В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бездомни кучета

Начало
28.02.2024
ID:
3191

От близо два месеца по улицата обикалят агресивни безстопанствени кучета, които нападат понякога хора и домашните ни любимци. Срещат се сутрин,по обед и вечер точно когато разхождаме домашните ни кученца и е много ниприятно защото сме в постоянен страх.Моля, погрижете се за тези кучета да бъдат хванати и хората да излизат без страх на улицата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
27.02.2024
ID:
3190

Обръщам се с молба за внимание и решаване на проблема с несветещите улични лампи в района на блок 10В (до ДГ МИР) в квартал Ж.К. Изток. Моля за вашето бързо съдействие чрез извършване на подходящи ремонти или подмяна на неизправните осветителни тела, с цел поддържане на обществената безопасност и комфорт в района. От около 5 дена не светят 3 лампи. Благодаря ви предварително за професионализма и грижите към нашето общество.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Благодарност Към Общината!

Начало
27.02.2024
ID:
3189

Искам да изразя нашата искрена благодарност за усилията, които полагате за подобряване на качеството на живот в нашия квартал. Новият контейнер и поддържането на чистотата в квартал Изток са ярък пример за вашата ангажираност и грижа към общността. Благодаря и на кмета Грудев за лидерски подход и стремеж към по-добро бъдеще за нас всички. Оценяваме вашия труд! От името на жителите!

Статус:  В процес

До Община Асеновград

Начало
27.02.2024
ID:
3188

Здравейте живея на ул Пирин. Преди изборите жените от почистването на улиците минаваха няколко дена да чистят и толкова,след това паднаха всички листа от дърветата и никой повече не дойде да почисти,сега ходят само по бул.България. Някой от градинките след ремонта на улицата останаха без почва и пълни с листа и отпадъци.В начало на улицата от към бул.България има два контейнера за смет,а мястото-джобът позволява 3 бр.магазините там са 5-6 бр.още като отворят сутринта рано и ги запълват с кашони,та да попитам ние също плащаме данък смет ,къде да си изхвърляме домашните отпадъци,а за шахтите че са пълня..... Надявам се да има някакъв резултат. Хубав и успешен ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Премахнато улично усветление

Начало
26.02.2024
ID:
3187

Премахнато улично осветление. Моля да бъде поставена нова лампа.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
26.02.2024
ID:
3186

За сигнал номер 3157 получих отговор по ел.поща, че е приключен. Лампата все още не свети и нищо не е направено по смяната. Моля, да се предприеме действие по смяна на електрическата крушка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Почистете пътя преди Асенова крепост !

Начало
25.02.2024
ID:
3185

Моля община Асеновград да обърне внимание на пътя 40,50 метра преди лицето на нашият прекрасен град Асеновата крепост - уникално забележителност ,с която се гордеем . От лявата страна на пътя преди крепостта има разпилени чували с пясък стоящи там от няколко години сложени от военните с цел намаляване на свлачище или по точно за да се избегне такова .Пясъкът е разхвърлен навсякъде ,чувалите на места са накуп скъсани ,храстите и дърветата също имат нужда от подкастряне ,обектът се посещава от много чуждестранни и не само туристи и определено не е приятно точно преди да посетят крепостта да се натъкнат на тази мизерия.Моля ПОЧИСТЕТЕ ! Не са нужни кой знае какви средства !!!!

Статус:  В процес

Електрическа шахта без капак

Начало
24.02.2024
ID:
3184

До детската площадка в Пърчовата градинка има електрическа шахта със счупен капак. Достатъчно дълбока е някое дете да се нарани, ако стъпи в нея или по-лошо. Моля да обърнете внимание и да я поправите в най-скоро време!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

непочистени дъждоприемни шахти

Начало
23.02.2024
ID:
3183

От публикуваните от вас графици за м.02.2024г. за почистване на дъждоприемни шахти разбрахме, че улица Атанас Мишев следва да се почисти до 09.02.2024г. До момента на подаване на сигнала такова почистване не е направено. И също така и в предните 1-2 години и месеци. От живущите тук.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дървета

Начало
22.02.2024
ID:
3182

В двора на училището в кв. Горни Воден в са пораснали дървета и храсти и през лятото е пълно със змии. Дърветата са опасни и стигат до кабелите. Моля да почистите двора от дървета и храсти. Влечугите излизат на улчицата и плащат децата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител