В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Новопоставена пейка до входа на блока на Васил Левски №3

Начало
19.03.2023
ID:
2288

Здравейте! Наскоро поставената пейка пред Васил Левски №3 пречи на човекопотока понеже пред нея спират автомобили. При наличието на хора седнали на нея и паркирани коли пред нея е невъзможно да се преминава по тротоара. Бихте ли могли да я монтирате от дясната страна на входа както е и пред Васил Левски №5. Изпращам снимки и на двата входа. Благодаря Ви предварително! Хубава и успешна седмица!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Подавам сигнал!

Начало
19.03.2023
ID:
2287

Здравейте!Живея на ул,,, Оборище,,62.Има едно дърво което като се разлисти опира непосредствено до сънираната ми къща.Моля да бъде окастрено тъй като клоните стигат чак до тавана и керемидите който могат да поемат и някой който минава да бъде ударен! Незнам защо когато кастреха дърветата го подминаха. Благодаря Ви за вниманието!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

За пореден път ни излъгахте

Начало
18.03.2023
ID:
2286

Миналата година ни обещахте да ни оправите тротоара пред блока, който беше включен в проекта за облагородяване на кв. "Запад", но незнайно как изчезна. Също така, държим и тротоарът на ул. "Димитър Стоилов" над магазин Кауфланд и пешеходната пътека, също да бъде оправен ПОНЕЖЕ ПОСТОЯННО СЕ ПРЕВРЪЩА В НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ И НЕ СЕ ПОЧИСТВА, ЗАЩОТО НЯМА ОТ ГОДИНИ ЧИСТАЧКИ ПО УЛИЦИТЕ В КВАРТАЛА. РАЗЧИТАМ, ЧЕ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ БЪДЕМ ЧУТИ, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ИДВАТ И МЕСТНИ И НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРИ. П.П. Между другото си проверете капковото напояване и броя изсъхналите новозасяти дървета.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улица хан Аспарух

Начало
17.03.2023
ID:
2284

Здравейте, В момента се ремонтира тротоара на Първомайска, на ъгъла които съм посочил по горе Първомайска/Хан Аспарух има надигнати и липсващи плочки. Смятам че също трябва да се добавят към проекта тъй като става дума за около 5 квадратни метра, а ще е много по безопастно за всички включително трудно подвижни хора и майки с колички. Към сигнала ще приложа и снимки. Благодаря предварително и хубав ден

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

запушена шахта

Начало
06.03.2023
ID:
2263

Здравейте, това е 5ти поред сигнал - отново: искам да обърна внимание на една шахта на ул. Драгоман 13, която след ремонта на улицата през лятото на 2022 се запушва и при най-малкия дъжд и достига до нивото на магазина ни. Отворихме шахтата и тя е напълно запушена, няма цедка, а само кал и боклуци и така е от самото начало от края на ремонта - водата не изтича. Също така при смяната на бетонната настилка с плочките има огромни фуги между плочките и там където свършват плочките и започва бетонната настилка, както и липсата на хидроизолацияя води до резултат, че при дъжд водата се просмуква и избива в нашия склад, който се намира под земята на съответната улица. Разочаровани сме от бездействието, тъй като е въпрос на време да ни наводните и пускаме сигнали към всички национални телевизии.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ТЕХНИК АСАНСЬОР -МОШЕННИКЪТ

Начало
05.03.2023
ID:
2260

Здравейте Техникът на асансьора събира такса без да идва всеки месец на профилактика.Миналата година 5 пъти е дошъл общо в рамките на 1 година и то с моето настояване.Ето тази година вдигна таксата за месечна подръжка от 60 лв. на 85 лв."ЩОМ ВДИГНА ТАКСАТА,ВЕЧЕ НЯМА ДА ПРОПУСКАШ НИТО МЕСЕЦ" му казах.И така си седна на г..Дотук ОК.Сега пък искал ние да му купуваме МАСЛОТО ЗА СМАЗВАНЕ НА РЕЛСАТА на асансьора!!Щом си професионална фирма си длъжен ти сам да си осигуряваш консумативите!.Откъде накъде! Той е техника..Моля да санкционирате фирма РЕВЕРС 2014 ЕООД и да му отнемете правата на техник.Защото той масово събира такси без да прави ежемесечни профилактики по сградите.Профилактика на хартия!Ако стане злополука кой носи отговорност?!

Статус:  Приключен
Оценка: 3.5 от 2 потребителя

Проблем с паркирли автомобили

Начало
01.03.2023
ID:
2255

Искам да подам сигнал, може и да не е за тук, ако не е моля препратете го по компетентност до РУ Асеновград. Проблемът е следния- при движение из улиците на града с автомобил прави впечетление многото паркирали коли непосредствено пред или след пешеходните пътеки което затруднява видимостта и е предпозтавка за пътен инцидент с пешеходец.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Липса на инвалидни места за паркиране до хотел Асеновец

Начало
01.03.2023
ID:
2254

Здравейте,майка ми е инвалид и често я карам до центъра с инвалидна кола.Вчера ,когато паркирах на паркинга до хотел Асеновец попитах на портала къде са инвалидните места за паркиране ?Отговориха ми,че са ги махнали и няма.Паркирах,платих си таксата на излизане.Как може на такъв голям паркинг да няма поне няколко места за инвалиди? Моля да разгледате този казус и да вземете адекватни мерки! Благодаря !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба

Начало
28.02.2023
ID:
2253

По време на ремонт на ул Полк.Дрангов, ни беше отрязан достъпа до гаражите-8 на брой, находящи се на Цар Иван Асен. В момента полагат асфалт и затова моля за спешна намеса и разрешаване на проблема, преди работниците да са напуснали обекта.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Опасно близки клони на дърво до националната електрическа мрежа

Начало
27.02.2023
ID:
2251

Израснали клони на липа в жиците на националната електрическа мрежа,намираща се на тротоара пред имота на ул.Първенец 1,кв.Долни Воден,гр.Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител