В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Горни Воден

Начало
01.07.2020
ID:
273

Здравейте, въпросът ми е КОГА ще бъде отремонтирана улица "Свети Кирик"? Предполагам сте наясно, че Горни Воден е квартал на Асеновград и е редно Общината да се погрижи за основната улица в квартала.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Дълбока и пропадаща улична дупка

Начало
01.07.2020
ID:
272

Здравейте, Има голяма дупка на посоченият адрес. Става все по-голяма, може би има и опасност от пропадане на пътя. Изглежда кухо отдолу. Преди време имаше ВиК ремонт на същото място. Моля вземете незабавни мерки, преди да стане сериозен инцидент ! Опасна е, въпрос на кратко време е да стане ПТП. Района е оживен и с натоварено движение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконни строежи

Начало
30.06.2020
ID:
271

Г-н Христо Грудев,имам подадена жалба в Община Асеновград с входящ номер 94.Р.30 от дата 30.01.2020г. ,на която нямам отговор.Уведомявам Ви ,че ваши служители прикриват незаконните действия на Стефан Топуров на ул. "Юговска " 17 и ул."Странджа "12.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Шахта със знак стои една седмица

Начало
30.06.2020
ID:
270

На Цар Иван Асен 115 шахтата е за ремонт от много време,миналата седмица поставиха знак СТОП с табела да се премине отдясно.Минават камиони драскат колите на живущите,избутват табелата.Кога ще оправите шахтата,и ще премахнете знака?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не окастрени дървета

Начало
29.06.2020
ID:
269

Здравейте, на 17.03.2020 год. подадох молба са окастряне на липи на ул. Освобождение № 1 с вх. № 94.М.208, но все още нищо не е направено по нея, а липите вече застрашително спушиха цялата улица. Клоните на тази, която е пред входа на кооперацията на ул. Освобеждение 1 опират застрашително във фасадата на апартамента на ет. 3 и бута козирката. Всички липи на тази улица са на възраст над 40 год. /с изключение на 2 по-малки/. Моля дърветата да бъдат огледани и да се вземат необходимите мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупена детска площадка Пожарната

Начало
29.06.2020
ID:
267

Площадките за игра са в изключително лошо състояние, но пиша за тази до Пожарната. Счупени са част от стълбите на пързалката, както и гредите, по които се ходи до самата пързалка, счупена е и още едно съоръжение, както и кошчетата за боклук. Част от гредите на оградата липсват, което е предпоставка за навлизане на улични котки и кучета, които използват пясъчника като тоалетна. В момент в който хигиената и изключ. важна, моля, Общината като съвестен стопанин да се погрижи за собствеността си!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Моля за съдействие

Начало
29.06.2020
ID:
266

Здравейте! Не знам за кой път се подава сигнал за гнусна и отвратителна "ДЕТСКА ПЛОЩАДКА" НА УЛ. ТУТРАКАН 12. Всички съоръжения са извън всякакъв стандарт.Пясъчник - няма, детски люлки- няма, изпочупени пейки-има.., Моля, за реални действия ,а не само обещания. 1. ЗАЩО НЕ СЕ ПОЧИСТВА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ? 2. С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ПОКАНИЛА ВЛАСТИМАЩИТЕ ДА ПОСЕТЯТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА? 3 . ЧИЙ АНГАЖИМЕНТ Е ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЛОЩАДКАТА И ИМА ЛИ КОНКРЕТЕН ПЛАН ЗА

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

неприключен ремонт на ВиК

Начало
27.06.2020
ID:
265

На 19.05.2020 ВиК извършват ремонт, резултата месец+ по-късно все още е нарушена настилка в следствие на непочистен почвен материал, необезопасен насип опасен за движението на МПС, запушено платно заради насипа, запушен тротоар, невъзстановена пътна настилка и замърсяване от прах който се вдига заради немърливостта им. Това е редовна практика на ВиК съдейки по други ремонти в същия район за изминали периоди.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
27.06.2020
ID:
264

На единствената детска площадка в кв.Долни Воден на практика децата няма къде да играят. Люлките са счупени, на пързалката липсва стъпало, стърчат болтове и се клатят дъски. Една от пейките е счупена от миналото лято и катерейки се на нея, също може да се нарани дете. Площадката има спешна нужда от ремонт и поставяне на обранителни камери, за да се предотврати последващото ѝ рушене.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Кофи за смет

Начало
27.06.2020
ID:
263

Здравейте!Април месец пуснах сигнал относно кофите за смет, че са в окаяно състояние, нямат капаци, колела смачкани и нзключително ЗАХАБЕНИ. Отговорихте ми, че е започнало поетапна смяна на кофите. Тъ да попитам, на КАКЪВ ЕТАП СТЕ? Не виждам нищо сменено из града. Докажете,че сте по-отговорни от предишната община! Идеята на всяка партия с първи мандат е да има втори!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител