В процес 47 Приключени 1827

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Разбит главен път

Начало
08.08.2020
ID:
353

След поредния дъжд главният път е в ужасно състояние. За съжаление това продължава от началото на март. До кога ще търпим това безумие и ще си разбираме колите? Моля вече обърнете сериозно внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътят в Горни Воден

Начало
13.07.2020
ID:
300

Както добре знаете, пътят в квартал Горни Воден е в окаяно състояние. Всеки ден трошим колите си по него , а това да стане инцидент , е въпрос на време. Колко сигнала трябва да получите, за да си свършите работата и да започнат ремонтните дейности ?!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасен път кв. Горни Воден

Начало
05.07.2020
ID:
280

Пътя е разкопан, поради подмяна на главен водопровод преди 5месеца.И от тогава половината от пътното платно е непроходима.Автомобилите са принудени да се движат само в едната половина и постоянно се създава предпоставка за ПТП.Имайки предвид, че улицата е основен път за квартала трафика е доста интензивен.Търпението на живущите в квартала вече се изчерпва.Докога ще бъдем принудени да търпим всичко това, при все, че чинно си плащаме високите данъци?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопан главен път!

Начало
20.06.2020
ID:
250

Здравейте! Главният път на кв.Горни воден (ул. ''Свети Кирик'') е в много лошо състояние. Разкопаха го в началото на годината и така си остана. Всеки ден преминаването става все по трудно, а това е предпоставка за ПТП. Освен това пътят е и с много дупки и неравности, всеки ден си чупим колите. Моля да се обърне внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Главен път

Начало
16.06.2020
ID:
240

Здравейте!Искам да попитам дали главният път на кв.Горно воден ще бъде ремонтиран скоро.Става въпрос за ул."Свети Кирик".В началото на годината разкопаха сменяха тръби и така си остана.Всеки ден става все по-трудно прибирането на автомобилите до тротоара или двора.Разминаването на колите също е проблем ,за да се направи място на идваща отдолу кола отиваш в храстите.Изпочупихме и изподрахме си колите заради несвършена от някого работа.Моля,за съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе

Начало
29.04.2020
ID:
166

Искам да подам жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе. Целият главен път на квартала е в ужаснто състояние. Има двадесет вида асфалт върху него, под формата на най-различни кръпки. Пътят не е цялостно ремонтиран от 1970 година насам.Има пропаднали шахти, дупки и големи неравности. Гражданите каращи всекидневно по него разбиват автомобилите си. Не знам да има друг квартал в гр.Асеновград с толкова разбита главна улица, нуждаеща се от цялостно реновиране, а не кръпки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Увреждане на ул. Гергана кв. Горни Воден

Начало
08.04.2020
ID:
136

Поради извозване на дървен материал от тежко натоварени камиони по ул. Гергана, свързваща кв. Горни Воден през вилна зона Сингел към с. Руен, посоченият черен път е оставен в много лошо състояние - на няколко места е изровена наличната каменна настилка, на 2 места са се образували 30-40см-рови коловози, трудно проходими за всякакви автомобили. Моля да се възстанови пътя или поне да се достави материал - напр. натрошен камък в достатъчно количество, ще помогнем с работата, ако се наложи.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Пропадане на пътната настилка на ул "Странджа"

Начало
08.04.2020
ID:
132

Уважаеми господин кмете д-р Грудев, след многократно сигнализиране за проблем на пътното платно и никакви взети адекватни мерки за отстраняване им, част от улица "Странджа" пропадна. Моля ви, незабавно вземете под внимание случая и предприемете действия. Надявам се молбата ми бъде разгледана в най-кратък срок. Благодаря за отделеното време.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител