В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липса на инвалидни места за паркиране до хотел Асеновец

Начало
01.03.2023
ID:
2254

Здравейте,майка ми е инвалид и често я карам до центъра с инвалидна кола.Вчера ,когато паркирах на паркинга до хотел Асеновец попитах на портала къде са инвалидните места за паркиране ?Отговориха ми,че са ги махнали и няма.Паркирах,платих си таксата на излизане.Как може на такъв голям паркинг да няма поне няколко места за инвалиди? Моля да разгледате този казус и да вземете адекватни мерки! Благодаря !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба

Начало
28.02.2023
ID:
2253

По време на ремонт на ул Полк.Дрангов, ни беше отрязан достъпа до гаражите-8 на брой, находящи се на Цар Иван Асен. В момента полагат асфалт и затова моля за спешна намеса и разрешаване на проблема, преди работниците да са напуснали обекта.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Опасно близки клони на дърво до националната електрическа мрежа

Начало
27.02.2023
ID:
2251

Израснали клони на липа в жиците на националната електрическа мрежа,намираща се на тротоара пред имота на ул.Първенец 1,кв.Долни Воден,гр.Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Подновяване на тротоарни плочки

Начало
23.02.2023
ID:
2241

Уважаеми дами и господа, Пиша ви по повод подмяната или по скоро не подмяната на тротоарните плочки пред къщата ни наул. "Полковник Дрангов"2. От известно време тече подмяна по цялата улица, но както вчера разбрах пред нашата къща, в оставащите 5 метра за да се завърши улицата, плочките нямало да се сменят. И причината е, че преди повече от 15 години те бяха подменени от нас лично със наши собствени средства заради лошото им състояние. Сега след всички тези години те са отново начупени, компрометирани и различни на цвят и форма от останалите. Въпросът и молбата ми е да бъде преразглеждане решението да се оставят старите плочки. Разбирам, че може би естетичния вид на цялата картина не е най важното, но нека се има в предвид, че предишното заменяне всъщност е било с лични средства С ува.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изсъхнало дърво

Начало
22.02.2023
ID:
2240

На ул. „Цар Иван Асен II” № 62, на тротоара има дърво, което е изсъхнало и има опасност да падне. В близост до короната му преминават жици на електрозахранването. Движението от автомобили и пешеходци в района е много интензивно. В тази връзка, Ви моля за оглед на дървото и вземане на мерки за отстраняването му.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Замяна на печки за отопление с твърдо гориво по селата

Начало
22.02.2023
ID:
2237

Здравейте! Пиша Ви от мое име и от името на група заинтересовани хора с въпрос. Интересуваме се от програмата за замяна на печките за отопление с дърва и въглища. Бихте ли посочили актуална информация как се развива програмата и откога да очакваме да започне същинска реализация по подмяна на печките? С уважение, Славена Шекерлетова

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Подкастряне на дървета

Начало
21.02.2023
ID:
2235

Здравейте, Пиша Ви във връзка с необходимост от подкастряне на дървета, липи, намиращи се пред вход на блок на ул."Гоце Делчев" 49. Желателно е да се извърши преди пролетния сезон. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Конската чешма или Блатото - Конска чешма

Начало
21.02.2023
ID:
2232

Така наречената Конска Чешма от месеци се превръща в блато! Причината за това е запушването на канализацията, която е отводнява. Листата, които всеки сезон падат от големия чинар над нея, допринасят за това. А запушването е сериозно и трябва да се реши от специалист, защото почистването с тел, което правят хора изпратени от фирмата по чистота, може би, трае точно един ден!!! Моля да се вземат мерки!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Лаещо куче

Начало
20.02.2023
ID:
2229

Здравейте, бях подала сигнал миналата седмица за непрекъснато лаещо куче особено вечер. Служител от общината посети адреса като предписва кучето да се затваря в помещение вечер. Искам да кажа че това изобщо не се спазва от собствениците и кучето си обикаля нощем целия двор. Аз съм с две малки деца които през нощта се будят от лая на кучето и не могат да заспя след това. Искрено се надявам да се вземат мерки но собственикът не прави нищо по въпроса. Моля за съдействие

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Дървета за рязане

Начало
19.02.2023
ID:
2227

Къщата ми има двор, който в с обща ограда с двора на централна поща. В близост до двора са израснали две дървета, които освен че пълнят двора ми с листа и боклуци представляват и опасност за децата ми. Искам дърветата , които са диворасли да се премахнат, но от общината не получавам съдействие защото са били във фирмен двор, а от пощата ми казват че трябва да се обърна към шефа им който е в София. Ако може между институциите да се стигне до някакво решение за премахването на дърветата

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител