В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пътна настилка

Начало
20.07.2022
ID:
1752

Добър ден, бих искал да се оплача от пътната настилка на улица васил левски коята започва от моста и стига чак до кръговото до Шел. По тази улица минава много трафик но е пълна с неравности и е отвратително да се кара по нея всеки ден. Нищо не се е подобрило по настилката, и скорощният строеж до жп гарата допринесе за още неравности като не си запълниха дупките като хората. Моля да се направи нещо по този въпрос. В сърцето на града да има такава лоша настилка на може би най-натоварения път е срамно за общината. Постоянно трябва да се заобикалят дупки или в повечето случаи дори и немогат да се избегнат.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пръскане против кърлежи и бълхи

Начало
17.07.2022
ID:
1746

По тревните площи, паркове и детски градини има кърлежи и бълхи. Моля да се вземат мерки и по-често да се пръска против тях!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Окастряне на дърво

Начало
14.07.2022
ID:
1738

През м. ноември 2021 г. подадох Заявление с вх. номер 94.В.485/01.11.2021г за оформяне корона на дърво. Във връзка с постъпилото заявление е направена проверка, която констатира нуждата от подкастряне. Получих писмо с Изх. номер 94.В485/22.11.2021 в което ме уведомяват , че фирма изпълнител ще подкастри дървото през есенно - зимния период. Есенно- зимниоя период мина, а резултат няма. Въпросът ми е : Кога ще бъде извършено подкастрянето?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

стари коли

Начало
07.07.2022
ID:
1720

Две стари коли без рег.табели, на един и същи собственик стоят на тротоара от месеци на ул."Марин Дринов" №6

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разлагащи се трупове на животни

Начало
04.07.2022
ID:
1712

В градинката около дървото пред залата за танци има разлагащи се трупове на две котки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно тротоар и документ

Начало
03.07.2022
ID:
1706

Уважаеми дами и господа, поради липса на тротоар в Нареченски бани, ул Панорама 15, преминаваща през блокове, настоявам за незабавно ограничаване на скоростта до 20 км. и контрол за спазването до изграждането на такъв. Само за 90 дни тук бяха сгазени 2 животни, а аз успях да се отстраня и да не бъда сгазена. Също така във връзка с разговор с отдел Екология- служител Дора, моля да получа документ, че се грижа за бездомните котки в района, в който живея - на посочената улица, като ги храня, лекувам и обезпаразитявам. По примера на другите Общини моля Община Асеновград да издаде подобен документ, удостоверяващ правото за хранене на животни при поемане на обезпаразитяването им - вътрешно и външно. Доколкото съм информирани редица общини издават документи за хората, поели грижа за бездомничета.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ЧАСТЕН ИМОТ, ИЗПОЛЗВАН ЗА СМЕТИЩЕ

Начало
27.06.2022
ID:
1699

Собственикът използва имота като не регламентирано сметище в жилищен квартал, събира всякакъв вид изгнили мебели( дивани, столове, маси, матраци и т.н.), прозорци, тухли и керемиди, около 3 стари автомобила се помещават в обекта. През летния сезон мястото е пълно с плъхове, змии и хлебарки, които плъзват по дворовете на всички ни и създават потенциална опасност за деца и възрастни, и разнасяне на зарази. Моля, община Асеновград да вземе адекватни мерки и да извърши реални проверки. Парцелът е с номер№383, намиращ се зад ул. "Младежка".

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Изоставена кола

Начало
26.06.2022
ID:
1696

На улица Искра 33 има изоставен автомобил ,който вече години не е местен и сантиметър. Пречи на живущите и затруднява движението по улицата,моля вземете адекватни мерки този път,това е третия пореден сигнал,който пускам. Март месец бяхте върнали че до 20дни ще е премахнат,е вече е края на Юни и резултат няма!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некачествено извършено косене

Начало
24.06.2022
ID:
1693

Здравейте, благодаря че общината е включила ул. Иван Вазов в косенето. Улицата беше окосена, но много некачествено. Да, тревата беше окосена, но не беше премахната от самия тротоар по цялата улица, най- вече около завод Асенова Крепост. Тротоара отново е неизползваем, неможе детска количка да мине. Това затруднява предвижването на живущите към централната част на града, а това е единствената ни връзка! Отделно срещу пресечката на ул. Костадин Балтов има израстнала дива смокиня, която е запушила целия тротоар и трябва да се премахне или поне окастри. Моля общината да вземе присърце този проблем, който е важен за желия квартал зад Гарата.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

не поддържана тревна площ в парк

Начало
21.06.2022
ID:
1682

буйна растителност не напръскано против паразити , непочистено

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител