В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Силна миризма на свине в район казармата

Начало
08.10.2020
ID:
458

Моля за проверка в околностите на район казармата. Често се усеща силна и неприятна миризма на свине, идваща от неопределено място. Миризмата е толкова силна, че се налага да се затворят прозорци и изключително много пречи на живущите в района.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Предложение

Начало
07.10.2020
ID:
457

В Асеновград през 2008г. бяха номерирани леките гаражни клетки и от тогава за тях се плаща такса в общината. Но самата номерация бе осъществена в заварено положение на гаражите - те са изградени от различен материал и са с различна площ. А месечният наем е еднакъв за всички. Освен това на много места в града те са в окаяно състояние - ръждясали, пропадащи, изгнили, което много загрозява градската среда. А тези от дърво са и лесно запалими, като един пожар би се разпространил бързо. Според мен трябва да бъдат премахнати съществуващите към момента гаражни клетки и впоследствие на техните места общината да постави нови - стабилни (от метал) и с еднаква площ. Помислете по този въпрос - знам, че ще са нужни средства, но смятам че би било добре с оглед придаването европейски вид на Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

чистота

Начало
06.10.2020
ID:
456

Моля ресорния по казура отдел да предприеме незабавни действия по отстраняване на мизерията на ул. Солунска" № 24. Прилагам снимка на ежедневието на този адрес. При раздадени толкова разрешителни, събиране на такси смет и данъци крайно време е да се реши това безобразие. Предварително благодаря за съдействието.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Болнични отпадъци изхръляни в близост до училище

Начало
05.10.2020
ID:
455

Здравейте, не за първи път виждаме подобни отпадъци от болницата хвърлени в/до контейнера, който е предназначен за жилищните сгради и са за битови отпадъци, както и в близост до училище "Петко Каравелов". Тези бутилки биват вземани и повторно използвани като в тях се продават напитки като мляко,вино и т.н. Надявам се да се вземат мерки. Датата на която ги забелязахме отново е 05.10.2020 (Понеделник привечер, около 19:00 часа)

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Заграден парк

Начало
05.10.2020
ID:
454

Заграден е парка с мрежа, за който имаше толкова много протести, преди 2 години, и на който общината върна статута?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за кола която не е в движение съхранявана пред дома ми с години

Начало
05.10.2020
ID:
453

Здравейте, пиша за да подам сигнал за кола която не е в движение и се стопанисва пред дома ми с години. Регистрационен номер на колата - РВ 0789 СХ. Колата е на това място от повече от 2 години и молбите да я махнат от там към хората свързани с нея не дават резултат. Също искам да подам сигнал за недовършен и липсващ тротоар пред къщата ми и тази на съседите живеещи на ул. Захариа 93. Както се вижда от двете прикачени снимки общината е пропуснала да направи необходимото пред нашите домове. Къщите в съседство имат тротоар, но по необяснима за нас причина за нашите токъв липсва. Надявам се да приемете сигнала ми със съответните мерки за да се премахне колата, която не е в движение от местото и, а съсщо така да се направи необходимата тротоарна настилка където липсва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни кучета

Начало
02.10.2020
ID:
452

Искам да подам сигнал за кучета, които са отглеждани в двора от мъж (г-н Батуров) живеещ на ул. "Кн. Александър Батенберг" № 20 и този двор прилича на сметище, има опасност и от зарази. Мъжът разхожда най-голямото куче вързано с някаква връв, а останалите като глутница след него, някой да маркирани а други не. Тези кучета по цял ден обикалят улиците, агресивни са, лаят, гонят, скачат и многократно подгонват детето ми. Той се прибира останал без въздух и много изплашен. Моля Ви спешно да предприемете някакви действия, а не да чакаме детето ми или някой друг да бъде нахапан.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Без улично осветление в Патриарх Евтимово от две вечери

Начало
01.10.2020
ID:
451

Отново без никакво улично осветление. За втори път този месец! Защо постоянно спира осветлението?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Счупено съоръжение на детска площадка

Начало
01.10.2020
ID:
450

Новата площадка по пътя за Горни Воден за деца от 0 до 3 години е със опасни и счупени съоръжения и цялата е наакана от птици.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ще има ли велоалеи

Начало
01.10.2020
ID:
449

Ще има ли велоалеи защо всеки град има велоалеии български Защо Беж велоалеи не става за велосипедисти защо в града има много велосипедисти без велоалеи не става

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител