какво можеше да се случи !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасна детска площадка на ул. Гоце Делчев

Начало
12.05.2023
ID:
2429

Здравейте, сигнализирам ви за опасна детска площадка на ул. Гоце Делчев. Има няколко проблема: 1. Дъските, които опасват пясъчника са изгнили и счупени; 2 от болтовете по ъглите на пясъчника стърчат и са много опасни. Намирам този ремонт за особено спешен. 2. Едната от вратите е с липсващи прегради (вижда се на снимката). По цялата ограда има счупени преградни дъски. 3. Настилката на площадката е с повдигнати ръбове и спъва не само децата, но и нас родителите. На тази площадка всеки ден играят прохождащи деца, деца на 2, 3, 4 години и всеки ден някой пада и се удря. 4. Пързалката е в лошо състояние: отчупен е парапетът при качване по стъбичките; по средата на самата пързалка има 2 дървени полукръга, които не са добре направени и дерат ръцете на спускащите се деца. Моля ви ремонтирайте

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител