В процес 157 Приключени 2633

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Дърво за кастрене.

Начало
24.01.2023
ID:
2169

Здравейте искам да подам сигнал за дърво намиращо се на ул.Захари Стоянов 28. Има нужда от кастрене на клоните който са вплетени в кабелите. Въпрос на време е да стане инцидент . Моля да вземете бързи и адекватни мерки. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ОБЕЩАХТЕ ЗА ВИЛНА ЗОНА ПАРАКОЛОВО ВОДА Г-Н ГРУДЕВ! КОГА ЩЕ ИМА ДЕЙСТВИЯ?

Начало
23.01.2023
ID:
2167

Уважаеми г-н кмет на гр.Асеновград, Бяхте обещали за вилна зона Параколво да пуснете тръба за вода от ново построената ВИК помпена станця която ще захранва с вода мулдовския манастир Света Петка. Знаем, че за този проект са отпуснати милиони. От дълги години на сам, само обещания давате за вилната зона Параколово на Асеновград, но реални действия не виждаме. Във вилната зона има много вили които имат нужда от вода и инфраструктура, подавани са множество сиганли и молби през годините, защо никой от управниците не работи по въпроса? Искаме действия не само обещания!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни стълби и тротоари.

Начало
23.01.2023
ID:
2166

Опасни стълби с липсващи и паднали плочки,които дори не са нивелирани.Всеки ден от там минават хора и ученици за автобусната спирка до БББ на ул.Христо Ботев Моля, да се обърне внимание и на тротоарите в квартал Изток, а не само на центъра и пазара. Благодаря за вниманието!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Кастрене на дървета

Начало
20.01.2023
ID:
2161

На ул.”Клокотница”1 вход В дърветата имат нужда от подкастряне, не са кастрени 20 години и са опасни. Надявам се да обърнете внимание !!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ

Начало
09.01.2023
ID:
2139

Здравейте, На 6.12.2022 г. публикувахте моя СИГНАЛ №2089 относно НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ. На 23.12.2022 получих от вас отговор че сигналът ми е препратен по компетентност до ВиК - Пловдив. На 04.01.2022 г получих обаждане от ВиК - Пловдив, в което служителят ми обясни че сигналът който сте им препратили не е от тяхна компетентност, а е от компетентност на Община Асеновград, която е собственик на съоръжението. Как според вас ще се реши това недоразумение ? Моля ви за адекватна реакция и намеса за решаване на продължаващия проблем с наводняването.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разместени плочки на тротоара след лош ремонт

Начало
05.01.2023
ID:
2133

Здравейте, преди по- малко от 2 год. бе извършен ремонтът на ул."Клокотница" в А-д. Още тогава плочките не бяха поставени качествено.Пред сградата на №39, поради по- специфичен наклон бяха поставяни 2 пъти- от самото начало разкривени. С времето и редовното преминаването през плочките (на това място не се паркират коли, но е вход за гаражи!!!) те се движат все повече и започнаха да се чупят. Във недобре запълнените фуги расте трева. Оплакахме се още тогава на господина от Общината, който прие и одобри ремонта- нищо не беше направено. Единствено беше поставен асфалт, за да може да влизаме с кола в гаражите си, защото нивото на тротоара по цялата улица е различно- варира от 2 см до 15 см. Моля за съдействие и пренареждане на плочките.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Липсваща/повредена тротоарна настилка

Начало
04.01.2023
ID:
2128

Лошо състояние на тротоарите от двете страни на улица Иван Вазов. В по-голямата си част тротоарната настилка е силно замърсена от растителност, а на места изцяло липсва такава. Двата тротоара са труднодостъпни, като за майки с колички са изцяло неизползваеми. Поради това се налага пешеходците да са на пътното платно, създавайки предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Капещ противопожарен кран

Начало
23.12.2022
ID:
2113

Протовопожарният кран от няколко седмици капе.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тротоари

Начало
10.12.2022
ID:
2100

Тротоарите около храм "Св.Атанас" са в окаяно състояние, наистина окаяно. От пожарната до храма и на отсрещния тротоар до Ресторант "Снежанка" положението е трагично. Минавайки ежедневно от там с бебешка количка виждам как всяка една плочка се руши с всеки изминал ден. Преминаването от там с количка е бих казала дори опасно. Ежедневно стари хора падат спъвайки се.. Моля, вземете мерки скоро, защото от там минава голям поток от пешеходци. Опасен е!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

наводняване поради задръстена отводнителна тръба в с.Конуш

Начало
06.12.2022
ID:
2089

Съсобственик съм на имот в с.Конуш, общ.Асеновград ул. Стамболийски № 12, с идентификатор 38385.210.296. Отводнителната тръба на уличната канализация , минаваща под улицата имота ми отдавна е задръстена, поради липса на шахта и решетка, и от двете страни на улицата. Това предизвиква постоянен проблем при проливен дъжд, като водата вместо да се оттича тръбата, наводнява моя и съседните два имота.Образуват се огромни езера в дворовете на имотите ни, водата подкопава стените на къщите, търпим щети върху имотите, и е невъзможно те да бъдат ползвани по предназначение. Моля Ви да предприемете необходимото : за неотложно отпушване и прочистване на въпросната задръстена тръба, която минава под уличната настилка,за изграждане на шахти и решетки ,които да предпазват от ново запушване.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител