В процес 61 Приключени 2546

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

недовършен ремонт

Начало
05.09.2022
ID:
1865

Здравейте , преди време подадох сигнал за недовършен ремонт на тротоар пред къщата ни на Искра 17 , получих отговор , че е предадено към ВИК , но така и не се промени нищо . За съжаление не мога да прикача снимка , снимам с телефона от опцията в сайта ви , но ми дава , че файлът не е от разрешен тип , въпреки че е .jpg и е под 3 мб .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Напоителна система

Начало
05.09.2022
ID:
1863

При поставяне на бурдюрите се разрушава напоителната система, която така или инапе не работеше ... и не се възстановява , на някошло места вече сложиха бетон върху скъсаните тръби.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Дъждовна шахта

Начало
31.08.2022
ID:
1857

Елате и си вижте новата дъждовна шахта до пожарната. Нищо не изтича. 30см вода има на платното

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Разбира улица

Начало
29.08.2022
ID:
1845

Пиша във връзка с мястото между блока и ресторант cool place. Мястото е без настилка, трудно се минава по тези камъни и когато вали изобщо не може да се мине. Хората от блока постоянно минаваме и мисля че е редно да се оправи. Като цяло тротоарите и междублоковите пространства в града са ужасни, всички плочки са разместени, повдигнати от дървета и е мъка да се върви, аз лично постоянно се спъвам и си навехвам кракът. Така че моля обърнете внимание на това, което е необходимо за хората, а не на други проекти, които с тях и без тях.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ограничаване на скоростта

Начало
27.08.2022
ID:
1841

Здравейте! Моля поставете знаци за ограничаване на скороста на 30км и поставете легнали полицаи , защото улица се е превърнала в магистрала и карат с много над разрешената скорост. На улицата постоянно играят и минават деца, което я прави опасна за тях!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Поставяне на легнали полицаи

Начало
27.08.2022
ID:
1839

Пълно биздействие от страна на община Асеновград. Молбата с над 30 подписа от живеещите на ул.Генерал Дандевил в близост до училище Ангел Кънчев,за възтановяване на предишните легнали полицаи премахнати по време на ремонта на улицата.Края на улицата се превръща като скоростна отсечка за много псевдо шофьори. Вече се чака 5 години. Скоро започва учебната година . Преминават мното деца и се молим да не се случи най-лошото.Следващата ни стъпка ще са медиите и телевизията.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Коли по новата велоалея

Начало
25.08.2022
ID:
1836

Още не е построена алеята и вече стана магистрала, Позволено ли е движението на автомобили по велоалеята? Да не говорим, че навлизат върху зелени площи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безполезни изкуствени неравности на опасни улици

Начало
17.08.2022
ID:
1821

Настоящите изкуствени неравности, разположени по ул. "Александър Стамболийски" (непосредствено преди ОУ "Петко Каравелов" до книжарницата) са крайно неефективни за ограничаване на скоростта преди пешеходната пътека до самото училище. Част от елементите липсват, което позволява автомобилите да минават от там без да се налага намаляне на скоростта (което е допълнителна предпоставка за инциденти, защото често шофьорите предприемат по-опасни маневри, дори навлизайки в насрещната лента). Предлагам да се изградят "класически" "легнали полицаи" (каквито има на бул. "България" и до болницата и са доказано по-ефективни и устойчиви), за да може поне малко да се увеличи безопасността на пресичащите (особено деца) в този район и пешеходни пътеки, защото често се кара безрасъдно и с високи скоро

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Съхраняване на лични вещи в общи части в сграда на ул. Преслав 21

Начало
15.08.2022
ID:
1814

Уважаеми господин Грудев, Настоящия сигнал подавам във връзка с нарушаване на разпоредбите на Закона за управление на етажната собственост и противопожарните норми в ж.с. на ул. Преслав 21, изразващо се в съхраняване на лични вещи на стълбищните площадки във входа от някои собственици. В резултат на това са ограничени евакуационните пътища във входа, което е недопустимо, и е влошен микроклимата във входа от миризмата на обувки. Водени са разговори с тези собственици да приберат личните си вещи от общите части, но същите отказват с мотива, че в Асеновград не се прилагат разпоредбите на ЗУЕС, а противопожарните норми нямат задължителен характер. Във връзка с това мола за Вашата намеса да се осигури спазване на посочените разпоредби и се осигури сигурността на всички собственици в сградата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Начало
10.08.2022
ID:
1808

На автобусната спирка в кв.Запад до такситата има панел от спирката който е на земята от няколко дни.Мисля че Общината трябва да се погрижи за целоста на тази спирка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител