В процес 33 Приключени 1656

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Събиране на отпадъци

Начало
25.08.2022
ID:
1835

Въпросът ми е свързан със събирането на отпадъци в с. Бачково: Защо не се събират всяка седмица, особено през лятото, когато има повече хора в селото? В горещото време отпадъците се вмирисват и стават опасни, а сметището в центъра на селото е грозна картина! Спорна работа!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Молба за смяна на контейнер за смет

Начало
19.08.2022
ID:
1825

Контейнерът за смет е със счупени колела, всяка сутрин изхвърлянето му е съпроводено с удари и трясъци и моля да бъде заменен с нов!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разчистване

Начало
17.08.2022
ID:
1820

Подавам сигнала за трети път, тъй като не виждам резултат от предишните ми два сигнала !!! Връщате ми някакъв отговор , жп гара продължават да бездействат и така нещата се влачат във времето и разчистване НЯМА !!! ЖП гара Асеновград зад складираните там траверси и линии прилича на джунгла от дървета, храсти и треви .Поради гъстата растителност вече ползват района и като градска тоалетна и отпадъчно депо . МОЛЯ ВЗЕМЕТЕ СЕРИОЗНИ МЕРКИ СПРЯМО РЪКОВОДСТВОТО НА ЖП ГАРА, КОИТО ВИ ЛЪЖАТ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ ПО РАЗЧИСТВАНЕТО НА ГАРАТА !!! Следващ сигнал няма да има , а направо ще се срещна с кмета !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставено купе на автомобил

Начало
17.08.2022
ID:
1819

Пуснах сигнал на 19.07.2022г за въпросното купе на автомобил което стой там от 8г . Мина почти 1 месец а срока беше 14дни за да го премахнат моля погрижете се да се махне това грозно нещо което пречи на пешеходците да вървят по тротоарите където трябва да вървят !!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Извозване на сметта в кв. Долни Воден, ул. Вельо войвода

Начало
10.08.2022
ID:
1805

Моля да предприемете необходимите мерки НЕЗАБАВНО да се извози сметта от кофите на улицата ни. Какъвто и да е графикът, не се спазва! Особено през лятото е наложително да се съкрати времето между две извозвания. Къде може да се информираме за графика на извозване на сметта?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупени контейнери,непочистено пространство около тях

Начало
05.08.2022
ID:
1801

След поредица сигнали от мен и съседите ми в началото на годината ,ни дадохте обещание за ежеседмично ръчно почистване на пространството около контейнерите на въпросният адрес.През март и април в действителност имаше жени ,които идваха и почистваха,но до там. Никой вече не чисти. Всичко отново потъна в мръсотия и мизерия ,тревата вече е почти на нивото на контейнерите. Контейнерите са със счупени колела,което създава нетърпим шум при тяхното почистване сутрин. МОЛИМ сменете контейнерите със здрави,почистете тревите и подновете отново ежеседмичното ръчно почистване на района. Помогнете ни да живеем в малко по-човешки условия. Благодарим предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

нераглементирано смениш ще на ул.Мир и ул.Мунуш Войвода 9

Начало
04.08.2022
ID:
1793

Сигнал От Марияна Василева Рангова Гр.Асеновград ул.Мир 20 Тел за връзка: 0888935490 Искам да подам сигнал Подадох сигнал и лично разговарях,с н-к Екология,,.,от която получих разбиране, но е важно по установеният ред да се пусне ЖАЛБА. Затова Ви моля,да премахнете контейнерите от ул.Мануш войвода 9 и ул.Мир, и да ги премести те на главният Бул.Цар Иван Асен/до автобусната спирка/,където няма да пречат миризмите носители на инфекции.А също и ромските граждани, няма да могат да ровят и изхвърлят депото на земята и така ще се създаде хигиена. Моля да вземете отношение по случая и да изкажете своето взето решение!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистен район на ЖП гара

Начало
02.08.2022
ID:
1784

Отново подавам същия сигнал ! След вашето уведомително писмо до началника на гарата , не са предприели никакви мерки по разчистване на растителността , Вземете по-сериозни мерки, явно не им пука !!! Районът на ЖП Гара Асеновград е заприличал на джунгла зад складираните там траверси и линии. Скоро дори заснехме и движещо се малко змийче на линиите. Обърнете сериозно внимание на началника на гарата да си почистят района от избуялата растителност /храсти, треви до кръста и саморасли дървета , вече доста високи/, защото е опасно за преминаващите и живеещите в квартала зад гарата хора. Не мисля, че гарата на най-големия неокръжен град в България трябва да изглежда по този отвратителен начин !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
31.07.2022
ID:
1781

За пореден път, поредния сигнал.... Не съм вярвала ,че някога ще ми се налага да живея в такава мизерия ,миризми и воня.....Нямам думи....Само единствено не разбирам,защо при действащ вариянт без нито едно боклуче,вие не го прилагате, а допускате тази мизерия??????

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистен район на ЖП гара

Начало
26.07.2022
ID:
1770

Районът на ЖП Гара Асеновград е заприличал на джунгла зад складираните там траверси и линии. Скоро дори заснехме и движещо се малко змийче на линиите. Обърнете сериозно внимание на началника на гарата да си почистят района от избуялата растителност /храсти, треви до кръста и саморасли дървета , вече доста високи/, защото е опасно за преминаващите и живеещите в квартала зад гарата хора. Не мисля, че гарата на най-големия неокръжен град в България трябва да изглежда по този отвратителен начин !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител