В процес 147 Приключени 2620

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липса на осветление

Начало
02.05.2020
ID:
171

През месец декември 2019 бяха поставени стълбове на ЕВН на ул.Борова в с. Долнослав. Оттогава чакаме да бъде поставено улично осветление на новопоставените стълбове. Тази пресечка е неосветена и създава големи трудности на живущите. Сутрин рано и вечер придвижването е много неприятно, дори опасно. Възрастни и деца са притеснени от тъмнината. В очакване съм на Вашия отговор съм в законния срок.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Контейнери, които не са на точните си места

Начало
01.05.2020
ID:
170

На пл. Бански 1, както се вижда от снимките има място, легло, само за 1 бр. контейнер, а на посоченото място са 3 бр. Контейнерите са оставени от почистващата фирма точно на кръстовището. Има 2 бр. контейнери, които пречат на автомобилите за по-добра видимост и са предпоставка за оформяне на сметище или за ПТП. Моля за съдействие! Всеки месец ли трябва да подавам този сигнал, за да има ефект, каква е тази управа. Точно на 1 април 2020 съм подала същия сигнал, а от 2 дни, контейнерите пак са там

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Безотговорно кметство

Начало
01.05.2020
ID:
168

Пиша Ви във връзка с некоректното почистване от страна на служителите отговорни за това. Обадих се предварително на секретарката в кметството миналата седмица за да ги предупредя, че ще имам много отпадъци, защото почиствах основно къщата от ненужни вещи и, понеже с години не е правено това! Първо , че не са взели нито един чувал и 2ро е разкъсан един , по долу прилагам снимка. Сега трябва ли да събера всички чували и да ги изхвърля пред кметството? Как може такова отношение към работата?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изоставен имот

Начало
30.04.2020
ID:
167

Пиша Ви с молба за вземане на адекватно решение и на време преди да е станало късно. Става дума за имот , който се намира до имота на баща ми намиращ се в село Тополово , улица Петко Д. Петков 1. Този имот не се е стопанисвал може би от 20 години. С многократни молби и звънене до собствениците да продадат или да поддържат имота си остават напразни. Там сградата вече се руши, наполовина е паднала. Няма врата, децата си играят около нея. Кмета също не се интересува от такива имоти !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе

Начало
29.04.2020
ID:
166

Искам да подам жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе. Целият главен път на квартала е в ужаснто състояние. Има двадесет вида асфалт върху него, под формата на най-различни кръпки. Пътят не е цялостно ремонтиран от 1970 година насам.Има пропаднали шахти, дупки и големи неравности. Гражданите каращи всекидневно по него разбиват автомобилите си. Не знам да има друг квартал в гр.Асеновград с толкова разбита главна улица, нуждаеща се от цялостно реновиране, а не кръпки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сигнал за безстопанствена и опасна постройка

Начало
29.04.2020
ID:
165

Пиша Ви във връзка със стара и изоставена сграда в кв.Горни Воден, ул.Зорница 4, която е непосредствено до ул.Македония. Сградата е започнала да се срутва и застрашава околните къщи. Имота е частен, но е оставен безстопанствено. Къщата е в укаяно състояние и всеки момент може да падне, следователно да причини щети и на съседната къща, която се намира на ул.Македония 37. Порутената къща се намира непосредствено до пътя, който води до манастира Св. Св. Кирик и Юлита, ако се срути може да го запуши

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Разрешение за паркомясто ?

Начало
29.04.2020
ID:
164

Искам да питам , Дали поставянето на скоба ,според прикачените снимки за парко-място е законно? Ако не е , моля да бъде премахната!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Спазване заповедта за извънаредното положение на здравния министър

Начало
29.04.2020
ID:
162

Ежедневно групички наши съграждани ( роми ) се придвижват от махалата по ул.Бузлуджа към градинките до Палеонтологичния музей. Групички от 3-4 до 10-12 човека без маски и вдигащи шум. Сигнализирах два пъти полицията и един път общината на специалните телефони ,но резултат няма. Дори от полицията ме попитаха какво искам да направят ???? Ограничителните мерки само за някои ли важат ?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Глутница агресивни немаркирани кучета

Начало
29.04.2020
ID:
161

Всяка нощ в околността на детската площадка на квартала се събира глутница кучета, които са агресивни и лаят себе си и ако чуят или видят хора. Нямат маркировка, а се е случвало са ме лаят докато прослам пране на терасата и говоря-агресивни са. През деня ги няма, но вечер се събират и вият. Моля да предприемете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Контейнери

Начало
29.04.2020
ID:
160

Здравейте, както се вижда от снимката, контейнерите на са на мястото си, което е на ул. П. Славейков, там е джоба им. Контейнерите пречат на движението и са на улица, която е под наклон. Самият Д-р Грудев минава всеки ден от там и ги вижда, защо не е сигнализирал той или защото строежът в близост е негов, а самите работници, постоянно местят контейнерите, а от фирмата, която събира боклуците не ги връщат на мястото си. Моля за съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител