В процес 49 Приключени 1719

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липсващ контейнери за хартия и пластмаса

Начало
15.09.2022
ID:
1890

Повече от година жълтия контейнер за разделно събиране на отпадъци / хартия и пластмаса/ липсва! Този за стъкло не се почиства системно, т.е е неизползваем! Моля да бъдат възстановени местата за разделно събиране на отпадък за трите блока! Най-близките са на 500 м на ул. Гонда Вода, но и те непрекъснато преливат! Очевидно е че не са достатачни, очевидно е че не се стопанисват, и е крайно време да се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистени контейнери за разделно събиране на отп

Начало
15.09.2022
ID:
1889

Повече от месец контейнерите за хартия и стъкло са препълнени, а това са единствените на улицата. От преди поне година тези контейнери за блокове 11, 12 и 13 липсват! Говорим за половината квартал Изток, на който или контейнери липсват, или най-близките / на 500 м / преливат. Моля да бъдат взети мерки, и да се осигурят места за разделно събиране на отпадъци, тези са крайно недостатъчни ! Все повече семейства се ориентират да разделят отпадъка, моля не възпрепятствайте това !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Почистване на улици/Отпадъци

Начало
15.09.2022
ID:
1888

Контейнерите на ул.Иван Вазов , там където се пресича с ул.Сава Катрафилов са в отвратително състояние.Около тях е пълно с боклуци, които не се събират от сметосъбиращата фирма.Около контейнера за пластмаса и хартия са натрупани камари от кашони и кутии, които вече се разпиляват и по улицата. Моля да се вземат мерки по почистване на контейнерите и въобще цялата улица Иван Вазов !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ограничаване на скоростта

Начало
14.09.2022
ID:
1887

Относно сигнал #1841 . Мислите ли, че само знак е достатъчно за ограничаване на скоростта? Дали някой ще го спазва? Моля, сложете и легнали полицаи, тогава няма как да минават с 80 км!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Защо БЕЗДЕЙСТВАТЕ

Начало
14.09.2022
ID:
1886

Бях направил запитване на 21.07.2022г. И получих отговор че: 1.улиците не са включени в графика на сметопочиствщата фирна за ръчно почистване и обещах те еднократно почистване в най кратък срок. Което тъка и не се случи. 2.деакаризация също няма ние също плащаме данъци и искане да се пот държат чисти улиците. 3. След проверка от наша страна остановихме че, въпросните тревни площи попадат на територията на имот с номер. 00702.510.20. Който е публична общинска собственост - второстепенна улица с площ 2491м2. Също трябваше да ангажират В. И. К Пловдив да извърши проверка на канализационна та мрежа което също не се е случило. Въпросният канал е с диаметър Ф400 който не е достатъчен да побере водата при проливен дъжд. Искаме да се ангажират съа срок кога ще си изпълните обещани

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица без тротоар

Начало
14.09.2022
ID:
1885

Защо ни излъгахте? Г-н Бебев пред БНТ коментира, че пътен знак няма да реши проблема, защото НЯМА КОЙ ДА СЛЕДИ, НЯМА ПОЛИЦАИ ТУК! И обеща неравности по пътя. Днес получих отговор от Вас, че няма да има неравности, защото нямало сигнали. Това е невярна информация! Лично аз съм звъняла на 112 и на дежурен кат и посавала сигнали многократно. Ще ви бъде представена разпечатка от телефона кой ден и в колко часа. Очакваме комисия по транспорта да си свърши работата, да заповяда на место да види терена и да постави неравности. Междувременно отнасяме проблема заедно с кореспонденция и публикации в медиите до Областна администрация. Свършите си работата! Мен лично щеше да ме блъсне кола! Какво чакате? До убият човек ли? Кръвта по асфалта безопасно движение ли значи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кошове за рециклиране

Начало
13.09.2022
ID:
1883

Здравейте, Пиша Ви отново във връзка с кошовете за рециклиране в нашия град. Забелязвам за пореден път, че тези места за отпадъци и самите кошове преливат от много дълго време, бих казала месеци. Обиколих много улици и над 6 такива, за да изхвърля боклука си за рециклиране. Може ли да обясните каква е причината те да не бъдат събирани и да се тъне в боклук, когато има хора които искат да живеят чисто и да помагат на природата рециклирайки? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Градски автобусни линии

Начало
13.09.2022
ID:
1882

Недопустимо е в голям град като нашия, градският транспорт да е в такова състояние. Линия № 1 – Квартал “Запад”- завод “Химик”- съгласно часово разписание на интервал 20 минути от 5.30 до 22.55 часа, изобщо не се движи по разписание. Или сменете разписанието с актуално, отговарящо на действителността, или комуникирайте с транспортната фирма. Не разбирам, как в друго градове има дори електронни табла съобщаващи след колко време автобуса ще е на спирката, а тук изобщо няма автобуси. Лично съм чакала въпросната линия № 1, ами тя пропусна три "пристигания по разписание", как и защо се допуска това?Необходимо е да обърнете внимание, предстой началото на учебната година, много ученици разчитат на този транспорт. Естествено, ако не предприемете мерки има и други институции и медии, които ще

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

НЕИЗПЪЛНЕН ангажимент от страна на Община Асеновград

Начало
12.09.2022
ID:
1881

Във връзка с опасна улица пред жилищни сгради БЕЗ тротоар и с развиване на висока скорост след асфалтиране бе излъчено цяло предаване по БНТ, в което участваше г-н Бебев от страна на Общината и поет ангажимент до КРАЯ НА АВГУСТ!!! да бъдат поставени съоръжения върху асфалта за ограничаване на скоростта. Любезно ви информирам, че ако не сте забелязали, краят на август отдавна отмина. ДОКОГА ще излизам от блока си с риск за живота и ще ви чакам да си свършите работата?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Не работещо осветление

Начало
12.09.2022
ID:
1880

Осветлението не работи, пълен мрак. Имаме малки деца по блоковете. Моля да се вземат мерки. Благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител