В процес 80 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Корона на дърво

Начало
31.01.2023
ID:
2181

Моля да се прегледа дървото на Захари Стоянов 13 и да се прецени дали е необходимо допълнително оформяне на короната и третиране с обущарска боя.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Как се обработва обратана връзка от подадените сигнали и по какъв критерии маркирате сигналите като приключени?

Начало
31.01.2023
ID:
2180

Как се обработва обратната връзка от подените сигнали? Как маркирате сигналите като "приключени" ? - Уличното осветление, за което подавам сигнали постоянно не работи ,а сигнала е "приключен" ? Пак ли трябва да пусна сигнал за пореден път? Имате данните на хората, които пускат сигналите, какъв е проблема да се свържете директно с тях, за да разберете какъв е проблема, ако оценката е 1 например? Не е ли идеята на цялата система да направим Асеновград по-добро място за живеене?

Статус:  В процес

Добавяне на коментари под сигнали

Начало
31.01.2023
ID:
2179

Здравейте, Мисля, че не е лоша идея , в тази система под всеки подаден сигнал да има опция за добавяне на коментари и/или даване на по-адекватна обратна връзка след като един сигнал бъде "приключен", а не само оценка от 1 до 5. За пореден път пускам сигнал за неработещо улично осветление, който е марикаран като "приключен", а осветлението така и не работи. Моля да обръщате внимание на оценките, които потребителите връщат като обратна връзка, защото щом е оценката е 1, значи нещо не както трябва.

Статус:  В процес

Некадърно направен ремонт, Опасно съоръжение

Начало
30.01.2023
ID:
2178

Само месец след официалното откриване - декември 2022 на новия център, радостта на хиляди асеновградчани бе помрачена от видимо некадърно направения ремонт на новия център, за който бяха похарчени над 3 милиона лева европейски и държавни пари. Препоръчваме на заместник кмета, отговарящ за това да се разходи 50 метра от входа на общината, да види безобразието по изпъл е името на така наречената " сцена" и да вземе мерки Общината да принуди изпълнителите да я ремонтират , докато не е изтекла гаранцията за това. Определено посетителите на коледните тържества нямат вина за спуканите пластмасови ????!!!!??? лайсни, нито за вече гниещи, необработени дъски!!! Ако скоро не бъдат предприети действия, то ще бъдат уведомени журналисти, телевизии, държавни и европейски институции за репортажи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Удължение на уличното осветление

Начало
30.01.2023
ID:
2177

Моля в най- кратък срок да бъде удължено уличното осветление на ул."Преслав" до номер 56 /до чешмата, намираща се над параклиса "Света Варвара". В момента в този район е тъмна тъмница вечерно време... Децата ни се страхуват да минават от там сутрин и вечер, а това е пътя им до училище ( ОУ "Ангел Кънчев ") Има стълб от долната страна на параклиса, но осветителното тяло е насочено надолу към паркинга, а също е много слабо и отделно, когато дървото чинар,( в чиято основа се намира стълба) е разлистено , то то не върши никаква работа по предназначението, за което е поставено там... Моля служителя/ служителката на Община Асеновград, която разглежда молбата ми, да се постави за момент на мястото на хората и децата, които ежедневно трябва да минават от там, буквално не виждайки нищо. Благо

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Загнило дърво

Начало
29.01.2023
ID:
2176

Здравейте! Искам да подам сигнал за разцепено и загнило дърво което застрашава живущите и минаващи хора от там на ул.Захари Стоянов 26 до голямата входна врата.В момента се прави ремонт на улицата и се премахнаха доста дървета ,но въпросното дърво си стои така.Много ви моля да обърнете внимание.Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Улично осветление

Начало
27.01.2023
ID:
2175

Здравейте, Ул."Матей Преображенски" от няколко седмици е без улично осветление.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Снегорин

Начало
27.01.2023
ID:
2174

Вече е 9ч. Кога снегорините ще изчистят улиците на с Лясково и пътя до селото.. Все пак и тук живеят хора,а много от тях работят в Пловдив и Асеновград.....

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Ухапан от куче

Начало
26.01.2023
ID:
2172

Днес бях нахапан от група безстопанствени кучета, намиращи се до блоковото пространство зад читалището в гр. Асеновград. Моля погрижете се за сигурността и здравето на гражданите в град Асеновград със съответни действия! Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител