В процес 49 Приключени 1823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Повреден общински паметник

Начало
07.07.2021
ID:
958

Повреден е паметникът на Александър Стамболийски в общинската градина пред Търговски Център "Континент". Гранитените плочи са отлепени, но са свалени цели и без повреди и са складирани в търговския център. През годините сме отстранявали дребните повреди за наша сметка. Молим общината да ни окаже съдействие, ако не с майстор, който да го възстанови, то поне с материали, за да го поправим ние. Очакваме отговор и благодарим предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

жалба

Начало
07.07.2021
ID:
957

До г-н Христо Грудев кмет на гр. Асеновград ЖАЛБА От Емил Дечев, тел.: 0897419035 Г-н Грудев, моля да окажете съдействие за изясняване на следната ситуация относно /фреш бар/ магазин за алкохол , тютюневи изделия, кафе и фреш, които отказват на своите клиенти да ползват тоалетната в обекта. Въпросния фреш бар се намира в гр. Асеновград , ул. Цар Освободител 31, казва се “My Day”.В обекта е поставена табела /вече почти цяла година/, че тоалетната не работи и достъпа и се отказва от служителите. Доколкото ми е известно, когато се предлагат алкохолни напитки в обекта, са задължени да имат тоалетна за клиенти /тъй като имат няколко изнесени маси отпред на тротоара/. Освен това на въпросния обект не се спазват противоепидемичните мерки /служителите работят без маски/. Очаквам отговор!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паркиран автобус на Либхер до училище Кирил и Методий и Цар Иван Асен 2!

Начало
07.07.2021
ID:
954

Паркираният от месеци автобус на Либхер до училище Кирил и Метдоий и Цар Иван Асен II, с регистрационен номер РВ4656ТС, затруднява трафика и няма видимост на пътя и тротоара, с което застрашава живота на децата които учат в две училища и видимоста е много малка. Това не е паркинг за автобуси, като професионален шофиьор и водача не се сеща да го махне автобуса, всеки ден стават ПТП на пътя. Моля да се вземат конкретните мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Саморасли дървета

Начало
06.07.2021
ID:
952

Моля да бъдат премахнати саморасли дървета зад блока на ул. Славянска 1. Височината им стига до 3я етаж, закриват ни светлината и са предпоставка за кражби. Също така има саморасли диви орехи на изхода на паркинга от страна на ул. Гоце Делчев, които пречат на видимостта на превозните средства. Моля молбата ми да бъде удовлетворена!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ПРИЗИВ

Начало
05.07.2021
ID:
947

Призовавам уважаемия г-н кмет д-р Христо Грудев, както и всички Общински съветници/наши представители/ да поемат инициативата и от името на всички граждани на територията на Община Асеновгрaд да потърсят отговорност от РД "Борба с градушките", както и "Центъра за координация за използване на въздушното пространство" заради крайно неадекватните действия на 25.06.2021г./Петък/, вследствие, на които градушка с особено големи размери,освен че причини много материални щети, има и много пострадали хора с наранявания. Да бъде поискано отстраняването от поста на виновниците за стеклите се обстоятелства. Да бъде изискано създаването на по-ясен ред за приоритизация при сходни събития. Крайно недопустимо при наличието на техника и възможност, гражданите на цял град да страдат заради "частен самолет"!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Призив за поемане на инициативата от името на гражданите и търсене на отговорност относно градушката ударила Община Асеновград на 25.06.2021г.

Начало
05.07.2021
ID:
946

Призовавам уважаемия г-н кмет д-р Христо Грудев, както и всички Общински съветници/наши представители/ да поемат инициативата и от името на всички граждани на територията на Община Асеновгрaд да потърсят отговорност от РД "Борба с градушките",както и "Центъра за координация за използване на въздушното пространство" заради крайно неадекватните действия на 25.06.2021г./Петък/,вследствие,на които градушка с особено големи размери причинява много материални щети, има и пострадали хора с наранявания.Да бъде поискано отстраняването от поста на виновниците за стеклите се обстоятелства, както и създаването на по-ясен ред за приоритизация при сходни събития."Крайно недопустимо при наличието на техника и възможност за намаляне на риска, гражданите на цял град да страдат заради "частен самолет" !"

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

жалба

Начало
02.07.2021
ID:
940

До г-н Христо Грудев кмет на гр. Асеновград ЖАЛБА От Теменужка Петрова, тел.: 0899122033, гр. Асеновград Уважаеми г-н Грудев, моля за съдействие от Ваша страна да разясните дали /фреш бар/ магазин за алкохол , тютюневи изделия, кафе и фреш са задължени да имат тоалетна за клиенти. Въпросния фреш бар се намира в гр. Асеновград , ул. Цар Освободител 31 и се казва “My Day” достъпа до тоалетна се отказва на клиенти от служителите? Доколкото ми е известно, когато се предлагат алкохолни напитки в обекта, са задължени да предоставят достъпа до тоалетна на клиентите, тъй като имат няколко изнесени маси отпред на тротоара. Сезирала съм РЗИ Пловдив за проблема с въпросния фреш бар. 02,07,21г гр. Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Нарушаване на Заповед А-785/08.05.2020г.

Начало
01.07.2021
ID:
937

На ул.Асенова крепост № 41 в гр.Асеновград, всекидневно цигани се къпят в реката, перат си дрехите, нарушават обществения ред, всичко е в боклуци, а върху градинките с трева има по три паркирани каруци. В часовете от 13,00 часа до 18,00 часа положението е нетърпимо. Моля вземете някакви мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба-Сигнал

Начало
01.07.2021
ID:
935

До: Община Асеновград Кмет на Асеновград Главен Архитект Асеновград ВиК Асеновград ВиК Пловдив Област ЗАЯВЛЕНИЕ /ЖАЛБА/ от: Живущите в Блок на адрес: Асеновград ул.Речна № 38 За контакт 0885638080 [email protected],[email protected] Уважаеми Господа. Във връзка с наша Жалба с входящ номер 94-Н-401 от 02.11.2020г. Беше направено обследване с камера на сградно канализационно отклонение на жилищна сграда на ул.Речна 38 от ВИК Пловдив. Както е видно от отговора който получихме, проблем е констатиран , преди заустване в главна канализация. Според същия това отклонение е подменено по проект. „ Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационна мрежа с изграждане на ПСОВ за гр.Асеновград, България”,със съответен гаранционен ср

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Прекъснато ел.захранване

Начало
27.06.2021
ID:
929

От 13 часа част от къщи в кв Горно Воден, вючително на ул" Младен митроколев" 48, 46 и др. са със спряно електрозахранване. По телефона няма достъп с ЕВН. Вземете незабавни мерки! Бебета, климатици, хладилници и фризери, телефони, как ще съществуват без ток.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител