В процес 51 Приключени 1714

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

незаконно паркиране

Начало
09.09.2022
ID:
1876

След ремонта на ул. Драгоман на ъгъла на същата с ул. Копринарска трябваше да бъде поставен знак СТОП, който е там ,но е захвърлен на тротоара. На мястото на тротоара, където трябва да е знака от години вече спира автомобил, който пречи не само за поставянето на знака, но и за преминаването на пешеходци, сякаш това е негово паркомясто. Не съм сигурен дали той(шофьора на автомобила) е премахнал знака ,за да може да го спира там, или знака не е поставен, защото автомобила е пречел, но нито автомобила му е там мястото, нито знака трябва да се търкаля на тротоара, а да се постави на правилното място.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

затрудняващо урегулиране след ремонт

Начало
09.09.2022
ID:
1875

След ремонта улица Драгоман беше урегулирана като еднопосочна. Това означава, че достъпа до този квартал около улица Драгоман, улица Копринарска, до магазин ЗИТ и кооперациите около него, и доста други улици имат един единствен вход и това е улица Царевец ,която също е еднопосочна. Само че огромния проблем е че за да влизаш във улица Царевец(повтарям - единствения вход)трябва задължително да идваш от колелото на бул. България, ако иска да влезеш от всяка друга посока излизайки от колелото левия завой за улица Царевец след островчето със пешеходната пътека е строго забранен. И за да се влезе задължително трябва да се направи първо обратен завой на следващото кръгово(на бул.България) и да се върнеш за да влезеш към ул Царевец. Това създава огромно неудобство.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Засаждане на дръвчета

Начало
08.09.2022
ID:
1874

Здравейте, искам да попитам защо за 2ра поредна година при залесяване на тротоара на този адрес се пропуска отредено за дърво място, а именно пред вход В. При положение, че от входа се постараха, то да е достъпно и почистено, отново не е поставено дръвче там. Вчера вечерта, или днес сутрин по продължението на тротоара и отсреща са поставени нови дръвчета, но до входа не е. Каква е причината? Ще помоля да бъде вместено в график и да бъде озеленено както е по план. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Паркинги и гаражи

Начало
07.09.2022
ID:
1872

Предлагам да се закрие структурата "Паркинги и гаражи", поради бездействието и незаинтересоваността на служителите и управителя на отдела. Многократно подаваме сигнали за неправилно паркиране и заемане на паркоместата пред магазин "Чучев-Клима", за които ние заплащаме ежемесечно, но съдействие НЕ получаваме от отговорните за това лица. Защо да заплащаме такса за паркоместата, след като НИКОЙ не ни съдейства? Днес 07.09.22г. подадохме сигнал в 09:05ч. и все още никой не е дошъл. След многократни сигнали, отговорът на служителите е: "Предадохме на колегите" - в момоента часът е 12:25ч. Чакаме адекватно действие от страна на отговорните лица!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разрушен тротоар

Начало
07.09.2022
ID:
1871

Здравейте, по време на ремонта на водопровода на ул.Илинден 11 беше използвана верижна техника, която поради голямото си тегло разруши част от тротоара. В момента ъгълът на тротоара е разрушен, което на практика го прави - труден или невъзможен за използване от хора с нарушени двигателни функции. - Изглежда изключително зле естетически. - Прави го изключително опасен за деца, които го използват често поради непосредствена близост на детска градина "Асенова крепост" -поради липсата на бордюр много от водачите на автомобили при направата на ляв завой от ул. "Клокотница" преминават върху тротоара, което създава предпоставка за инцидент или ПТП. Бих се радвал на обратна връзка какви ще бъдат взетите мерки. Благодаря предварително за усърдната ви работа. Поздрави.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомните кучета

Начало
06.09.2022
ID:
1870

Здравейте! Глутницата от бездомни кучета наброява най-малко 10 екземпляра! Предстои началото на учебната година и ЖП гара Асеновград ще се изпълни с малки и големи деца, които в ранните часове на деня ще пътуват за Пловдив и ще бъдат притеснявани от кучетата. Мерките са наложителни. С ушни марки или без глутницата е факт. Моля вземете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Не работещо улично осветление

Начало
06.09.2022
ID:
1869

От един месец осветление няма на ъгала на Ул.Панайот Сребров пресичаща ул.Костурно . На ъгала на черквата ,,Св.Димитър ".

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

12 бездомни кучета на гарата

Начало
05.09.2022
ID:
1868

Моля предприемете действия спрямо безстопанствените кучета, които точно в този момент са 12броя пред гарата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветление

Начало
05.09.2022
ID:
1867

Една счупена и две изгорели лампи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не работещо улично осветление

Начало
05.09.2022
ID:
1866

От два дни не работи уличното осветление и на кръстопът между улица Родопска и улица Крива има опасен наклонен уличен стълб .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител