В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Окосяване и пръскане на тревните площи в кв.Запад

Начало
19.05.2021
ID:
828

Здравейте, Кога ще бъдат окосени и пръскани тревните площи в кв.Запад? Квартала е заприличал на джунгла!А знаете ли колко деца се прибраха с кърлежи вкъщи?!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклуци на кръстовището на ул. Бузлуджа и ул. Капитан Андреев

Начало
18.05.2021
ID:
827

Изхвърлени всякакъв вид отпадъци на кръстовището на ул. Бузлуджа и ул. Капитан Андреев

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопано от ВИК

Начало
13.05.2021
ID:
820

Бихте ли изпратили екип да почисти на ул. Княгиня Евдокия 22 след ВИК авария. Много прах има, не може да се излезе на терасата, много е прашно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени улици

Начало
12.05.2021
ID:
816

За пореден път подавам сигнал за улица "Иван Вазов" в района зад ЖП гара. Тази улица не се почиства регулярно ! На тротоара откъм гарата има направени купчини от боклук , които обаче не се прибират и се разпиляват . Кога служителите на Чистота ще дойдат да си съберат боклука ? Около контейнерите е много мръсно ! Вземете някакви сериозни мерки за своевременно и редовно почистване на тази улица , че ми омръзна да ви подавам сигнали всеки път !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

храсти в бачково

Начало
07.05.2021
ID:
811

Безстопанственост от страна на бачковския манастир и изцяло обрасли тротоари, не почистено от общината...тротоар няма

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Неокосени площи

Начало
05.05.2021
ID:
809

Всяка година тази градинка е подминавана и не се коси от служителите на общината и затова трябва да се подават допълнителни сигнали специално за нея. Има ли начин тази практика да се промени?!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

За чисти паркове

Начало
05.05.2021
ID:
806

Уважаеми съграждани бих искала да споделя тревогата си от това , че парковете, в които играят децата ни са превърнати в обществена тоалетна за кучета. Единици са стопаните, които почистват след любимците си и то само това, което би могло да се почисти. След тях идват малките деца, които доверчиво и естествено сядат по тревата върху изходеното неотдавна. А както виждаме напоследък заразите са многобройни и опасни! И като говорим за защита на беззащитните, не е ли редно да помислим и за децата??!! Предлагам да се обмисли изграждането на парк за кучета, каквито има в другите градове. Така ще опазим чистотата на тревните площи в града за здравето на децата ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Моля да се вземе под внимание

Начало
20.04.2021
ID:
781

Уважаеми общински служители на общ. Асеновград, имаме огромен проблем в с. Стоево относно сметосъбирането, за което многократно е сигнализирано фирмата изпълнител. Сметосъбирането се извършва веднъж месечно и то некачествено, половината смет си остава пред домовете ни! Както виждате, ние сме едно от селата, които плащат най-много данък смет, приложила съм документи и като услуга получаваме разхвърлени боклуци и счупени кофи, които винаги са надлежно опаковани в чували и изхвърлени в кофите от наша страна, проблемът не е само в нашето домакинство? Ще помоля, да вземете под внимание и да предприемете мерки по въпроса, защото фирмата за сметосъбиране е избрана от вас, по общественна поръчка и би търябвало да упражните контрол! Надявам се на адекватно отношение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище

Начало
17.04.2021
ID:
779

За съжаление отново това е част от резултата вследствие на "последователната политика за управление на отпадъците" на община Асеновград. Вижда се отвсякъде и от всички - включително и от наши клиенти и партньори от страната и чужбина. Знам отговора ви, че това са частни парцели и вашата работа е свършена! Ще направите усилие и ще публикувате този "аргументиран" отговор, съобразно "политиката за управление на отпадъците". И така...отново, но... докога???? Добре - знам, че е досадно за вас, но поне елате и вижте точно в кои парцели са сметищата и направете предупреждения за санкции към собствениците. И може пак да изпратите да почистят и общинския терен, замърсен от тези и други боклуци, носени от ветровете. Павел Апостолов Управител на КОРАЛ СПЕКТЪР ООД

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Моля почистете!

Начало
15.04.2021
ID:
774

След ремонт на улица"Отец Паисий",си оставиха отпадъците в непочистено състояние.Моля изчистете боклука...!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител