В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе

Начало
29.04.2020
ID:
166

Искам да подам жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе. Целият главен път на квартала е в ужаснто състояние. Има двадесет вида асфалт върху него, под формата на най-различни кръпки. Пътят не е цялостно ремонтиран от 1970 година насам.Има пропаднали шахти, дупки и големи неравности. Гражданите каращи всекидневно по него разбиват автомобилите си. Не знам да има друг квартал в гр.Асеновград с толкова разбита главна улица, нуждаеща се от цялостно реновиране, а не кръпки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сигнал за безстопанствена и опасна постройка

Начало
29.04.2020
ID:
165

Пиша Ви във връзка със стара и изоставена сграда в кв.Горни Воден, ул.Зорница 4, която е непосредствено до ул.Македония. Сградата е започнала да се срутва и застрашава околните къщи. Имота е частен, но е оставен безстопанствено. Къщата е в укаяно състояние и всеки момент може да падне, следователно да причини щети и на съседната къща, която се намира на ул.Македония 37. Порутената къща се намира непосредствено до пътя, който води до манастира Св. Св. Кирик и Юлита, ако се срути може да го запуши

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Разрешение за паркомясто ?

Начало
29.04.2020
ID:
164

Искам да питам , Дали поставянето на скоба ,според прикачените снимки за парко-място е законно? Ако не е , моля да бъде премахната!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Спазване заповедта за извънаредното положение на здравния министър

Начало
29.04.2020
ID:
162

Ежедневно групички наши съграждани ( роми ) се придвижват от махалата по ул.Бузлуджа към градинките до Палеонтологичния музей. Групички от 3-4 до 10-12 човека без маски и вдигащи шум. Сигнализирах два пъти полицията и един път общината на специалните телефони ,но резултат няма. Дори от полицията ме попитаха какво искам да направят ???? Ограничителните мерки само за някои ли важат ?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Глутница агресивни немаркирани кучета

Начало
29.04.2020
ID:
161

Всяка нощ в околността на детската площадка на квартала се събира глутница кучета, които са агресивни и лаят себе си и ако чуят или видят хора. Нямат маркировка, а се е случвало са ме лаят докато прослам пране на терасата и говоря-агресивни са. През деня ги няма, но вечер се събират и вият. Моля да предприемете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Контейнери

Начало
29.04.2020
ID:
160

Здравейте, както се вижда от снимката, контейнерите на са на мястото си, което е на ул. П. Славейков, там е джоба им. Контейнерите пречат на движението и са на улица, която е под наклон. Самият Д-р Грудев минава всеки ден от там и ги вижда, защо не е сигнализирал той или защото строежът в близост е негов, а самите работници, постоянно местят контейнерите, а от фирмата, която събира боклуците не ги връщат на мястото си. Моля за съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба на гражданите свързана с дърводобивната фирма извозваща дървесина през квартал Горни Воден

Начало
28.04.2020
ID:
159

Гражданите на кв.Горни Воден искаме да се преустанови дейността свързана с извозването на дървесина с големи камиони през пътната мрежа на квартала. Защото тежката техника уврежда пътната настилка, която е стара, не рехабилитирана и не пригодена да издържа на големи натоварвания. В следствие на движението на камионите, асфалта се руши всекидневно! Също така пътните платна на много части в квартала не отговарят на габаритите, нужни за придвижване на тежка техника и създават предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
28.04.2020
ID:
158

В района на ЖП гара Асеновград- магазин Лидъл обикаля глутница от 5- 6 безстопанствени кучета, които тичат и лаят както по преминаващите коли , така и по хората излизащи от магазина. Има и агресивни кучета, които може да нападнат човек ! Вземете мерки и ги изловете! Премахнете ги от там !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Относно колите със залепени стикери.

Начало
27.04.2020
ID:
157

След като вече се минаха 3 седмици от залепването на стикери по колите, защо не се вдигат. Нали срока е 14 дневен.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

минаване с превишена скорост и вдигане на шум над допустимите стойности

Начало
25.04.2020
ID:
156

Ежедневно и системно по ул. 6 Януари в близост до пешеходна пътека със светофар се минава със скорост над допустимата за градска среда и шумът, предизвикан от високата скорост е нетърпим! Моля да се вземат бързи и адекватни мерки, защото това продължава години!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител