В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Умряло куче

Начало
23.03.2024
ID:
3237

Добър ден Община Асеновград! Преди една седмица на 16.03 около 14 30 часа,подадох сигнал за умряло куче в басейна на кв Изток. Сигнала го подадох на дежурния телефон,мъжа каза че ще предаде на колегите! Е, явно не го е направил,защото кучето си плува все още или е нормално да се разхождам с дъщеря ми и да гледа тази Красива гледка ?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасно кръстовище

Начало
18.03.2024
ID:
3230

Здравейте, може ли да преместите контейнера от там? Мястото му е много неудачно, няма никаква видимост за шофьорите. Вие дали ще можете да завиете нормално?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Затваряне на достъп до гаража ми от топлата връзка общия гараж

Начало
15.03.2024
ID:
3224

Моля за съдествие за достъп до гаража ми от топлата връзка поставяне на метална врата без моето съгласие на ул Хан Аспарух 9 аз съм собтвеничката на ет.2ап.3 Мая Василева а вратата е поставена от сем Вълчеви ет 1 ап 1 държащи гаражното барче "сиси бланш" моля за съдействие благодаря предварително

Статус:  В процес

Труп на котка на пътя

Начало
12.03.2024
ID:
3216

На изхода в посока Пловдив след последната бензиностанция на самия път вдясно има труп на котка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пълно безумие и безхаберие!!!

Начало
11.03.2024
ID:
3212

От един месец на това място се прави ремонт на апартамента посочен на една от снимките в червен цвят. Контейнерите им за отпадъците се поставят от камиона точно под прозорците като минават през парка и тревната площ пред блока. Цялата е изровена и в момента, както е видно от снимките прилича на окопи на бойно поле. Кал, мръсотия и прахоляк трябва да търпим, заради това че някой е решил да му е по- лесно и да разруши прекрасния ни парк. Моля да бъде глобен собственика на апартамента, както и фирмата предоставила контейнера, за разрушаване на общинска собственост и да им бъде забранено повече да минават прези да поставят контейнерите за отпадъци в тревните площи пред блока, а на циментовите площи, които се намират на 2 метра по-встрани!!! Тревата е изровена на дълбоко и

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нарушено предблоково пространство

Начало
10.03.2024
ID:
3210

Моля за адекватни мерки - след спукана тръба ВИК отстрани проблема, но облагородяването, което община Асеновград направи, бе развалено и вече около 4 месеца нещата стоят по този начин! Кой отговаря за това всичко да бъде възстановено и към кой трябва да се обърнем!? При дъжд тази кал се стича постоянно!

Статус:  В процес

За един паркинг скарахте блока? Уважаеми г-н Грудев!

Начало
05.03.2024
ID:
3205

Ние от кв.Запад бл.102 като редовни данъкоплатци с 5 паркоместа пред блока за 63 апартамента по една кола на апартамент НЯМАМЕ ПРАВО вече да паркираме пред блока защото са платени парко места, как не ви е срам за 150лв от наем да скарате цял блок за едни парко места. Арогантния отговор на директорката на паркинг и гаражи е: "Еми наредбата е такъва". Без нито едно оставено парко място за другите живуващи, що за безобразие е това?!? Молим незабавно да отмените платените парко места преди да е станало нещо по сериозно!

Статус:  В процес

Благодарност Към Общината!

Начало
27.02.2024
ID:
3189

Искам да изразя нашата искрена благодарност за усилията, които полагате за подобряване на качеството на живот в нашия квартал. Новият контейнер и поддържането на чистотата в квартал Изток са ярък пример за вашата ангажираност и грижа към общността. Благодаря и на кмета Грудев за лидерски подход и стремеж към по-добро бъдеще за нас всички. Оценяваме вашия труд! От името на жителите!

Статус:  В процес

Опасни дървета

Начало
22.02.2024
ID:
3182

В двора на училището в кв. Горни Воден в са пораснали дървета и храсти и през лятото е пълно със змии. Дърветата са опасни и стигат до кабелите. Моля да почистите двора от дървета и храсти. Влечугите излизат на улчицата и плащат децата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Не правилно спряни автомобили

Начало
16.02.2024
ID:
3169

От ъгъла на ул. Сава Катрафилов по посока кооперативния пазар от лявата страна на тротоара на ул. Иван Вазов всеки ден има има множество не правилно паркирани автомобили, които пречат да мине детска количка , някои са плътно паркирани до стената на завод Асенова Крепост. Има един пикап Хюндай Хаш 1 , който е изоставен точно до Любекса и от него не може да се минава. Моля да се вземат мерки, като се поставят бетонни колчета по тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител