В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пътна настилка

Начало
12.10.2022
ID:
1964

Липса на пътна настилка в ЖК Изток бл.7В

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопана пътна настилка от ВиК, оставенa в покъртително състояние !

Начало
19.09.2022
ID:
1900

Здравейте, искам да подам сигнал за това, че преди известно време от ВиК разкопаха улицата, а след това не се взеха никакви мерки за преасфалтирането на въпросните локации. Разкопките бяха на 2 места по улицата. Първите снимки са от разкопки от преди ЕДИН МЕСЕЦ, а вторите две снимки са от разкопки преди ДВА МЕСЕЦА. Както се вижда и тротоара също е пострадал. До момента никой не е доближил двете локации с цел възстановяване на пътната настилка и тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разрушен тротоар

Начало
07.09.2022
ID:
1871

Здравейте, по време на ремонта на водопровода на ул.Илинден 11 беше използвана верижна техника, която поради голямото си тегло разруши част от тротоара. В момента ъгълът на тротоара е разрушен, което на практика го прави - труден или невъзможен за използване от хора с нарушени двигателни функции. - Изглежда изключително зле естетически. - Прави го изключително опасен за деца, които го използват често поради непосредствена близост на детска градина "Асенова крепост" -поради липсата на бордюр много от водачите на автомобили при направата на ляв завой от ул. "Клокотница" преминават върху тротоара, което създава предпоставка за инцидент или ПТП. Бих се радвал на обратна връзка какви ще бъдат взетите мерки. Благодаря предварително за усърдната ви работа. Поздрави.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопана улица и тротоар

Начало
31.08.2022
ID:
1858

След извършени изкопни действия по улица Иван Вазов до оградата на завод Асенова крепост, остана голяма дупка на тротоара, която пречи да бъде използван, през ноща е предпоставка човек да падне в нея и да си счупи крака. Отделно на пътя остана дупка запълнена с чакъл и трябва да се заобикаля, трошим си колите всеки ден. Два десни носача сменям вече. Отделно на края на улицата към Кооперативния Пазар отново ВИК направиха изкоп, който запълниха с чакъл. Нищо не е асфалтирано и възстановено.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

СИГНАЛ №1269

Начало
05.08.2022
ID:
1799

Във връзка със СИГНАЛ №1269, който подадох на 17.11.2021. Не ви ли е срам почти година нищо не направихте и сега най-нахално пишете че е оправена надтилката? Вие изобщо видяхте ли и знаете ли в какво положение е?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

жалба

Начало
15.07.2022
ID:
1742

ул. "Ангел Кънчев" в участъка между ул. "Христо Атанасов" и ул. "Велю Войвода", на която настилката е от инертни материали и в следствие от валежите към момента е непроходима. Моля да вземете мерки в спешен порядък защото по тази улица минаването с автомобил е невъзможно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ремонт на пътя

Начало
27.06.2022
ID:
1698

Здравейте. Искам да попитам няколко въпроса относно пътя Асеновград-Първомай. Какво се случва с пътя и кога ще приключи ремонта по него? Защо се разкърти целият път след като няма пари за ремонта му? Защо се започна от отсечката,която най-малко имаше нужда,говоря за Патриах Евтимово-Дълбок извор? Изисква ли се винетка за пътя,след като пътя е разкъртен?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

жалба

Начало
20.06.2022
ID:
1677

След последните обилни валежи част от настилката на улицата беше отнесена, която настилка е от инертни материали все още. Към момента улицата е почти непроходима с лек автомобил, което възпрепядства достигането до дома ни. Моля да вземете мерки в спешен порядък.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

ОТСТРАНЕНИ ПЛОЧКИ ОТ ЕВН

Начало
08.05.2022
ID:
1584

Повече от 1 седмица има отстранени плочки от тротоара на нашата сграда. Това хем застрашава нас живущите,хем и затруднява преминаванета и вкарването на колите в гаражите.. EVN ,както и ОВЕРГАЗ ни изпочупиха плочките на тротоара. Моля,щетите да се поемат от тях,както и всичко да се върне в пърноначалния си вид..

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропадане на ул. Велико Търново до №24 от преминаване на тежкотоварни камиони.

Начало
20.04.2022
ID:
1569

На 20.04.2022г. от около 09.00ч до 17.00ч тежкотоварни камиони на строителна фирма превозваха пръст от земен изкоп по ул.Велико Търново.Около 15.00ч живущите на ул В.Търново №22,№24,№26 забелязахме,че при преминаването на камионите настилката пред В.Търново 24 се е компрометирала и бетонните блокчета, с които е изградена са начупени и разместени като през тях е невъзможно преминаването на Автомобили и пешеходци.Около 16.00ч. е сигнализиран по телефона дежурния на Община Асеновград,който ни уведоми,че към момента не може да се направи нищо по проблема.След начупването и разместването на най-долните редове бетонни павета(блокчета) започнаха да се свличат и по-горните редове от пътната настилка поради неукрепеността им по наклона на пътя.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител