В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Подмяна на ръждясал, счупен и течащ варел за смет

Начало
25.08.2023
ID:
2775

Спешно е необходима подмяна на варелите за смет - изгнили, деформирани, счупени - кв. Долни Воден, ул. Вельо войвода. А за графика за извозване няма да коментираме - не се спазва! Моля, не ми звънете на посочения телефон за връзка - ясно е, че е формално и само отбивате номера!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметище

Начало
21.08.2023
ID:
2761

На улица "Лозница" в кв. Запад е позициониран контейнер за строителни отпадъци на метър от гаражи, който редовно е препълнен и около него се превръща в квартално сметище. В този контейнер се изхвърлят всевъзможни боклуци, както от жителите в квартала, така и от Долни Воден. Молбата ми е контейнерът да се подменя през ден, за да не се препълва. Молбата ми е да се постави на 3-4 м от гаражите, че при евентуално запалване на контейнера ще се подпалят и гаражите с колите в тях /имаше подобен случай миналата година/.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Препълнени контейнери

Начало
15.08.2023
ID:
2745

За огромно мое щастие, напоследък все повече хора изхвърлят боклуците си разделно, но за огромно мое съжаление, повече от месец си возя целия събран от мен боклук (пластмаса, метал и стъкло) с надежда да открия изпразнен жълт или зелен контейнер някъде из Асеновград! Очевидно е, че те се събират изключително рядко и това създава неудобство на тези, които се опитват да живеят малко по-цивилизовано! Ще съм благодарна, ако хората от почистващата фирма си вършат по-добре работата!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Отново разсипани отпадъци след изпразване на контейнерите!

Начало
14.08.2023
ID:
2741

Днес сутринта (14.08.2023), след изпразване на контейнерите от комунални услуги на ул. Искра , ги намираме оставени отново в нелеп вид… Боклуците се разнасят от вятъра по цялата улица. За съжаление това не е за първи път!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Сигнал за почисване на улица Илинден

Начало
12.08.2023
ID:
2731

Здравейте !След извършване на ремонтни дейности от страна на ВИК !Пръхоляка е до третия етаж!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преливащи контейнери

Начало
02.08.2023
ID:
2703

Липса на сметосъбиране. От около месец липсва дейност от фирмата, която би трябвало да извозва пълните контейнери за разделно събиране на отпадъци. Това важи както за отбелязаното място, откъдето е снимката, така и за всички такива контейнери в района.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Препълнени кофи за разделно събиране на отпадъци

Начало
28.07.2023
ID:
2688

Здравейте, Контейнерите за разделно рециклиране на улица Захари Стоянов 50 са препълнени и не са събирани поне от началото на месеца. Моля да се вземат мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запушена шахта

Начало
27.07.2023
ID:
2682

Шахтата е толкова запушена ,че вода изобщо не влиза

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Замърсяване на природата около реката

Начало
24.07.2023
ID:
2672

Става въпрос за едно от най-приятните за плажуване на реката място.Поради зеленината, прохладата и бистрата вода на река Чая,това местенце е много посещавано с цел пикник в гората в съчетание с плажуване.Когато няма усилена музика на почиващите около реката, туристите имат възможността да се насладят на красиви гледки,слушайки румоленето на реката и птичките в гората. За съжаление,обаче,мястото не се пази чисто.На няколко места по земята има купчини с отпадъци от различен тип предимно пластмасови бутилки,торбички,стъклени и други останали след консумация боклуци.Всичко това замърсява околната среда и пречи обичащите природата туристи да се радват на красотата в планината по поречието на реката.В прикачени файлове изпращам снимков материал на част от боклуците,както и точното местоположение

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасно дърво

Начало
24.07.2023
ID:
2671

Големият чинар, който се намира над Конската чешма, има нужда от санитарна сеч, защото започнаха често да падат оромни клони, които застрашават живота на преминаващите! Моля да се вземат мерки, преди някой да пострада!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител