В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Непочистена детска площадка и контейнери

Начало
20.09.2021
ID:
1141

Днес е понеделник, часът е 12:00ч. Детската площадка тук не се почиства както останалите в града или централната градска част, има ли график за почистване? Тук децата играят сред боклуци, дишат миризмите от непочистените контейнери за отпадъци,разнасящи зараза, която не е по-малко опасна от други вируси! Жълтият е в това състояние минимум от 2 седмици, подминава се от почистващата фирма. Вижда се, че е за разделно събиране и съответно няма място в него, за да се изхвърли отпадък. За това хората си ги оставят до него.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

контейнери за разделно събиране

Начало
17.09.2021
ID:
1133

Контейнерите за събиране на пластмасови, метални и хартиени отпадъци, разположени в началото на ул. Васил Петлешков, вече втори месец не се изпразват. Препълнени са, около тях се трупат още отпадъци и хората, които искат да събират разделно, няма къде да изхвърлят това, което са събрали. Коя фирма отговаря за тези контейнери и защо не си изпълнява задълженията?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени улици

Начало
16.09.2021
ID:
1128

Улица "Иван Вазов " отново е мръсна, пълна с паднали листа и боклуци. Контейнерите за разделно събиране на отпадъците /стъкло и пластмаса/ са препълнени . Никой не ги е изпразвал от месеци ! Хората вече оставят стъклото отвън до контейнера и така допринасят за още по-грозната гледка. Моля да предупредите фирмата , отговаряща за тях регулярно да си прибира насъбрания отпадък ! А също почистващата фирма редовно да мете улица " Иван Вазов", защото идва да чисти само след подаден сигнал от мен до вас !

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Относно ул. Странджа и ул.Богомилска

Начало
03.09.2021
ID:
1105

Искам да попитам, кога ще бъде почистена от строителните остатъци л. Странджа и ул.Богомилска - разклона между двете. Останал чакъл, свлечен пясък, изоставено колче от знак... Всичко това пречи на движението и освен това запрашва допълнително околната среда.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Събиране на пласмасови отпадъци

Начало
02.09.2021
ID:
1104

Жълтите контейнери за разделно събиране на пластмасови отпадъци са препълнени вече втора седмица. Става въпрос за контейнерите на две от спирките на ул. Княз Борис, както и за още няколко в района. За съжаление ми се налага да оставям торбата с отпадъци отстрани на контейнера. Не ни е дадена възможността да пазим града си чист.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Зелена площ в окаяно състояние

Начало
27.08.2021
ID:
1098

Градинката на улица Богомилска в близост до училище "Христо Ботев" не е поддържана от години и е в окаяно състояние. Има и дърво , което се е наклонило и е счупило бордюра. А точно срещу градинката има жълт контейнер за боклуци, който не е изхвърлян повече от месец и земята е пълна с боклуци! Моля , вземете адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Разделно събиране на отпадъци

Начало
23.08.2021
ID:
1090

Здравейте, контейнерите за разделно събиране са препълнени. Налага се да изхвърлям събрана хартия и пластмаса в общия контейнер. Успешен ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Изхвърлен строителен отпадък

Начало
23.08.2021
ID:
1089

От 2 дни има изхвърлени чували със строителни отпадъци на тротоара на улица Искра на кръстовището с Капитан Андреев. Някои от тях са и на пътното платно, моля да се вземат мерки и да бъде премахнат, а отговорност да търсите от нарушителите/от очевидци човек с каруца ги е разтоварил/

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
22.08.2021
ID:
1086

Нерегламентирано се изхвърлят боклуци на ул. Миньор. Разполагаме с видеозаписи за ежедневно изхвърляне на битови и строителни отпадъци, а днес и труп на животно. Това се намира точно срещу сградата на Траурен дом -Асеновград, която е на Миньор 54. Всички, които посещават новите гробища са свидетели на това.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно изхвърляне на строителни отпадъци

Начало
15.08.2021
ID:
1075

Така се изхвърлят строителни отпадъци от ромите. Това е практика и е безконтролно. Виждаме как общината почиства нерегламентираните снетища, но защо трябва да се стига до там? Няма ли начин да се предотврати появата им и нека всички, които ги създават да бъдат наказвани? Виждаме, че се движат свободно каруци по града, виждаме, че се изхвърлят строителни (и не само) отпадъци, но не виждаме да има наказани и някой да го е страх. Как ще ги глобите сега тези - та те дори нямат регистрационен номер на каруцата?! А всички други, които го правят?!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител