В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Жалба

Начало
09.12.2020
ID:
538

Уважаеми г-н Кмете, Не веднъж сме Ви сигнализирали, за незаконните постройки на г-н Стефан Шенков, за които са се водели дела на три инстанции и са спечелени в наша полза.Същият отряза тръбите за вода и ние вече 6 години не можем да ползваме имота си въпреки че, също имаме спечелено дело на три инстанции, плащаме редовно данъците си. От няколко години същият човек и съпругата му Ани Шенкова ползват климатици, на които не са поставили тавичка и по този начин се руши мазилката на къщата.Подложени сме на непрекъснат тормоз , клевети и неоснователни жалби към различни институции, включително и към вас от сем. Шенкови.Нееднократно и ваши служители са идвали на проверки и са запознати със случващото се.Всички документи и спечелени дела са предоставени на вашите служители при проверките.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

запълване на изровено пространство

Начало
08.12.2020
ID:
536

Преди няколко дни беше разпокан участък по улица Пере Тошев при свързването и с улица Александър Стамболийски точно до Спирката на градкси транспорт до бившия тютюнев комбинат - Монопола. Дупката, така да я наречем, не е добре запълнена и е предпоставка за вреди по автомобили и трудното излизане по главната улица. При дъжд и сняг пръстта ще слегне навътре и ще стане по дълбока самата дупка. Отделен е въпросът, че цялата улица Пере Тошев е в дупки и в постоянно накацали по тротоарите автомобили и трудно разминаване на автомобили по платното и невъзможността на преминаване на пешеходци по тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улична дупка на ул."Княгина Евдокия" срещу №13

Начало
08.12.2020
ID:
535

Здравейте! От около месец на уличното платно на ул."Княгиня Евдокия" срещу номер 13 се появи опасна дупка, която се уселичава! Моля при извършване на ремонтни дейности на уличните платна да се вземе в предвид! Благодаря, Ви! :

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

работници от фирма KMG не довършена работа

Начало
07.12.2020
ID:
534

здравейте на 06.12.2020 фирма KMG мисля не си довършиха работата камиона на фирмата не можел да слезне по хлъзгавия път и отказа и оставиха кошовете на всички по улицата на снимката се вижда моля задействайте нещата не може всеки път да оставят така не довършената работа имам и доказателство като направим среща ще ви покажа моля напревете нещо поне да си спазват нещата от фирмата напревете справка към KMG и още не ми е сменен коша подал съм преди месец молба в общината

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
07.12.2020
ID:
533

Неработещо улично осветление от няколко дни.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Изоставени фургони

Начало
06.12.2020
ID:
531

Пиша Ви от името на фирма Ауто 2000 ООД по повод два изоставени фургона в индустриална зона в гр.Асеновград, ул. Козановска. Два фургона се нахождават оставени в този район не използваеми и без да се употребяват. Молим да бъдат взети своевременно мерки и да бъдат преместени или изхвърлени, съгласно нужния ред и процедури по закон. Надяваме се общината да реагира незабавно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно искане за поставяне на анти-паркинг елементи

Начало
06.12.2020
ID:
530

Относно подаден сигнал N: 89/12,03,2020г. за монтиране на колчета против паркиране на адрес ул."Т. Каблешков " 3 в Асеновград. До сега не са взети нужните мерки като нарушенията от страна на зъболекаря Калинов продължават най-нагло. Отворът на бившето дърво беше се превърнал в кошче на техните пациенти .С цел да не се разнасят зарази и да се спрат нарушаването на тротоара поставих колче и зациментирах дупката и я обезопасих с лента. Но на другия ден Валя Калинова най-нагло изрита лентата и се опита да бутне и колчето. Разполагам с видео запис на хулиганската постъпка. Моля отново да разгледате сигнала за да бъде поставен такъв елемент законно. Поздрави

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправомерно изхвърлени боклуци

Начало
06.12.2020
ID:
529

Пиша Ви от името на фирма Ауто 2000 ООД във връзка с нередовно изхвърлени боклуци в индустриална зона в гр.Асеновград, ул. Козановска. Молим да бъдат взети незабавно мерки по повод изхвърлени боклуци, за да избегнем своевременно и незабавно образуването на сметище в индустриална зона. Това не е място за образуване на сметища и за изхвърляне на отпадъци. Тези обстоятелства неблагориятстват нашата работа като фирми и предприятия в Асеновград. Надяваме се общината да вземе спешно мерки и да бъде почистен боклука, като по този начин ни помага за добрия облик на града ни и да бъде благориятно за развитието на бизнеса в Асеновград. Очакваме и Вярваме в бързата реакция от Ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на голяма антена

Начало
04.12.2020
ID:
528

Днес започна изграждането на голяма антена, на покривът на електрйапаратурният завод в Асеновград. Мола да извършите проверка дали е законна, на кого е, вредна ли е

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътен участък

Начало
03.12.2020
ID:
527

Компрометиран пътен участък!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител