В процес 115 Приключени 2610

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасни тротоарни плочки

Начало
25.02.2023
ID:
2246

Здравейте, На 23.01,2023г. ЕВН подмениха 2 електрически стълба пред нашите къщи на ул. Асенова Крепост 23 и 25. Служител на ЕВН каза, че следващата седмица (след монтажа) ще възстановят тротоарните плочки. Вече месец след датата на монтажа тротоарът не е възстановен и имаше ситуация с паднала жена поради образувалата се дупка. Моля за съдействие. Приложено ще видите снимки от плочките около 2-та сменени стълба, направени към датата на сигнала. Благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

КОМПРОМЕТИРАНА ПЪТНА ТАБЕЛА, ОПАСНА ЗА МИНАВАЩИТЕ ПЕШЕХОДЦИ

Начало
24.02.2023
ID:
2243

Здравейте. От началото на учебната година забелязвам, че металните основи на информационната пътната табела за ПЪРВОМАЙ, на идване от с. Бачково, точно преди моста на бензиностанция ПЕТРОЛ буквално са ИЗГНИЛИ. Преди няколко дни табелата се наклони опасно на една страна, застрашавайки живота на хиляди хора, които ежедневно минават от там, а именно: Деца за училище, възрастни , спортуващи, посетители на Асенова крепост Майки с колички Туристи Вземете нещата на сериозно и ВЕДНАГА демонтирайте табелата, за да не се окаже някой в болницата!!! ЧАК СЛЕД ТОВА си репортувайте до институцията, която е отговорна за поставянето на нова такава!!! Въпрос на време ( дни) е да падне върху главата на някого или върху колата му!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Рушаща се къща.

Начало
31.01.2023
ID:
2190

Колко пъти трябва да Ви повадам сигнал за къщата,която се руши.и кмета е запознат от мен лично.трябва ли съседите да не могат да си използват имота спокойно,затова че някой е мързелив,и Вие нищо не правите ,до кога?какви са тези закони?неможем да се използваме имота,защото всеки момент къщата ще рухне,и жиците с тока ще паднат в нашия имот.имам подадена поредна жалба,отговор,не

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Загнило дърво

Начало
29.01.2023
ID:
2176

Здравейте! Искам да подам сигнал за разцепено и загнило дърво което застрашава живущите и минаващи хора от там на ул.Захари Стоянов 26 до голямата входна врата.В момента се прави ремонт на улицата и се премахнаха доста дървета ,но въпросното дърво си стои така.Много ви моля да обърнете внимание.Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Спешно

Начало
23.01.2023
ID:
2165

Изкъртена врата на табло улично осветление .открити тоководещи части.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Питане относно хижа Момина сълза

Начало
16.01.2023
ID:
2150

Моля за адекватен отговор какви са намеренията на Община Асеновград , която е стопанин на Хижа "Момина сълза" и бивш лагер "Гонда вода". Двата обекта от години се рушат и видимо Общината не полага грижа за стопанисването им. Положението е такова, че сградите вече са почти срутени и съответно са опасни. Въпросите ми са : 1. Какво ще се предприеме за съхраняването на обектите, които са любимо място за посещение от туристи не само от Асеновград, но и от други градове на България, а и от чужденци също? 2, В какви срокове ще се изпълнят тези намерения? Въпросите ми, а и Вашите отговори ще направя публично достояние на асеновградската общественост, като ги публикувам във ФБ групата на Асеновград. Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некачествен ремонт

Начало
28.12.2022
ID:
2115

Пиша ви във връзка с ремонта на тротоарната настилка в кв. Горни Воден. От снимките, които съм прикачил ясно се вижда, че ремонтът се изпълнява безобразно. Не се изпълняват елементарни изисквания за равномерно и гладко полагане на плочите, фугирането им и т.н.. Въпросът ми е, това ли е "качествения" ремонт, който всички съкварталци повече от 30 години чакаме?!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Компроментиран тротоар

Начало
20.12.2022
ID:
2109

На тротоара откъм оградата на завод Асенова Крепост на ул. Иван Вазов липсват голямо количество плочки. Тротоара е опасен за ползване. Има и изсипани големи камъни на мястото, което затруднява използването. Майка с количка не може да мина със сигурност. Моля да обърнете внимание. Това затруднява целия квартал зад ЖП Гарата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не добре закрепена ограда

Начало
12.12.2022
ID:
2102

По пътя за Асенова крепост скоро беше поставена ограда за обезопасяване, но част от ограда не е закрепена добре и не може да изпълнява както трябва предназначението си. Изпратете някой служител на общината просто да докосне оградата и сам да прецени дали е укрепена както трябва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Автобуснте спирки в Асеновград

Начало
07.12.2022
ID:
2094

Господа,така изглежда автобусната спирка на градския транспорт, намираща се до казармата. Покрива на спирката пострада от градушката през месец юни 2021 година.От тогава измина година и половина. Спирката не може да се ползва по предназначение – не може да предпазва хората от силно слънце или от дъжд. Колко още време трябва да мине за да се отстрани изпочупения покрив? Тази спирка не е единствена, която е в такъв вид .Разходете се из града и обърнете внимание на автобусните спирки. Надяваме се че ще се направи необходимото в най скоро време. Граждани, използващи градския транспорт.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител