В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Внимание

Начало
30.10.2022
ID:
1992

Моля да се осигури безопасно преминаване (слизане и качване) през бордюра за майки с детски колички и хора в неравностойно положение! Тъй като бордюра е доста висок и опасен! Както и да се предвиди повече зелени секунди на пешеходният светофар на най голямото и опасно кръстовище в града. Светофар на бул. България до сладкарница Нико!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
16.10.2022
ID:
1972

Детската площадка в кв.Запад до бл.101 е в окаяно състояние от години. Пясъчника е станал затревена площ.Беседкта е счупена, липсва една от вртите, люлеещото конче е счупено, доста от оградните дъски са счупени. Надяваме се, че ще вземете незабавни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасно игрище

Начало
16.10.2022
ID:
1971

Искам да сигнализирам за опасно игрище в кв.Запад до бл.109. Игрището е в окаяно състояние. Няма мрежи, вратите към игрището са супени, футболните врати също са счупени и всичко това може да доведе до сериозен инцидент отново. Топката постоянно излиза извън игрището, заради липсващите мрежи и така децата се озовават на натоварените платна за движение.Вярваме,че ще вземете незабавни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопан тротоар на Ул. Иван Вазов

Начало
02.10.2022
ID:
1932

Вече за Незнам, кой път пиша за този тротоар. Завод Асенова Крепост го разкопаха и си го оставиха така. Тротоара е опасен! Какво трябва да стане, че да обърнете внимание? Има десетки сигнали за този тротоар, какво трябва да направим ние гражданите, да се обадим на Румен Бахов, барем да се видим по телевизията?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
02.10.2022
ID:
1931

В двора ми има две изсъхнали дървета(липа).Представляват опасност за къщата и хората, които минават покрай нея.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шахта на улица рожен

Начало
22.09.2022
ID:
1906

Шахта издаваща шум денонощно от преминаващите автомобили

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица без тротоар

Начало
14.09.2022
ID:
1885

Защо ни излъгахте? Г-н Бебев пред БНТ коментира, че пътен знак няма да реши проблема, защото НЯМА КОЙ ДА СЛЕДИ, НЯМА ПОЛИЦАИ ТУК! И обеща неравности по пътя. Днес получих отговор от Вас, че няма да има неравности, защото нямало сигнали. Това е невярна информация! Лично аз съм звъняла на 112 и на дежурен кат и посавала сигнали многократно. Ще ви бъде представена разпечатка от телефона кой ден и в колко часа. Очакваме комисия по транспорта да си свърши работата, да заповяда на место да види терена и да постави неравности. Междувременно отнасяме проблема заедно с кореспонденция и публикации в медиите до Областна администрация. Свършите си работата! Мен лично щеше да ме блъсне кола! Какво чакате? До убият човек ли? Кръвта по асфалта безопасно движение ли значи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕИЗПЪЛНЕН ангажимент от страна на Община Асеновград

Начало
12.09.2022
ID:
1881

Във връзка с опасна улица пред жилищни сгради БЕЗ тротоар и с развиване на висока скорост след асфалтиране бе излъчено цяло предаване по БНТ, в което участваше г-н Бебев от страна на Общината и поет ангажимент до КРАЯ НА АВГУСТ!!! да бъдат поставени съоръжения върху асфалта за ограничаване на скоростта. Любезно ви информирам, че ако не сте забелязали, краят на август отдавна отмина. ДОКОГА ще излизам от блока си с риск за живота и ще ви чакам да си свършите работата?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасност до пътя - изсъхнала топола

Начало
31.08.2022
ID:
1856

Зад Чешмата към параклиса "Св. св. Кузма и Дамян" към Горни воден, по пътя вляво - пресечка със знак- забранено влизането на МПС, стърчи изсъхнала топола, която при една буря ще падне на пътя и поради липсата на видимост от завоя, възможно е да предизвика ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Рушаща се фасада на сградата

Начало
21.08.2022
ID:
1828

След многобройни сигнали до Вас,и след многобройни изявления на най- различни кметове, и постоянни конкурси за реставрирани на първо класно училище в Асеновград, фасадата му започна да се руши. В следствие на обилните дъждове през изминалото денонощие ,започна да пада част от мазилката както и на покривната конструкция .Създава се опасност за преминаващите по тротоара! Моля Ви обърнете внимание преди да е пострадал някой! И нека вече започнем да уважаваме културното наследство с което бихме могли да се гордеем. Благодаря. С уважение Екатерина Беждремова.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител