В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

ОТНОСНО ОТПАДЪЦИ

Начало
25.06.2021
ID:
923

За пореден път подавам сигнал,че кошът ни е без дъно.Съответно нямаме къде да изхвърляме отпадъците.Тъй като такса смет ни е доста солидна сума,ще потърся правата си на по-висока инстанция!Това безобразие продължава 2 месеца!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно изхвърляне на отпадъци

Начало
23.06.2021
ID:
920

Днес 23и Юни около 19:40 товарно превозно средство с регистрация PB 5296 KX изсипа купчина пръст примесена със строителни отпадци в страни от черният път, който минава покрай язовир Асеница (кв. Изток).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Мирише на мърша

Начало
23.06.2021
ID:
917

От контейнерите на Рожен мирише на мърша възможно умрял животно в пластмасовия контейнер и липсва капак на контейнера металния контейнер

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

ВЗЕМЕТЕ СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ВИ СЕ ПЛАЩА

Начало
19.06.2021
ID:
907

https://signals.asenovgrad.bg/bg/signals/view/879 Сигнала е подаден на 7.06.2021 .12 дена след него абсоютно нито 1 шахта не е почистена нито пясъка и калта са отстранени.Всеки ден ги проверявам нищо не е пипнато. От Отец Паисий 17 до училище Отец Паисий от двете страни всяка 1 шахта е запушена.На цялата улица мазата ни са пълни с вода.Никой не е идвал на 10-ти да ги чисти.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Замърсено улично платно на ул."Княгиня Евдокия" и ул."Славянска"

Начало
18.06.2021
ID:
906

Здравйте! Днес след ВиК авария на ул."Славянска" №21 посдва обилен теч на кална вода по ул."Славянка", в следствие на което ул."Княгиня Евдокия" беше замърсена с кал до неузнаваемост. Моля да предприемете съответните мерки по почистване и измиване на улиците (ул."Княгиня Евдокия" и ул."Славянска").

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

запушени шахти

Начало
07.06.2021
ID:
879

Здравейте.На улица Отец Паисий шахтите за обратна вода са запушени което е довело до огромна локва от кал и пясък до оградата на училището.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистена настилка с камъни

Начало
06.06.2021
ID:
875

Здравейте. През изминалата седмица имаше обилни количества валежи, които причиниха неуредици в много участъци от пътя. През тази седмица, отново се очакват значителни количества дъждове. Сигнализирам за провлачени камъни по настилката, които никой не почисти след лошото време. Преминаването през улицата е затруднено, а при сухо време създава облаци от прах и допълнителна мръсотия. Предвид очакващите се нови лоши атмосферни условия в нашия район, моля от мое име и от гражданите живущи на улицата, да се намери подходящо време, тя да бъде почистена от малките камъни и пясък. Бездомните кучета в кадрите са само бонус, който дори не смея да коментирам... Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пътя към Белинташ

Начало
02.06.2021
ID:
861

Пътят от отбивката за село Врата към паркинга за местността Белинташ е осеян с големи количества битови отпадъци. Някои изхвърлени от туристите, друти от хора ремонтиращи къщите си в района. Община Асеновград е отпуснала един контейнер, който е крайно недостатъчен, имайки предвид стотиците туристи, които посещават Белинташ всеки уикенд. Да не говорим, че този контейнер по график се събира само веднъж месечно. Моля, намерете средства да отпуснете още поне 2 контейнера и включете това място в графика за сметоизвозване поне два пъти в месеца. В противен случай работата остава замазана, а не свършена. Белинташ е обект от национално значение и съм сигурна, че Министерство на туризма или други институции трябва да Ви съдействат, ако се обърнете към тях

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистен контейнер

Начало
02.06.2021
ID:
859

Вече 5-ти ден контейнерът на споменатия адрес не се изпразва. Препълнен е, уличните кучета и котки разнасят хранителните отпадъци. От месеци, може и повече, контейнерът е без колело, което по принцип затруднява неговото почистване.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

сигнал

Начало
31.05.2021
ID:
852

Кошът за отпадъци е без дъно и не се вземат мерки да бъде подменен.Моля да бъде сменен,тъй като данъците са големи,а услугата не е на ниво!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител